UG Tuning adás a Fix.TV-n!!!

Témakör: Real life
aktuális téma
UG Tuning adás a Fix.TV-n!!!

Sziasztok, csak szeretnélek értesíteni titeket, kedves tuningőrült barátaim, hogy új műsor indul a Fix.tv -n Speed Up névvel, mely kifejezetten underground autotuningal fog foglalkozni. Az első adás most szombaton lesz 20:10 körüli kezdéssel. Az adásban értékes nyeremények lesznek kisorsolva és bemutatjuk milyen volt az első evo gyorsulás, és a győri tuning-stereo show + Interjuk olyan tuningtermékekről illetve autokról amik garantáltan gatyaváltásra fognak sarkallni titeket! Ennyi. Addig is látogassátok a műsor weboldalát több infoért : http://speedup.fix.tv

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Bughi
2005. július 19. 11:27
miért van az hogy az oldalopn az van ki irva hogy minden héten van adás és csak kéthetente lehet egyet letölteni ??
Bishop
2005. július 19. 11:26
A kocsi az a suzuki.... (a lovaskocsi után)

Ezért nem használják ezt a kifejezést. A verda, autó stb.. az már jobb lenne..
Bughi
2005. július 19. 11:25
ültetni kell!!!
és ha az ember nem képes odafigyelni a kocsijára akkor ne ültessen!!
nekem egy tizesrevan a kocsi eleje a földtöl de bemegyek vele az erdöbe is ha kell igaz nagyon lassan meg ovatosan de azért sikerül!!
akár öten is beleülhetnek és ugyis tudok közlekedni!!
ha valaki tudja hogy hogyan kell ültetni és odafigyel az autora akkor nem gáz!!
és simán lehet közlekedni vele!
Bishop
2005. július 19. 11:23
Az igazm hogy KA-ból alig van, mondjuk nekem az az autó egy női autó, de ilyen dolgokat már az enyémre is hallottam, szóval ez csak az én nézőpontom, a KA alapból gusztustalan kis szar, de amilyen spoilereket tettél rá, egészen korrekten néz ki. A honda Civices meglátásod igen helytálló. unalmasak, én is unom, hogy annyi van belőle mint a szemét, de egy előnye van ennek! Ismert és jól tuningolható típus! Ezt a motorra értem és nem az optikára, mert az lassan minde nautón ott van. Én számomra az optika az harmadlagos, második a motortunying és elsődleges szempont a használhatósága az én szempontjaim szerint. Ezért sokaknak nem is tetszik, sőt azt látják, hogy ez tök semmi.. Viszont nem látom "a zsír" gépeket menni, csak állank a parkolóban, esetleg mennek egy gyorsulást és annyi... Szóval vannak akik kirakat autót építenek és azokat én csak megmosolygom...
Bement a boltba/műhelybe és megcsináltatta a verdát aztán meg ott vigyorog, hogy milyen gépet csináltak neki...

