Street legal Racing Redline!!
aktuális téma

A Street Legal Racing : Redline mai napig a legjobb és legrészletesebb autó építő és tuningoló játék!
A játékot a patchek alapján kategorizáljuk:
2.3.0 LE - Sok kiegészítő fut rajta a pálya modokat kivéve..elég stabil...
2.2.1 - sok kocsit képes kezelni, de kevesebbet mint a 2.3.0, telepíthető rá az MWM mod ami az extrákon kívül engedélyezi a pályamodokat is! egy kicsit kényes...
LE2MWM - a 2.2.1 MWM-re telepíthető, ezzel képes kezelni a 2.3.0 legtöbb kiegészítőjét.
A mostani legstabilabb játék(legalábbis szerintem): SLRR2011MWM_STAGE1
NAGYON FONTOS! MINDIG KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MÁSOLATOT MIELŐTT VALAMIT FELÜLÍRSZ!
Ajánlott letöltőoldalak:
GOM-Team - ez az SLRR legnagyobb oldala itt szinte minden megtalálható: itt
Modzona.ru - Orosz oldal, ami GOMból hiányzik az itt biztos megtalálható, kicsit trükkös az oldal meg néhány letöltés de nagyon jó!itt
Vstanced - Jó kis oldal itt is vannak dolgok, regisztrálni kell a letöltéshez! itt
SLRR.pl - lengyel oldal, van fent pár cucc viszont regisztrálni kell a letöltéshez: itt
brazil oldal itt is rengeteg cucc van fent itt is regezni kell: itt
RDM Team - Autókat csinálnak néha meg persze modokat van fent pár cucc, orosz, reghez kötött! itt
forgotten-garage - Jó kis oldal,nem sok a mod,de mindegyik igényes,jól kidolgozott.Regelni kell,de megéri: itt
Ha komolyabb dolgokra is kíváncsi vagy mint pl külső festések importálása és létrehozása, más verziószámú alkatrészek konvertálása... akkor írd be ide vagy írj az oldalamra
HA KERESEL EGY AUTÓT KÉRDEZD MEG ITT ÉS HA LÉTEZIK VALÓSZÍNŰLEG LETÖLTŐLINKKEL FOGUNK VÁLASZOLNI!(DPluss & 3N3MY)
Sok volt erre a kereslet úgyhogy leírom a Screenshot menetét.... szóval:
Elég furfangos a dolog, ugyanis a Printscreen gombbal való mentés nemműködik......A játéknak van beépített screenshot gombja, lenyomod az F12-t amikor beállítottad az autót, a játék Screenshots mappájában meg fog jelenni a kép, viszont TGA formátumban amit még átkell konvertálnod JPGbe...de rossz minőségű lesz....én Fraps-ot ajánlom, vagy egyéb külső képlopó programot!
Autó előkészítése screenshothoz, beállsz a megfelelő helyre autóval, lenyomod az idő megállító gombot, 2.3.0nál Num0 2.2.1mwm-nél a 3-as gomb, utána F9el szabadkamerába váltassz és egérgörgővel és nyilakkal tudod irányítani a kamerát!
MIELŐTT BÁRMIT KÉRDEZEL,BIZONYOSODJ MEG RÓLA HOGY A FEJLÉCBEN NINCS KIÍRVA...NEM HIÁBA LETTEK A DOLGOK IDE KIÍRVA,NE KÉRDEZZ MÁR OLYAT AMI OTT VAN A SZEMED ELŐTT!
A játékot a patchek alapján kategorizáljuk:
2.3.0 LE - Sok kiegészítő fut rajta a pálya modokat kivéve..elég stabil...
2.2.1 - sok kocsit képes kezelni, de kevesebbet mint a 2.3.0, telepíthető rá az MWM mod ami az extrákon kívül engedélyezi a pályamodokat is! egy kicsit kényes...
LE2MWM - a 2.2.1 MWM-re telepíthető, ezzel képes kezelni a 2.3.0 legtöbb kiegészítőjét.
A mostani legstabilabb játék(legalábbis szerintem): SLRR2011MWM_STAGE1
NAGYON FONTOS! MINDIG KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MÁSOLATOT MIELŐTT VALAMIT FELÜLÍRSZ!
Letöltött motorok engedélyezése
Ajánlott letöltőoldalak:
GOM-Team - ez az SLRR legnagyobb oldala itt szinte minden megtalálható: itt
Modzona.ru - Orosz oldal, ami GOMból hiányzik az itt biztos megtalálható, kicsit trükkös az oldal meg néhány letöltés de nagyon jó!itt
Vstanced - Jó kis oldal itt is vannak dolgok, regisztrálni kell a letöltéshez! itt
SLRR.pl - lengyel oldal, van fent pár cucc viszont regisztrálni kell a letöltéshez: itt
brazil oldal itt is rengeteg cucc van fent itt is regezni kell: itt
RDM Team - Autókat csinálnak néha meg persze modokat van fent pár cucc, orosz, reghez kötött! itt
forgotten-garage - Jó kis oldal,nem sok a mod,de mindegyik igényes,jól kidolgozott.Regelni kell,de megéri: itt
Ha komolyabb dolgokra is kíváncsi vagy mint pl külső festések importálása és létrehozása, más verziószámú alkatrészek konvertálása... akkor írd be ide vagy írj az oldalamra
HA KERESEL EGY AUTÓT KÉRDEZD MEG ITT ÉS HA LÉTEZIK VALÓSZÍNŰLEG LETÖLTŐLINKKEL FOGUNK VÁLASZOLNI!(DPluss & 3N3MY)
Sok volt erre a kereslet úgyhogy leírom a Screenshot menetét.... szóval:
Elég furfangos a dolog, ugyanis a Printscreen gombbal való mentés nemműködik......A játéknak van beépített screenshot gombja, lenyomod az F12-t amikor beállítottad az autót, a játék Screenshots mappájában meg fog jelenni a kép, viszont TGA formátumban amit még átkell konvertálnod JPGbe...de rossz minőségű lesz....én Fraps-ot ajánlom, vagy egyéb külső képlopó programot!
Autó előkészítése screenshothoz, beállsz a megfelelő helyre autóval, lenyomod az idő megállító gombot, 2.3.0nál Num0 2.2.1mwm-nél a 3-as gomb, utána F9el szabadkamerába váltassz és egérgörgővel és nyilakkal tudod irányítani a kamerát!
MIELŐTT BÁRMIT KÉRDEZEL,BIZONYOSODJ MEG RÓLA HOGY A FEJLÉCBEN NINCS KIÍRVA...NEM HIÁBA LETTEK A DOLGOK IDE KIÍRVA,NE KÉRDEZZ MÁR OLYAT AMI OTT VAN A SZEMED ELŐTT!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
milyen verzióhoz kell?
gyáá,letöltöttem a fejlécben linkelt játékot,de nem megy.
ugye úgy próbáltam korrigálni a probot,hogy vagy 20x felraktam a DirectX9-et,de így sem ment-.-"pedig fent van a 11 is,de sehogy se megy
ami megy ahhoz meg nincsenek modok(2.0.3.)-.-"

