Rövidesen 300 Ft lesz a 95-ös?

Témakör: Real life
aktuális téma
Rövidesen 300 Ft lesz a 95-ös?

Szakmámból kifolyólag egy internetes oldalt böngészve megakadt a szemem egy cikken... Bevallom őszintén, mint elég nagy benzin-fogyasztó kicsit sanyarú képet vágtam olvasva a cikket, de gondoltam megosztom Veletek is... Nem tudom, mi lesz, ha ez így megy tovább. A cikk itt olvasható. Komolyan elgondolkoztató, hogy ezen már csak valamiféle tömeg-megmozdulás segíthetne. Várom a véleményeket.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
59 60 61 62 63 64
Hountler
2005. augusztus 13. 01:56
egyébként az Autóklub próbálkozik, ki tudja mi lesz a második perből...
GoDPlaYeR
2005. augusztus 13. 01:55
Muffokat szedek össze (olyat, hogy 3-szor verik körbe a devil-tuningosokat:), a többi már csak benzingőz és gumifust kérdése - szerintem
Hountler
2005. augusztus 13. 01:55
ha ráérnék ilyesmire, tuti benne lennék, majd ha útbaesik, felgyújtok egy MOLt
GoDPlaYeR
2005. augusztus 13. 01:52
Amúgy egy vmilyen non-profit szervezet létrehozása sem lenne valami nagy wasistdas. Max. ha én csinálnm akkor részemre nem biztos, hogy non-prfoit lenne, de hát Istenem, én sajnos ilyen vagyok
Ja, és erősen hiszek benne, hogy olyan nincsen hogy nincsen. Meg lehet csinálni, csak szerintem külön-külön mindnyájan lutsák lennénk tenni bármit is. Együtt talán könnyebb lenne, nem?
Hountler
2005. augusztus 13. 01:48
GoDPlaYeR
2005. augusztus 13. 01:47
Ok!

keressünk egy kiskorút, őt még nem sittelhetik le
Hountler
2005. augusztus 13. 01:46
Hountler
2005. augusztus 13. 01:46
apám egy pere úgy végződött, hogy vesztett, de a perköltségét az önkormányzat fizette...
Hountler
2005. augusztus 13. 01:45
tömemegmozdulást szervezni viszont necces, mert vkinek vállalnia kell a rendezvényért a felelősséget
dimmie
2005. augusztus 13. 01:45
dimmie
2005. augusztus 13. 01:44
én is hasonló témában evezek, csak én a nővérem kocsiját inzézem...
Hountler
2005. augusztus 13. 01:44
igen, ezt már láttam. mindenki a másikra mutat, majd emel. én meg megyek Auchanhoz tankolni
GoDPlaYeR
2005. augusztus 13. 01:42
A perelésről ne beszéljünk, és már 3. hónapja szopok egy (azaz egészen pontosan kettő) kátyú miatt. 2 szálszakadásos gumi, 3 tropa felni, és mivel ilyen gyors az ügyintézés, én ezzel közlekedek azóta. Szép...
Mellesleg szerintem a MOL fülét is lehetne huzigálni ilyen dupla profitok mellett... Azért érdemes ennek is egy kicsit úgy utánaolvasni... Szerintem...
Hountler
2005. augusztus 13. 01:39
igen. előre el kéne dönteni, hogy ki is a szemét, és annak meghúzgálni a fülét. de mindenki annyifélét mond, hogy csak azt látom, hogy mindenki minket szivat. szerencsére az önkormányzatot be lehet perelni az utak miatt
GoDPlaYeR
2005. augusztus 13. 01:36
Miért, most őszintén mi kéne hozzá? CSinálni egy bejelentett "tuning-találkozót", hívni oda pár bulát, és mindezt a MOL székház előtt megszervezni. Lennénk annyian mint atom, bár lehet, hogy az emberek fele nem tudná miről van szó, de legalább eljönnének . Óriási buli, tömeg, aztán hadd szóljon. Hátha sikerül valami...
Vagy tudod mit! Azt mondom ne is azért legyen népi-megmozdulás, hogy csökkentsenek a bezin-árakon. Ne csökkentsenek! Csak azt a qrva 150 Ft adót, amit literenkét leszednek rólunk, költsék már rá az utolós fillérig arra, hogy rendbehozzá egyeket a balkáni magyar utakat, és akkor egy szavam nem lesz...
Én nem hiszem, hogy itt semmit sem lehet csinálni!
Hountler
2005. augusztus 13. 01:32
sajnos itt nagy tervek már sokszor születtek, de azért drukkolok, hátha ebből lesz vmi
GoDPlaYeR
2005. augusztus 13. 01:30
Kedves Hountler, hidd el, hogy ha lett volna a "Friss commentek" között valami ilyen jellegű, akkor ida írtam volna, de úgy látom valahogy mindennek nagyo figyelmet szentelünk, mint ennek, csakhogy sajnos az autóink üzemanyaggal mennek, és nem Frédi-Béni stylban nyomjuk, bár az lehet sokkal jobb lenne, a sarkon kialakuló bőrkeményedést leszámítva.
Amúgy meg energiám sem volt nagyon arra, hogy keresgessek egy topicot, amibe belinkelhetek egy hivatkozást. Ez sokkal egyszerűbbnek tűnt, érdektelenség esetében meg úgyis feledésbe vész, majd az enyészeté lesz.
Végül meg nem nagyon értem miért izgulsz, azt hiszem nem a Te gépeden foglalja a helyet, de ha tévednék, javíts ki kérlek!

Köszi...
Hountler
2005. augusztus 13. 01:21
szakmádból kifolyólag itt is kereshettél volna egy fórumot a 20 közül, ami erről szól
GoDPlaYeR
2005. augusztus 13. 01:20
Szakmámból kifolyólag egy internetes oldalt böngészve megakadt a szemem egy cikken... Bevallom őszintén, mint elég nagy benzin-fogyasztó kicsit sanyarú képet vágtam olvasva a cikket, de gondoltam megosztom Veletek is...
Nem tudom, mi lesz, ha ez így megy tovább.
A
cikk itt olvasható.
Komolyan elgondolkoztató, hogy ezen már csak valamiféle tömeg-megmozdulás segíthetne. Várom a véleményeket.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
59 60 61 62 63 64
Összesen 1279 találat 64 oldalon