Tuningcégek "feketelistája"
aktuális téma

A maszekos cégek
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
neont meg csak nappal lehet használni 

Példa rá egy volt katona társam fehérváron, aki a DuEn-en hírdetett ülést beszerelte, és árokba csapódva, szétszakadt.
4-bórdája repett, 18cm varratt, 3-hónap táppénz, a családja meg szenvedje meg.
Meddig jó még a sufnyituning?????????????????????????????
4-bórdája repett, 18cm varratt, 3-hónap táppénz, a családja meg szenvedje meg.
Meddig jó még a sufnyituning?????????????????????????????

Vagy szabályt vezetünk majd be, hogy a lányok nyáron is csak nagykabátban lehetnek?!

Amikor a kül ill. beltéri zöld neonok miatt baszogatnak, akkor meg azt mondják nekem, hogy "elvonja más figyelmét a közlekedésről"
Jaaajjjj na neee! Őszintén...fényes nappal, ha egy jó csajt lát valaki a járdán sétálni, nem nézi meg??! Az nem vonja el a figyelmet?! Ugyan annyira balesetveszélyes...
Jaaajjjj na neee! Őszintén...fényes nappal, ha egy jó csajt lát valaki a járdán sétálni, nem nézi meg??! Az nem vonja el a figyelmet?! Ugyan annyira balesetveszélyes...
Megeshet! Ez nem játék!
Egy alvázneonból nem lehet baj, de a sufni ülés, kopott gumi, melegített vágott rugó stb nagyon veszélyes és nem csak a használójára nézve.
Egy alvázneonból nem lehet baj, de a sufni ülés, kopott gumi, melegített vágott rugó stb nagyon veszélyes és nem csak a használójára nézve.

hát csak nem
A legújabb őrület amit hallottam a házilag üvegszálból készített sportülés, SPARCO másolat úgyhogy nagyon jó
Aztán eltörik és átszúrja az ipsét

én vettem alut télinek is bibi

Persze...mert egy tetves téli gumi garnitúra+acél felni nem túl gizda, ezért nem veszi meg a paraszt!

Mennyi olyan tunying autót látni mikor 17" crom felnin szarrá kopott gumik vannak. Sőt láttam már aki télen is azt használja. 

Meg a rosszúl beállított fényszórók vakítanak...az nem baj!
Télen slickre kopott nyárigumi...az se baj!
Azt kell baszogatni aki cigeretta, alkohol és drogok helyett jobb gumikat, fékeket, lámpákat stb. vesz a kocsira!

Télen slickre kopott nyárigumi...az se baj!
Azt kell baszogatni aki cigeretta, alkohol és drogok helyett jobb gumikat, fékeket, lámpákat stb. vesz a kocsira!

A fényről meg csak annyit, hogy lassan menni em lehet este, ha szemeskél az eső, mert a bovli modra beszerelt xenonoktól, csak fénytáncot látni.
Ha lemászol az útról, persze te vagy a hibás, mert az okozó, eltünt.
Ha lemászol az útról, persze te vagy a hibás, mert az okozó, eltünt.

És azt baszogatják és bukik a legnagyobbat az egészen, aki próbál legális átalakításokat csinálni!
Persze azzal én is tisztába vagyok, hogy ezt nem lehet minden átalakítás legális(pl. morcosítás)!
De az, hogy egy teljesen új kocsinál(jelen esetben a swiftem), azt mondja a rendőr, hogy elveszi a forgalmimat a szemöldök meg a sötétítő fólia miatt, na az már tényleg felháborító!
Azokkal meg az ég világon semmit nem csinálnak, akiknek nem ég 1 izzója, ezáltal motorosnak nézhetem és meg is van a baleset
Tényleg kiváncsian várom, hogy a ledes hátsó lámpámba mikor kötnek majd bele...persze a Hella papirjai a kesztyü tartóba, de ez se hatja majd meg őket, mert ÁTALAKítáS
Persze azzal én is tisztába vagyok, hogy ezt nem lehet minden átalakítás legális(pl. morcosítás)!
De az, hogy egy teljesen új kocsinál(jelen esetben a swiftem), azt mondja a rendőr, hogy elveszi a forgalmimat a szemöldök meg a sötétítő fólia miatt, na az már tényleg felháborító!
Azokkal meg az ég világon semmit nem csinálnak, akiknek nem ég 1 izzója, ezáltal motorosnak nézhetem és meg is van a baleset

Tényleg kiváncsian várom, hogy a ledes hátsó lámpámba mikor kötnek majd bele...persze a Hella papirjai a kesztyü tartóba, de ez se hatja majd meg őket, mert ÁTALAKítáS

Azok akik az olcsó és sufnyi tuning pártját állják bárnmi mód, taszítják oda az összes verdást, hogy bukta lessz, mert a minisztériumi szinten is ép eleget tudnak a KPM jelentésekből.

NA látjátok ez az amitől szétbasz az ideg!
Az ilyen faszkalapok miatt tartunk ott ahol!
Komolyan mondom, elöbb utóbb tényleg az lesz, hogy az utolsó csavarig engedélyt fognak kérni az átalakításokról a rendőrök!
A szerencsétlen barma azt hiszi, hogy egy rugó csonkítással máris kész az ültetés! És az ilyen balesetveszélyes ügyek miatt fognak azok is szopni, akik rendesen zsebbe nyúlnak és úgy alakítják a kocsit, hogy még biztonságosabb legyen!
Fel lehet húzni a motort is az egekig, vagánykodni illegálison, de amikor meg kéne állni, akkor megint cumi, mert féken meg már spórolunk!
Csak így tovább!
üdv.
BlackTiger
Az ilyen faszkalapok miatt tartunk ott ahol!
Komolyan mondom, elöbb utóbb tényleg az lesz, hogy az utolsó csavarig engedélyt fognak kérni az átalakításokról a rendőrök!
A szerencsétlen barma azt hiszi, hogy egy rugó csonkítással máris kész az ültetés! És az ilyen balesetveszélyes ügyek miatt fognak azok is szopni, akik rendesen zsebbe nyúlnak és úgy alakítják a kocsit, hogy még biztonságosabb legyen!
Fel lehet húzni a motort is az egekig, vagánykodni illegálison, de amikor meg kéne állni, akkor megint cumi, mert féken meg már spórolunk!
Csak így tovább!

üdv.
BlackTiger
Ebben az országban már lassan mindenki ért mindenhez, de felelőséget nem vállal.

Sajnos így van! Ismerősömnek is a haverja szerelte be a Media M-ban vásárolt igényes hifit aztán csodálkozott, mikor elégett a 1.3 tápkábel 

S míg működnek, van kárvallott, tönkre ment szaki.
Tudom hogy erre a reakció, hogy nem lehet mindenkinek pénze a profi dolgokra.
Én is csak akkor szerzek be egy dolgot, amikor össze jött a zseton rá, és addig sem megyek bele bóvliba.
Tudom hogy erre a reakció, hogy nem lehet mindenkinek pénze a profi dolgokra.
Én is csak akkor szerzek be egy dolgot, amikor össze jött a zseton rá, és addig sem megyek bele bóvliba.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!