Politikai utalások az autón?

Témakör: Real life
aktuális téma
Politikai utalások az autón?

Sziasztok! Az a helyzet, hogy van nekem (biztos sokak számára ismerös) egy franko matrica. Egy államjelzés, ami Nagy-Magyarország alaku, PIROS-FEHÉR-ZÖLD alapszinü, és a közepében egy fekete pofás ékírt, vagy iniciálészerü fekete "H" betű vigyorog. Nekem nagyon tetszik, és már takargatom jó ideje. A hátsó lökös alján jobb oldalon van a kipufogo felett a "Remus Sportauspuff" logó. Ezt pedig a jobb oldalra szeretném tenni ugyanoda alulra a másikkal szimmetrikusan. FEL MERJEM RAGASZTANI???

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
14 15 16 17 18 19
Masiniszta
2005. október 06. 19:13
OK. Akkor most kifejtenéd? Az igazság az, hogy nem akarom az autom megkarcolt fényezéssel, letört tükrökkel (és még sorolhatnám a lehetöségeket) megtalálni.

SamaraMen
2005. október 06. 19:13
eszedbe ne jusson
t-rudolf
2005. október 06. 19:11
Masiniszta
2005. október 06. 19:10
Sziasztok!

Az a helyzet, hogy van nekem (biztos sokak számára ismerös) egy franko matrica. Egy államjelzés, ami Nagy-Magyarország alaku, PIROS-FEHÉR-ZÖLD alapszinü, és a közepében egy fekete pofás ékírt, vagy iniciálészerü fekete "H" betű vigyorog. Nekem nagyon tetszik, és már takargatom jó ideje.
A hátsó lökös alján jobb oldalon van a kipufogo felett a "Remus Sportauspuff" logó. Ezt pedig a jobb oldalra szeretném tenni ugyanoda alulra a másikkal szimmetrikusan.

FEL MERJEM RAGASZTANI???

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
14 15 16 17 18 19
Összesen 365 találat 19 oldalon