Street legal Racing Redline!!
aktuális téma

A Street Legal Racing : Redline mai napig a legjobb és legrészletesebb autó építő és tuningoló játék!
A játékot a patchek alapján kategorizáljuk:
2.3.0 LE - Sok kiegészítő fut rajta a pálya modokat kivéve..elég stabil...
2.2.1 - sok kocsit képes kezelni, de kevesebbet mint a 2.3.0, telepíthető rá az MWM mod ami az extrákon kívül engedélyezi a pályamodokat is! egy kicsit kényes...
LE2MWM - a 2.2.1 MWM-re telepíthető, ezzel képes kezelni a 2.3.0 legtöbb kiegészítőjét.
A mostani legstabilabb játék(legalábbis szerintem): SLRR2011MWM_STAGE1
NAGYON FONTOS! MINDIG KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MÁSOLATOT MIELŐTT VALAMIT FELÜLÍRSZ!
Ajánlott letöltőoldalak:
GOM-Team - ez az SLRR legnagyobb oldala itt szinte minden megtalálható: itt
Modzona.ru - Orosz oldal, ami GOMból hiányzik az itt biztos megtalálható, kicsit trükkös az oldal meg néhány letöltés de nagyon jó!itt
Vstanced - Jó kis oldal itt is vannak dolgok, regisztrálni kell a letöltéshez! itt
SLRR.pl - lengyel oldal, van fent pár cucc viszont regisztrálni kell a letöltéshez: itt
brazil oldal itt is rengeteg cucc van fent itt is regezni kell: itt
RDM Team - Autókat csinálnak néha meg persze modokat van fent pár cucc, orosz, reghez kötött! itt
forgotten-garage - Jó kis oldal,nem sok a mod,de mindegyik igényes,jól kidolgozott.Regelni kell,de megéri: itt
Ha komolyabb dolgokra is kíváncsi vagy mint pl külső festések importálása és létrehozása, más verziószámú alkatrészek konvertálása... akkor írd be ide vagy írj az oldalamra
HA KERESEL EGY AUTÓT KÉRDEZD MEG ITT ÉS HA LÉTEZIK VALÓSZÍNŰLEG LETÖLTŐLINKKEL FOGUNK VÁLASZOLNI!(DPluss & 3N3MY)
Sok volt erre a kereslet úgyhogy leírom a Screenshot menetét.... szóval:
Elég furfangos a dolog, ugyanis a Printscreen gombbal való mentés nemműködik......A játéknak van beépített screenshot gombja, lenyomod az F12-t amikor beállítottad az autót, a játék Screenshots mappájában meg fog jelenni a kép, viszont TGA formátumban amit még átkell konvertálnod JPGbe...de rossz minőségű lesz....én Fraps-ot ajánlom, vagy egyéb külső képlopó programot!
Autó előkészítése screenshothoz, beállsz a megfelelő helyre autóval, lenyomod az idő megállító gombot, 2.3.0nál Num0 2.2.1mwm-nél a 3-as gomb, utána F9el szabadkamerába váltassz és egérgörgővel és nyilakkal tudod irányítani a kamerát!
MIELŐTT BÁRMIT KÉRDEZEL,BIZONYOSODJ MEG RÓLA HOGY A FEJLÉCBEN NINCS KIÍRVA...NEM HIÁBA LETTEK A DOLGOK IDE KIÍRVA,NE KÉRDEZZ MÁR OLYAT AMI OTT VAN A SZEMED ELŐTT!
A játékot a patchek alapján kategorizáljuk:
2.3.0 LE - Sok kiegészítő fut rajta a pálya modokat kivéve..elég stabil...
2.2.1 - sok kocsit képes kezelni, de kevesebbet mint a 2.3.0, telepíthető rá az MWM mod ami az extrákon kívül engedélyezi a pályamodokat is! egy kicsit kényes...
LE2MWM - a 2.2.1 MWM-re telepíthető, ezzel képes kezelni a 2.3.0 legtöbb kiegészítőjét.
A mostani legstabilabb játék(legalábbis szerintem): SLRR2011MWM_STAGE1
NAGYON FONTOS! MINDIG KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MÁSOLATOT MIELŐTT VALAMIT FELÜLÍRSZ!
Letöltött motorok engedélyezése
Ajánlott letöltőoldalak:
GOM-Team - ez az SLRR legnagyobb oldala itt szinte minden megtalálható: itt
Modzona.ru - Orosz oldal, ami GOMból hiányzik az itt biztos megtalálható, kicsit trükkös az oldal meg néhány letöltés de nagyon jó!itt
Vstanced - Jó kis oldal itt is vannak dolgok, regisztrálni kell a letöltéshez! itt
SLRR.pl - lengyel oldal, van fent pár cucc viszont regisztrálni kell a letöltéshez: itt
brazil oldal itt is rengeteg cucc van fent itt is regezni kell: itt
RDM Team - Autókat csinálnak néha meg persze modokat van fent pár cucc, orosz, reghez kötött! itt
forgotten-garage - Jó kis oldal,nem sok a mod,de mindegyik igényes,jól kidolgozott.Regelni kell,de megéri: itt
Ha komolyabb dolgokra is kíváncsi vagy mint pl külső festések importálása és létrehozása, más verziószámú alkatrészek konvertálása... akkor írd be ide vagy írj az oldalamra
HA KERESEL EGY AUTÓT KÉRDEZD MEG ITT ÉS HA LÉTEZIK VALÓSZÍNŰLEG LETÖLTŐLINKKEL FOGUNK VÁLASZOLNI!(DPluss & 3N3MY)
Sok volt erre a kereslet úgyhogy leírom a Screenshot menetét.... szóval:
Elég furfangos a dolog, ugyanis a Printscreen gombbal való mentés nemműködik......A játéknak van beépített screenshot gombja, lenyomod az F12-t amikor beállítottad az autót, a játék Screenshots mappájában meg fog jelenni a kép, viszont TGA formátumban amit még átkell konvertálnod JPGbe...de rossz minőségű lesz....én Fraps-ot ajánlom, vagy egyéb külső képlopó programot!
Autó előkészítése screenshothoz, beállsz a megfelelő helyre autóval, lenyomod az idő megállító gombot, 2.3.0nál Num0 2.2.1mwm-nél a 3-as gomb, utána F9el szabadkamerába váltassz és egérgörgővel és nyilakkal tudod irányítani a kamerát!
MIELŐTT BÁRMIT KÉRDEZEL,BIZONYOSODJ MEG RÓLA HOGY A FEJLÉCBEN NINCS KIÍRVA...NEM HIÁBA LETTEK A DOLGOK IDE KIÍRVA,NE KÉRDEZZ MÁR OLYAT AMI OTT VAN A SZEMED ELŐTT!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
telepítsd fel újra a legújabb directXet, és ha Vistád vagy Windows 7ed van akkor jobb egér futtatás rendszergazdaként, más ötletem nincs
vidikártya: ATI Radeon HD 5500,drivert nem tom fent e van-.-"
sok oka lehet, milyen videókártyád van? fentvannak a legújabb driverek? DirectX 9 fentvan?
Mikor beindítom a játékot,kidob egy kis kockát és,benne egy felirat: create hw 3d device FAILED vmi 5let,hogy ezt miért csinálja?(de ezt már lejjebb leírtam -.-" create hw 3d device FAILED
nagyon sok autónál előre bevan állítva egy motor pozíciója, ezért ha másikat raksz be akkor lehet hogy máshogy fog állni, SLREditorral betudod magadnak állítani megfelelően
előfordulhat hogy nemtudja kezelni valamelyik autót és azért dob ki...... ezért is írtam ki hogy ha raksz be valamit akkor EGYENKÉNT rakjad be és így elkerülhető ez a probléma
miér van az h a ford-ba a Lama moci forditva van? -.-" elül van a váltó kiáll, tök szar
Halljátok skacok. DP. Mért van az hogy most csomiztam ki az slrr-t mert itt nemvolt fent,és beraktam 5autót + 6-7cuccot.. és oké új profil,begformoney,aztán mennék autót venni,de nemtudok mert kidob azzal az indokkal hogy hibát észlelt ezért leáll.. vkinek erre vmi orvosság?!

