TRAFFIPAX-infó topic!
aktuális téma

Üdvözlök minden kedves autós kollégát!
Nézegettem a témák között és nem találtam hasonlót ezért gondoltam létrehozok egyet.
A topic lényeg, hogy a kedves autós útnak indulása előtt bepillanthasson ide és láthassa az aznapi kommentekből, hogy ki és hol észlelt NEM FIXRE TELEPÍTETT sebességmérő berendezést.
A SÜNök fikázására, szidkozódásra kérem hogy keressetek másik topicot, kérem hogy ide csak a sebességmérők pontos helyzetét közlő üzenetek kerüljenek be az átláthatóság és hasznosság érdekében, így mindenki megtalálhatja amire kíváncsi és nem kell sok oldalt visszalapozni.
Kellemes utat kívánok mindenkinek!
Jay
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Nincs olyan ami egyben van, külön álló rendszerek. 7 éve ezzel foglalkozunk, úgy hogy ne dőlj be marhaságnak. Aranyszabály: Lézer ellen lézerblokkoló, radar ellen radardetektor. A legfontosabb, hogy tesztelni kell a blokkolót és nem valami gerjesztővel, ami kerreg, berreg, zörög, csattog stb. hanem igazi lézeres mérővel, amit a rendőrök is használnak. Természetesen mi rendelkezünk ilyen műszerrel:)
Igaz.
"A lézer a fény tartományában működik. Ergo, egy sötét, koszos felületről kevésbé verődik vissza mint egy világos, csillogó krómosról. Nehezebb megmérni egy sötét autót mint egy világosat."
"A lézer a fény tartományában működik. Ergo, egy sötét, koszos felületről kevésbé verődik vissza mint egy világos, csillogó krómosról. Nehezebb megmérni egy sötét autót mint egy világosat."
Krapu...
Köszönöm szépen a választ akkor Vg2-es védelemmel vannak ellátva ok.. 1kérdés még ha nemegyek már az agyadra a hülye kérdéseimmel a mérésnél számít az autó színe is igaz ,hogy 1 világosabb autót ( ezüst,fehér stb..stb..) könnyebben bemérik mint 1 sötétebb színű autót mivel elnyelik a lézerjelek 1 részét igaz ez?????
Köszönöm szépen a választ akkor Vg2-es védelemmel vannak ellátva ok.. 1kérdés még ha nemegyek már az agyadra a hülye kérdéseimmel a mérésnél számít az autó színe is igaz ,hogy 1 világosabb autót ( ezüst,fehér stb..stb..) könnyebben bemérik mint 1 sötétebb színű autót mivel elnyelik a lézerjelek 1 részét igaz ez?????
Áhhá kezdem érteni!
Olyan készülék van e ami ugy lézerblokkoló, de riaszt ha radarral probálkoznak?
Előre hátra szeretnék majd, csak tájékozódom mielőtt beválasztanék vmi nem megfelelőt.
Elmúlt időszakban benyaltam egykét "fagyit".

Olyan készülék van e ami ugy lézerblokkoló, de riaszt ha radarral probálkoznak?
Előre hátra szeretnék majd, csak tájékozódom mielőtt beválasztanék vmi nem megfelelőt.
Elmúlt időszakban benyaltam egykét "fagyit".

Nem rossz az elitech, de én speciel inkább csak a Sat részét használom, detektornak meg 967, 966, rx65E, V1 vagy sti 

Nagy vonalakban, de ha kíváncsi vagy több mindenre, akkor csörgess meg vagy dobj egy elérhetőséget 

Szia!
Detektort nem érdemes venni lézer ellen, ugyanis többnyire azt fogja jelezni, hogy készítsd ki a pénztárcádat. Passzív rendszerrel, csak úgy úszhatod meg ha a mérés 150 méteren kívül van, ugyanis akkor még nem olvasható rendszám. Trükközni kell, ami azt jelenti, hogy: félreállsz, lekanyarodsz, beállsz a másik autó seggébe stb.
Ellenben az aktív rendszerekkel ( lézerblokkoló) csak lelassítasz, majd kikapcsolod és máris mérik, hogy betartod a sebességet. Ezek 40 ezertől kezdődnek és felmennek 290-ig, attól függ, hogy milyen autóra, milyen színűre, mennyi fej és szeretnéd e az autó hátsó részét is védeni.
Detektort nem érdemes venni lézer ellen, ugyanis többnyire azt fogja jelezni, hogy készítsd ki a pénztárcádat. Passzív rendszerrel, csak úgy úszhatod meg ha a mérés 150 méteren kívül van, ugyanis akkor még nem olvasható rendszám. Trükközni kell, ami azt jelenti, hogy: félreállsz, lekanyarodsz, beállsz a másik autó seggébe stb.
Ellenben az aktív rendszerekkel ( lézerblokkoló) csak lelassítasz, majd kikapcsolod és máris mérik, hogy betartod a sebességet. Ezek 40 ezertől kezdődnek és felmennek 290-ig, attól függ, hogy milyen autóra, milyen színűre, mennyi fej és szeretnéd e az autó hátsó részét is védeni.

