Street legal Racing Redline!!

Témakör: Real life
aktuális téma
Street legal Racing Redline!!
A Street Legal Racing : Redline mai napig a legjobb és legrészletesebb autó építő és tuningoló játék!
A játékot a patchek alapján kategorizáljuk:

2.3.0 LE - Sok kiegészítő fut rajta a pálya modokat kivéve..elég stabil...
2.2.1 - sok kocsit képes kezelni, de kevesebbet mint a 2.3.0, telepíthető rá az MWM mod ami az extrákon kívül engedélyezi a pályamodokat is! egy kicsit kényes...
LE2MWM - a 2.2.1 MWM-re telepíthető, ezzel képes kezelni a 2.3.0 legtöbb kiegészítőjét.

A mostani legstabilabb játék(legalábbis szerintem): SLRR2011MWM_STAGE1

NAGYON FONTOS! MINDIG KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MÁSOLATOT MIELŐTT VALAMIT FELÜLÍRSZ!

Autók telepítése

Alkatrészek telepítése

Szarvaspörkölt bográcsban

Letöltött motorok engedélyezése

Alkatrészek pozicionálása

Ajánlott letöltőoldalak:

GOM-Team - ez az SLRR legnagyobb oldala itt szinte minden megtalálható: itt
Modzona.ru - Orosz oldal, ami GOMból hiányzik az itt biztos megtalálható, kicsit trükkös az oldal meg néhány letöltés de nagyon jó!itt
Vstanced - Jó kis oldal itt is vannak dolgok, regisztrálni kell a letöltéshez! itt
SLRR.pl - lengyel oldal, van fent pár cucc viszont regisztrálni kell a letöltéshez: itt
brazil oldal itt is rengeteg cucc van fent itt is regezni kell: itt
RDM Team - Autókat csinálnak néha meg persze modokat van fent pár cucc, orosz, reghez kötött! itt
forgotten-garage - Jó kis oldal,nem sok a mod,de mindegyik igényes,jól kidolgozott.Regelni kell,de megéri: itt

Ha komolyabb dolgokra is kíváncsi vagy mint pl külső festések importálása és létrehozása, más verziószámú alkatrészek konvertálása... akkor írd be ide vagy írj az oldalamra

HA KERESEL EGY AUTÓT KÉRDEZD MEG ITT ÉS HA LÉTEZIK VALÓSZÍNŰLEG LETÖLTŐLINKKEL FOGUNK VÁLASZOLNI!(DPluss & 3N3MY)

Sok volt erre a kereslet úgyhogy leírom a Screenshot menetét.... szóval:

Elég furfangos a dolog, ugyanis a Printscreen gombbal való mentés nemműködik......A játéknak van beépített screenshot gombja, lenyomod az F12-t amikor beállítottad az autót, a játék Screenshots mappájában meg fog jelenni a kép, viszont TGA formátumban amit még átkell konvertálnod JPGbe...de rossz minőségű lesz....én Fraps-ot ajánlom, vagy egyéb külső képlopó programot!

Autó előkészítése screenshothoz, beállsz a megfelelő helyre autóval, lenyomod az idő megállító gombot, 2.3.0nál Num0 2.2.1mwm-nél a 3-as gomb, utána F9el szabadkamerába váltassz és egérgörgővel és nyilakkal tudod irányítani a kamerát!

MIELŐTT BÁRMIT KÉRDEZEL,BIZONYOSODJ MEG RÓLA HOGY A FEJLÉCBEN NINCS KIÍRVA...NEM HIÁBA LETTEK A DOLGOK IDE KIÍRVA,NE KÉRDEZZ MÁR OLYAT AMI OTT VAN A SZEMED ELŐTT!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Atus
2010. március 07. 22:47
NEm ismerem de megnézem milyen gém
Szabka
2010. március 07. 22:30
hy all!
tolja még valaki ezt a gamet?
Feco_sx
2009. augusztus 16. 17:15
Sziasztok a 2.3.0 LE patchet ne mrakja fel nekem valamiért. Néztem a honlapot úgy raktam fel sorba őket. Mikor elindítom a patch et 3 hibaüzenetet küld utána elindul, majd megin 3 hibaüzenet a stage 1 telepítésénél, utána kiirja hogy kész, indítsan a játékot. De mikor elindítom felül írja hogy 2.2.1...... Előre is köszi.
plichta
2009. július 22. 22:44
Sziasztok..!
segitséget szeretnék kérni töletek..!!
megvan a játék felis van telepitve de akárhányszor elakarom inditani a játékot nem engedi mindig kéri a cd-t valaki segitsen legyenszives h ijenkor mi a tehendö!!
elöre is köszönöm a válaszotokat!!
további szép estét:)
atesyy
2009. június 18. 23:01
Ha kell tudok abban is segíten felniket motorokat ienek hova kel rakni csak szólj majd és már mondom is
atesyy
2009. június 18. 23:00
Hello! LEtöltöd a kocsit-->kitömöríted-->megkeresed a street legal mappáját-->ott megkeresed a cars mappát-->azon belül a racers mappát oda bemásolod a kocsi data mappáját meg az rpk fájlát és kész, ha van más is a kitömörített mappában azt meg rendszerint csak simána parts mappába kell másolni
Ennek elvileg működnie kell
Ha nem mükszik írj és akk figyelem majd a topikot és próbálok segíteni
danmagic93
2009. június 17. 16:07
valaki letudná írni normálisan azt hogy kell berakni más fajta autót mert nekem régen mondták attól mindig lefagyott a játék mikor índítom.
kérlek segítsetek mert nagyon jó játék
előre is köszi mindenkinek
üdv:danmagic93
T.o.t.y.a.
2009. június 08. 21:03
jó nem idegesítem magam vele tovább
T.o.t.y.a.
2009. június 08. 19:12
mostmár mi alap kezdö gyökerek tudjuk mit kell csinálni....:D:D:D:D
fReak
2009. június 08. 18:44
Tappancs
2009. június 08. 18:21
www.kistappancs.extra.hu
T.o.t.y.a.
2009. június 08. 18:13
nekem simán verseny közben is...ha kimegyek a városba akkoris...:S
fReak
2009. június 08. 18:12
fReak
2009. június 08. 18:10
üdv! én is pont most idegeskedek ezen...mostmár minden verseny után kilép... 2.3-as patch-em van pedig...
T.o.t.y.a.
2009. június 08. 18:03
sziasztok!van egykis gondom..egy idö után fogja és csak ugy kilép a játék?mi a gondja?patch kéne??
atesyy
2009. május 09. 20:56
kicsit elszámoltam magam
snoopy13
2009. május 05. 17:25
Nálam TOP1 kedvenc!
Gungesz
2009. április 05. 09:34
Hello azt szeretném kérdezni hogy mért lép ki a játékbol amikor beteszek 1 autót mindig valami 2 hibát észlel és nem tudom mért pls segitsetek
atesyy
2009. március 30. 19:39
Hello. A játék neve street legal racing redline.
A játék lényege hogy venni kell 1 kocsit adott kezdő lóvéból, és tuningolni kell. A játékban a kocsi darabjaira szedtehtő az utoló részletéig. De a legfontosabb a játékban, hogy versenyezni is kell ellenfelek ellen éjszaka.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 4561 találat 229 oldalon