Az miért van viszont, hogy néhány motrot nem jelenít meg? Betettem a mazda rotációs motort és azt sem jeleníti meg mit lehet azzal kezdeni?
hát bazz akk ott marad a motor xd :D
am..igaz.. nekem se fagyki pedig nekem se alap a game...+még nincs benne mind1ik moci...apropó Turbotechnis V8 nincs meg valakinek mert amit éntaláltam vagy virusos volt vagy elkurta a game-et
am..igaz.. nekem se fagyki pedig nekem se alap a game...+még nincs benne mind1ik moci...apropó Turbotechnis V8 nincs meg valakinek mert amit éntaláltam vagy virusos volt vagy elkurta a game-et

ha ésszel egyesével raksz be kocsikat meg alkatrészeket nemlehet semmi gond...ha valamelyiktől fagy csak kitörlöd azt és továbblépsz:)
Nekem is agyon van modolva még sem lép ki. :D Van benne vagy 18autó meg ugyan ennyi különböző motor hayabusától kezdve minden......
Még sem lép ki...
Még sem lép ki...
ahol kilép, amelyik kategóriában vagy autónál, alkatrésznél ott keresendő a probléma ha nincs fent annyi mod akkor próbáld meg hogy kitörlöd valamelyik és megpróbálod hogy jó-e
chill out
mindenki a saját hibájából tanul:)

mindenki a saját hibájából tanul:)
inkább offra nyomjátok az árnyékot ha városba mentek:)
roland: akkor most addig szarakodsz a motorral amig visszanem sikerül raknod
vagy bemásolod újra a kocsit, és kezded előről a pozíciót :D
roland: akkor most addig szarakodsz a motorral amig visszanem sikerül raknod

nem szét moddingolom van benne kb 6 autó
egy felni csomag meg a felfüggesztés!.
meg a motorok......
egy felni csomag meg a felfüggesztés!.
meg a motorok......
ENÉZÉST MINDENKITŐL.....
Te normálatlan NE MODDINGOLD MÁR TELE A JÁTÉKOT!!!! azért fagy ki a game

Te normálatlan NE MODDINGOLD MÁR TELE A JÁTÉKOT!!!! azért fagy ki a game

rohadtul unom valahol állandóan kilép de miért?
van benn pár game
meg pár alkatrész!
van benn pár game
meg pár alkatrész!
1, azért mert hülye a game options-ba az árnyékot / shadow-ot wedd le off-ra vagy low-ra....
2,tudom eddig elöl volt a moci csak a motorháztető felett....és addig addig editioroztam mig oda került xd....és...előre kéne hozni XD
2,tudom eddig elöl volt a moci csak a motorháztető felett....és addig addig editioroztam mig oda került xd....és...előre kéne hozni XD
SLEditor....és a fejlécben ottvan hogy alkatrészek pozicionálása...
leszedtem amit mondtál felraktam oké meg minden raktam bele cuccokat stb....
de a városba kimegyek 2mp és kilép miért?
de a városba kimegyek 2mp és kilép miért?
itt syaraxok vele 1órája valaki segitene? mert már csak annyi hogy előre kéne rakni...na farmotor-os legyen mert eredetileg nem az...

Ő volna....
bennevan valamelyik mappában egy tömörített fájl az egész abban van a játék kitömörited valahova és már megy is..
simán szedjem le és kell telepíteni vagy csak benne van katt rá és kész müködik meg minden. lehet belerakni autót stb....
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!