Segitséget kérnék!!!!

Témakör: Real life
aktuális téma
Segitséget kérnék!!!!

Sziasztok! Nagy bajba kerültem , kölcsönadtam az autom, és a cimbim balesetet szenvedett egy hölgy miatt, aki meg lelépett a helyszinröl. Ha lehet próbáljatok odafigyelni a sötét szinü Toyota yaris-okra JMF-es rendszámmal, ha valaki látná ezt a kocsit szoljon nekem kérem. Elismerte a hibáját, megállt, csak még eljöttek értem hogy megirja nekem a betétlapot elhajtott a helyzinröl, otthagyva az árokba totálkáros automat....

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4
Zsotti89
2009. január 01. 23:09
mondjuk szól, hogy ez ide való a mi városunkban, ezen és ezen az útvonalon látta.
Ennyi! Ez már kiindulópont
corres
Itt sok minden érdekes... A cimbid mennyivel ment? Az útviszonyoknak megfelelő sebességgel? A nőt miért hagyta magára? Ha magárahagyta, akkor miért nem azt követően, hogy adatokat kért volna tőle? A renszámot niért nem jegyezte meg. Mi van, ha apuka nevén van az autó? Mert onnan átfesti a haját, más smink és sohase találod meg.
morgabe1
Gondolom a csaj is elkezdett telefonálgatni, és felvilágositották,hogy ha elmegy,nem lesz semmi...
Ha megvan a rendszáma se tudtok mit kezdeni. Max megagyalni...

Én tudtam a rendszámot,és meglett az elkövetö. De a rendör szolt,hogy a vétkes visszaperelhet! Mivel ha nem a Te igazad a valós,akkor az Övé az!
SuzuFalat
2009. január 01. 23:07
még ha valaki lát is ilyen autót ilyen rendszámmal mit tud vele csinálni?
Zsotti89
2009. január 01. 23:06
nem fizetett volna a biztosító. Pont azért ment el, mert vagy tudta, vagy idő közben felvilágosították!
Speedy86
2009. január 01. 23:04
Mondjuk igen. A helyzetbe lehet mást tettem volna. Az ilyen emberek készítenek ki amugy hogy ennyi gerinc nincs benne. Főleg hogy 0 Ft-ba került volna neki a dolog ha ottmarad. Max 2 bonuszal kevesebb de az ilyen ugyis A0-ba van
Kassy
2009. január 01. 23:00
igen mindenkinek ez lenne az elsö, ö megbizott a nöbe hogy megvár, és csak ennyit jegyzett meg.
Speedy86
2009. január 01. 22:56
amugy ha megállt haverod meg egyeztettek meg minden akkor nem tudta megjegyezni a rendszámot? Nekem az lett volna az első, hogy képet csinálok róla.
Kassy
2009. január 01. 22:55
Igen akkor valoszinü ö szorult volna inkább tréllerre, nem én.
Zsotti89
2009. január 01. 22:53
jaja, én is megfogadtam, nem rángatom a kormányt. Telibebaszom, azt akkor jöhet a cécó!
morgabe1
2009. január 01. 22:52
Jobban jártatok volna, ha kiütitek...
Kassy
2009. január 01. 22:50
Ha megvan a cime onnantól nemfélek hogy ne lenne kifizetve a kocsim...
morgabe1
2009. január 01. 22:49
De gondolhatod hogy ha elmegy, nem akarja elismerni...

Polgári peres uton meg csak akkor lehet behajtani,ha van rá bizonyiték...
Nálam még rendör is volt kint, és mágse nekem iteltek... Nem volt rá bizonyiték!
A helyszinelö is csak azt tudta megállapitani,hogy valaki nekiment a fának...

99%,hogy ezt csak kiverni lehet a vétkesböl,ha megleszz...
Kassy
2009. január 01. 22:49
Ezaz hogy jobban jártunk volna ha inkább telibecsapja, de ö sem hitte volna hogy igy áll meg, mert elakarta kerülni koccot.
Zsotti89
2009. január 01. 22:46
pont ezt írtam neki én is. De van esélye, mivel elismerte a vétkességét a másik autós, így polgári peres úton behajtható
Kassy
2009. január 01. 22:46
Komplett kaszni kellene, mert tetötöl a futomüig minden sérlt. Lenne másik kaszni, csak a munkaidö, és az már sose lesz ugyanijen. És nemtudom még hogy motor pl kapott , vagy a válto.. Ezeket holnap nézem, ma még nemtudtam hosszu ideig elviselni a látványt rosszullét nélkül.
morgabe1
2009. január 01. 22:44
Én már jártam hasonló képen,és meg is lett a bünös.
De van egy rossz hirem... A biztositonál kinevettek,mert a másik autoban nem történt kár,és helyszinelö nem volt jelen...
Azt mondták,direkt akarjuk valakivel a kárt rendeztetni,mikor nem is Ö volt a hibás!

Vagyis akkor sincs sok esélyed,ha megtalálod a vétkest, és még el is ismerné a hibáját!

Haa meg nem ismeri el,semmi esélyed...
Gudor
2009. január 01. 22:42
vazz,milyen kocsi volt? hátha van alkatrész vagy ilyesmi
Kassy
2009. január 01. 22:37
Igen ilyenkor szilveszterkor kitudja ki merre kovájog. Akárhová valósi lehet a pitsa.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4
Összesen 71 találat 4 oldalon