Üdv!
Érdeklődés szinten kérdezném, hogy egy jó minőségű detektor ami mindent érzékel az mennyibe kerül?
Használata is érdekelne: Például bejelez, lelassítok és valószínű megúsztam?
Ugyanigy jó minőségű radardetektor és laserblokkoló ára is érdekelne ami tud blokkolni nagyjából mindent.
Ennek a használatáról sincs konkrét elképzelésem. Ez anyibban jobb hogy később fékezhetek,mert blokkol egy idejig?

Válaszotokat előre is köszönöm.

Érdeklődés szinten kérdezném, hogy egy jó minőségű detektor ami mindent érzékel az mennyibe kerül?
Használata is érdekelne: Például bejelez, lelassítok és valószínű megúsztam?
Ugyanigy jó minőségű radardetektor és laserblokkoló ára is érdekelne ami tud blokkolni nagyjából mindent.
Ennek a használatáról sincs konkrét elképzelésem. Ez anyibban jobb hogy később fékezhetek,mert blokkol egy idejig?

Válaszotokat előre is köszönöm.

üdv!
De azért ne feletkezünk el az EliTech családról sem, mely sokkal jobbak mint a sima radardetektorok....
De azért ne feletkezünk el az EliTech családról sem, mely sokkal jobbak mint a sima radardetektorok....

Vg2-es védelemmel van ellátva, tehát nem érzékelik:)
Köszi akkor ez lessz 967e...
És ezt a külföldi Yardok érzékelik e ha nekem ilyen kütyüm van rejtve az autómban ad valami jelet kifelé amit azonosíthatnak?....

És ezt a külföldi Yardok érzékelik e ha nekem ilyen kütyüm van rejtve az autómban ad valami jelet kifelé amit azonosíthatnak?....
A 967e jobb egyébként. Szlovákiában, Csehországban, Finnországban, Szlovéniában, Spanyolországban, Lettországban, Boszniában használnak több különleges Ka sávon működő radaros mérőeszközt. Ezeknek a mérőeszközöknek a radarfrekvenciája országonként, és mérőeszköz típusonként is eltérhetnek. Ezek a radarsávok a 34.0 GHz, 34.7 GHz, 35.5 GHz, amelyeket a BELTRONICS 966R EURO nem érzékel!
www.traffipaxshop.hu
www.traffipaxshop.hu
Ok.. Köszönöm a választ...
Akkor még a radaros Kütyü ráér ,hogy legyen a verdában mert szeretnék azt is..
Ezt szeretném..
Target 966R
remélem jó választás lessz radardetektorként..
Akkor még a radaros Kütyü ráér ,hogy legyen a verdában mert szeretnék azt is..
Ezt szeretném..
Target 966R
remélem jó választás lessz radardetektorként..

az ára hasonlit egy blokkolohoz 

ki kell próbálni:)
Azért ez nem igaz, a kezdő szériáknál volt hogy beáztak, de ez a probléma már nincs. Nekem pl 3 éve bent van semmi baja...:)
A Ceptor és a G9 nem indikál egy műszeren sem JAM kódot, biztonsággal lehet használni bárhol a világon.
LT -400 meg hivatalosan is kapunyitó, van hozzá egy leírás, ami beléptető rendszerről szól. (nagyon sok nyelven)
LT -400 meg hivatalosan is kapunyitó, van hozzá egy leírás, ami beléptető rendszerről szól. (nagyon sok nyelven)
Tudomásom szerint egyenlőre nem lesz belőle, maradnak a 103-nál.
Krapu..
Az MLS-ről van már tapasztalat 1-2-3évben kérdezem mert én úgyhallotam hamar tönkremennek a fejek kb mire a gari lejár... ( túl nagy a hőképződés a fejekben mikor műküdik)
Mégvalami amit kérdezek erről hallotatok már..
SCD_M
Sok autón látok mostanság hasonlót csak led formályában világítják meg a rendszámot és tényleg nagyon fényes még az emberi szemnek is az optikának nemtudom...
Ér ez valamit??
Az MLS-ről van már tapasztalat 1-2-3évben kérdezem mert én úgyhallotam hamar tönkremennek a fejek kb mire a gari lejár... ( túl nagy a hőképződés a fejekben mikor műküdik)
Mégvalami amit kérdezek erről hallotatok már..
SCD_M
Sok autón látok mostanság hasonlót csak led formályában világítják meg a rendszámot és tényleg nagyon fényes még az emberi szemnek is az optikának nemtudom...
Ér ez valamit??
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!