Nitto 1320 Legends
aktuális téma

Ingyenesen letölthető és játszható autós gyorsulási játékról van szó, laptopon is elfut, kis rendszerigényű, nagyon eltalálták! http://www.nittolegends.com
Konkrétan ez mégis micsoda? Hogyan működik?
Autót tuning? Ezt már sokan ellőtték...
Szóval hát, ragadj egeret, klaviatúrát, szótárgépet és irány az éterbe gyorsulni! Itt nincs rendőr.

Ha játszod a játékot, keress rá a Carstyling Team Hungary csapat-ra, és lépj be.

1.Viewerben rákeresel a Carstyling csapatra
2.Nyomsz egy join-t
3.Én visszajelölök időközben hogy jöhetsz
4.Home - Team Status-nál tudsz véglegesen belépni
Nem tudok belépni a játékba, mi a baj?
Nem vagyok benne a csapatban, mi a gond?
Rival Strips-nél keress egy Carstyling nevű szobát, ott a jelszo:jelszo, ha ilyen szoba nincs, akkor kreálj.
Csapat alapító: John Deere
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
hát stagnáljon még a téma, mert le sincs töltve a game, ha kicsit több időm lesz, szánok rá időt

attól függ, mire építesz, h2h vagy bracket
Bracket-re nem feltétlen kell izom-gép, többet számít a reakciód érzésed, hogy hogyan rajtolj időben,stb.
Vannak erre külön gépek (asszem a Scion is inkább erre hajlik), az Integra meg inkább H2H, de ott meg a 2. városban megveheted bele az új motort, tehát nagyon még ne költs rá, mert új motornál szinte mindent megint meg kell venned bele
Gugliban találsz Tuning-összeállításokat tulajoktól, hogy mi a 99%-os kombinációja az összetevőknek (meg fogsz lepődni,de sokszor nem a legdrágább a legjobb)
Bracket-re nem feltétlen kell izom-gép, többet számít a reakciód érzésed, hogy hogyan rajtolj időben,stb.
Vannak erre külön gépek (asszem a Scion is inkább erre hajlik), az Integra meg inkább H2H, de ott meg a 2. városban megveheted bele az új motort, tehát nagyon még ne költs rá, mert új motornál szinte mindent megint meg kell venned bele

Gugliban találsz Tuning-összeállításokat tulajoktól, hogy mi a 99%-os kombinációja az összetevőknek (meg fogsz lepődni,de sokszor nem a legdrágább a legjobb)
jaa nekem jólenne a gyári de mit szólnál hozzá ha cseréznénk?:D valameik gyáriért odadom az integrát:D ha érdekel leírom mivanbenn
igazából nekem sem lenne rossz az integra ha beletudnám tenni a 12PSi vagy nagyobb turbót de széthajtja a motoromat ebbenis elfogadnék segítséget mi kéne hozzá...
már régóta nem játszom, csak azért mondtam, hát attól függ milyen árban mozognak ezek, a Mustang nagyon jó állapotban van, igaz, gumikon futóművön és a külső igazításon kívűl nem nyúltam hozzá még
Ideális Bracketekre (amikor te állítod be az időd)
Az Integra érdekesebb, van hozzá turbó,nagy motor, minden, eléggé fel van húzva, amatőr H2H-n Nitroval még el is megy talán, de mellette tudni kell, hogy nem tartós konstrukció.
Szerintem ezek szerint mondjatok egy elfgadható árat, a 2-ből csak egyet tudom eladni
Jah, most jut eszembe, van egy GT is, asszem még az is gyári

Az Integra érdekesebb, van hozzá turbó,nagy motor, minden, eléggé fel van húzva, amatőr H2H-n Nitroval még el is megy talán, de mellette tudni kell, hogy nem tartós konstrukció.
Szerintem ezek szerint mondjatok egy elfgadható árat, a 2-ből csak egyet tudom eladni
Jah, most jut eszembe, van egy GT is, asszem még az is gyári

nekem azlennealegjobb ha ingyenadnád:D de azért nemvagyok ennyire paraszt:D

hát meik az olcsóbb és mien olcsón tudod adni?:D és akk úgy gyűjtök
mennyi zséd van? Nekem van egy Mustangom vagy egy nem rossz Integra-m

ha valaki tud [email protected] vegyen fel. és megbeszélhetjük
hát ja sajnos nemszeretnek osztogatni:D nincs valakinek valami NAGYON olcsón eladó verdája:D mondjuk akimár befejezte nemjáccik vagy valami?:d
Sajnos nem nagyon szoktak kocsikat osztogatni
Haveromnak így eltünt egy fullos Evoja,hackerek szoktak általában szórakozni,de ha egy autód van akkor az nem nagyon tud eltünni

Haveromnak így eltünt egy fullos Evoja,hackerek szoktak általában szórakozni,de ha egy autód van akkor az nem nagyon tud eltünni

hát nemtudom de reménykedek benn hogy kapok egy tütüt:D
13.6-ot tud K20-as 10PSi turbós integrám van
fogalmam nincs. de nemvesztenék sokat egy autóm van. pénzem alig minden alkatrészből egyvan. eladni semmit nemtudnak szólval velem nemnagyon tudtak ezzel kifogni.
Az IP nem az ID-d, előbbi az internet "címe", utóbbi a te belépési adatod..
amúgy elgondolkoztál már rajta, hogy vajon miért kérték a belépési adataid egy olyan "játék" illetékesei, akik gyakorlatilag sosem kérik el?
amúgy elgondolkoztál már rajta, hogy vajon miért kérték a belépési adataid egy olyan "játék" illetékesei, akik gyakorlatilag sosem kérik el?

jaaj igazadvaaan?:D kevertem bocs az IP-vell igazadvan
hát most várok
remélem még jó
hát most várok
remélem még jó
hátt el de az ID-be még mindíg nemvagyok biztos:D mert anno fifáztam talán még a 07-el és ott azzalszopkodtam h akárhányszorléptembe változott az ID-m de eltudnád mégegyszer mondani honnan tudom leolvasni amit belépéskor én magam beírok ID meg jelszó?:D
azért próbáld meg...elküldted?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
mindjárt leírom mim van csak kigyűjtöm várjmeg:)