Caddynél nem megoldható a motor pozicionálás.... másoknál is szétesik, sajnos ez ilyen...
Végülis az intecooler mindegy, lehet le is szedem, elég otromba ott az elején.
Jobban aggaszt, hogy a motor nem a megfelelő helyen van.

Jobban aggaszt, hogy a motor nem a megfelelő helyen van.
pedig kéne hogy legyen.. én mindig találtam..

Róla lenne szó, Caddy 2.8 Vr6 biTurbo+intercooler, Compresszor, 6sebességes.
Látszik, hogy a motor elég furán áll benne, erre kellene nekem vmi megoldás.
És az intercoolerhez nem találtam visszavezető csövet a katalógusban.

Látszik, hogy a motor elég furán áll benne, erre kellene nekem vmi megoldás.

És az intercoolerhez nem találtam visszavezető csövet a katalógusban.

Hali
Kérdésem lenne ezzel az SLRR Editorral kapcsolatban. A fent leírtakat csináltam, de amikor a motort pozícionáltam szétesett az egész autó.
Utána visszaállítottam és ugyanúgy maradt. De az autó eredeti fájljait visszamásoltam, így az autó visszaváltozott, de a motor bepozícionálása még mindig kérdéses.
Kérdésem lenne ezzel az SLRR Editorral kapcsolatban. A fent leírtakat csináltam, de amikor a motort pozícionáltam szétesett az egész autó.

Utána visszaállítottam és ugyanúgy maradt. De az autó eredeti fájljait visszamásoltam, így az autó visszaváltozott, de a motor bepozícionálása még mindig kérdéses.

kéne egy tipp...hogy lehet jó és gyors autót csinálni...pl MC GT + prime dhl motor ami jól megy...valaki adna tipp-et? :D ( 2.2.3 LE )
7k+ lovacska duruzsol egy eviblokkos motoromba xd
fuelpowit használok és ez normális? O:o
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!