Tatabányai Street Racing
aktuális téma

Tatabányán minden pénteken és szombaton este 9:30-10:00 találkozó a Mc'Donalds parkolónál. Innen megyünk általában valamerre. - Ez volt a múlt mostanában inkább OMV-n tali ...
Ide lehet még írni a találkozókról, illetve más velünk kapcsolatos dolgokról, eseményekről. Ide tartozik a Csákvári gyorsulás is...
...
írjatok!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Szia Zsuzsi...
Majd inkább felhívlak szombaton hogy mikor indultok, mert holnaptól nem vagyok itthon. Szerintem 10nél előbb ne, ne legyen úl korán.
Azért sztem iratkozz fel Akroo,hogy minnél többen legyünk a listán...Sztem is jó ötlet ez a közös szervezéses dolog...Legalább vmi új is jönne...úgyértem mi nem ismerjük a ti autóitokat,ti pedig a milyeinket....OK
Szeva davidsz!
Persze értem gyenge napok előfordulnak, nálunk is volt mikor 15ebn voltunk Battyánban de volt mikor a kanyar után állt a sor vége,de örülök hogy egyetértünk csákvárt illetően, minden második szombat szerintem is jó ötlet, nem túl gyakran de nem is túl ritkán, használjuk ki hogy itt van nekünk ez a "kis" betonplacc a semmi közepén.
Majd beszélhetünk erről a szombati carstyling talin ( ha megyek, még nem biztos)
Üdv.
Akroo
Persze értem gyenge napok előfordulnak, nálunk is volt mikor 15ebn voltunk Battyánban de volt mikor a kanyar után állt a sor vége,de örülök hogy egyetértünk csákvárt illetően, minden második szombat szerintem is jó ötlet, nem túl gyakran de nem is túl ritkán, használjuk ki hogy itt van nekünk ez a "kis" betonplacc a semmi közepén.
Majd beszélhetünk erről a szombati carstyling talin ( ha megyek, még nem biztos)
Üdv.
Akroo
Srácok jó látni ezt a mozgolódást!
6-án lehet megyünk mi is, de még nem ígérem meg, mert egyenlőre nem 100%.
De már végre jó lenne lemenni egy ilyen közös progira!
Pénteken este azért kinézek!
Addig is nézzétek meg a
www.chicksonwheels.hu
oldalunkat, tetszeni fognak a képek, meg került fel autódekor, stb...
6-án lehet megyünk mi is, de még nem ígérem meg, mert egyenlőre nem 100%.
De már végre jó lenne lemenni egy ilyen közös progira!
Pénteken este azért kinézek!
Addig is nézzétek meg a
www.chicksonwheels.hu
oldalunkat, tetszeni fognak a képek, meg került fel autódekor, stb...
A Quaddal leegyeztettem a Csákvári anyagok feltöltését. Folyamatban az ügy. Én már feltettem a cuccokat. 

Hi Akro!
Ugyanígy gondolom. Közös erővel jó bulikat lehet összehozni. Ez az egész arra megy, hogy fellendítsük a dolgokat.
Amúgy pont egy gyöngébb napra jöttetek ki, ezért voltunk kevesebben, ennél csak jobb szokott lenni.
A 2 hetente csákvári buli + jó lenne!!!
Ugyanígy gondolom. Közös erővel jó bulikat lehet összehozni. Ez az egész arra megy, hogy fellendítsük a dolgokat.
Amúgy pont egy gyöngébb napra jöttetek ki, ezért voltunk kevesebben, ennél csak jobb szokott lenni.
A 2 hetente csákvári buli + jó lenne!!!

Sziasztok!
Én Fehérvári vagyok, voltam Csákáváron ( a nagyhangú bordó skoda), isten ments hogy kötekedjek vagy ugassak tényleg, de azért az , " Ide tartozik a Csákvári gyorsulás is... " kicsit erős, a reptér földrajzilag közelebb van hozzánk, de ez másodlagos. A lényeget mondom, mi is járunk ki néha, a Battyáni csapatról gondolom halottatok.
Voltunk múlt pénteken nálatok SR-en, (pl: piros calibra :PPP ), megondom a frankót, nem volt rossz, de nem is volt az a hű de nagyon király, kb olyan mint a mi Battyánunk.
Szóval nem kerülgetem a forró kását, ezt a Csákvári dolgot akár "együttes" erővel szervezhetnénk mondjuk minden második szombatra vagy valami ilyesmi időpontra.
Ti is nagy városban laktok,mi is, és a múlt heti csákvár ból kiindulva nagyon jó veresenyeket hozhatnánk össze!
Lehet hogy kicsit nagyravágyó terveket szővögetek, de kicsit mozgassunk meg ezt a Tatabánya-Fehérvár közötti régió!
Lehet néhol erősen fogalmaztam, nincs szándékomban senkit megbántani!
Üdv.
Akroo

Én Fehérvári vagyok, voltam Csákáváron ( a nagyhangú bordó skoda), isten ments hogy kötekedjek vagy ugassak tényleg, de azért az , " Ide tartozik a Csákvári gyorsulás is... " kicsit erős, a reptér földrajzilag közelebb van hozzánk, de ez másodlagos. A lényeget mondom, mi is járunk ki néha, a Battyáni csapatról gondolom halottatok.
Voltunk múlt pénteken nálatok SR-en, (pl: piros calibra :PPP ), megondom a frankót, nem volt rossz, de nem is volt az a hű de nagyon király, kb olyan mint a mi Battyánunk.
Szóval nem kerülgetem a forró kását, ezt a Csákvári dolgot akár "együttes" erővel szervezhetnénk mondjuk minden második szombatra vagy valami ilyesmi időpontra.
Ti is nagy városban laktok,mi is, és a múlt heti csákvár ból kiindulva nagyon jó veresenyeket hozhatnánk össze!
Lehet hogy kicsit nagyravágyó terveket szővögetek, de kicsit mozgassunk meg ezt a Tatabánya-Fehérvár közötti régió!
Lehet néhol erősen fogalmaztam, nincs szándékomban senkit megbántani!
Üdv.
Akroo

1. Józsi Leon
2. Marci Punto
3. EOB
4. Csabi Matiz
5. Jo-Jo Matiz
6. Pumi Ford
7. Zsuzsi VW
8. davidsz Y
meg még a fene tudja ...
A Huckát is meg kell kérdezni + szólni kell mindenkinek!!!
2. Marci Punto
3. EOB
4. Csabi Matiz
5. Jo-Jo Matiz
6. Pumi Ford
7. Zsuzsi VW
8. davidsz Y
meg még a fene tudja ...
A Huckát is meg kell kérdezni + szólni kell mindenkinek!!!
Sztem ok!!!Csak nem tom hogy fogok felkelni olyan korán,kb mennyien leszünk???úgyértem mennyi kocsi???össze kéne számolni pajtás...
11-re oda kell érni. Max este nem viháncolunk pénteken 

Viszem a kis családot is,meg sátrat,meg esernyőt ,meg mi egy mást!!!!
Akkor még qrva korán van,de legyen...
Szerintem a velencei talira 9:00-és 9:30 között kellene gyülekezni az MC parkolóban. Legyen ez a start időpontja. Ok???
Húúú ... nem tudok pötyögni helyesen
...
Tatabánya és környéke! GO VELENCE 6.-án!

...
Tatabánya és környéke! GO VELENCE 6.-án!
A múltkori évadzásó buli volt, de nem az utolsó buli!!!!!!!!!!
http://kep.tar.hu/davidsz/index.phtml?aid=27636452
Itt a cím
Itt a cím
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Teló lesz nálam, a Huckánál, a Dodónál + mindenkinél. Úgyhogy ha valami kell, akkor csöri ...