Akik kivételek, és saját ötleteik vannak, dolgoznak az autón rengeteget, azoké a tisztelet!
lanciapeti
2005. július 19. 11:19
nekem igen (tetszik), megőrülök érte... nálam ez a legelső egy autón
_tRebroN_
2005. július 19. 11:18
Hát én letöltöttem az eddigi adásokat megnéztem, és azt kell, hogy mondjam, hogy a ötlet maga szuper szerintem a műsöridővel sincs baj csak az egész előadás gagyira sikeredett. Például megkérdezik a tulajt, hogy mi van benne ő elmondja aztán jön a műsörvezető aki megkérdez olyanokat amit előzőleg a tulaj elmondott, erre jön a szerelő és mégegyszer elmondja azt.
Szóval szerintem a műsörvezető mongyon le
Minden nem élő műsornál megvan az a lehetőség, hogy többször vegyenek fel valamit, ha esetleg rossz vagy ilyesmi, evvel élni kéne és nem csak elfogadni, hogy ez így van!
Meg a "GÉPJÁRMŰZÉSTŐL" feláll a szőr a hátamon mi a pincsiért nem lehet azt mondani, hogy kocsi én személy szerint ezt a szót favorizálnám!
Az meg hogy a műsorvezető nem tud kérdezni már csak hab a tortán! na mindegy!
Domingo
2005. július 19. 11:16
Az ültetéshez : Szerintem is faszság jól néz ki de Mo-n lehetetlen ha meglenne ültetve a Ka már biztos szétroppant volna az első szpojlerem... ugyanis nem tudnék rendesen parkolni és közlekedni sem Budapesti utakon főleg Csepelin ahol sok a betonozatlan ut..
Bishop
2005. július 19. 11:14
Domingo
2005. július 19. 11:13
Mondom megítélés kérdése szerintem bármilyen kocsibol lehet bármilyen stílusban építgetni.. nekem így tetszik, és tetszeni is fog ha kész lesz legalább egyedi lesz nem egy ujjab honda civic vagy golf 4 amiből milliot építenek és tuningolnak, mert ez a menő... Ka-ból Talán europaszinten ha pár százat megtuningoltak akkor már sokat mondok....
Bishop
2005. július 19. 11:12
Ez a mániás ültetés nem tudom miért jön be mindenkinek (valszeg nincs stílusuk) amcsiban okés, ott vannak utak de itthon?

A hétvégén örültem hogy nincs ültetve az autóm, mert ha lett volna akkor le sem tudtam volna kanyarodni az útról (út...), így meg olyan terepen mentem, hogy nézték a piskóták (akiknél ott figyelt a Toyota PickUp) hogy vajon sikerül e elmennem a brutális sáros, úton..
Sikerült...!

Szóval nem vitatom hogy jól néz ki egy utcai autón ha kicsit megültetik, de ez a mániás dolog ami néhány embernél van más szerintem hülyeség. Írom ezt azért mert ők már nem magukért csinálják, henem mindenkinek akarnak tetszeni ezzel, és erre írom a stílus hiányát...

Kérdem én: Mi a jó abban hogy a verda low rider stílusban leül az útra és 1mm van csak az út és a verda között?

(tudom hogy hidraulikus, meg pneumatikus úton módon emelik a verdát, de mi az értelme?) Tetszik ez valakinek?

-szeritnem-
Domingo
A műsor minden hétfőn van fél 8 tól de csak kéthetente van uj adás a másik héten ismétlés megy. Egyébként az adások letölthetőek innen : http://speedup.fix.tv

Csak le lett festve feketére mert 30-án viszem fényezöhöz és addig is kinézzen valahogy.
Peti1
Mondjuk egy Skyline-nál nem VAGYOK DISZKRIMINATÍV!!

De egy Ka-nak mi köze van egy ilyen stílushoz???

Szerintem csak bohóc lesz ilyen gigantikus genyóktól!!

Bishop
2005. július 19. 10:59
Ez jó...

Mikor van a műsor, ha szabad ezt itt megkérdezni? (tudom, hogy a TV műsorban le van írva..)

Ja És mégegy kérdés: Domingo hogyan csináltad azt a lököst? Mert amit én láttam az általában üvegszálas megoldás és az nem fekete. A tied is olyan csak le ven már festve valamivel, vagy más anyag?
qkii
2005. július 19. 10:58
Hát igen akkár lehetne egy zetorg traktor is ültetö nélkul de leht egy ürsigló is ze nem tuning ez valmi más csak nem találok rá nevet .
Domingo
2005. július 19. 10:50
Peti1
2005. július 19. 10:50
Szerintem az építő jellegű, hogy vegyél nagyobb kerekeket és egy ültető szettet!!
Domingo
2005. július 19. 10:47
Ez izlés kérdése nekem így tetszik, és szerintem pont ez a tuning az a téma ahol az a lényeg hogy a gazdájának tetszen a kocsi.
GTAti
2005. július 19. 10:46
Szerinem nem rossz. Kicsit diszkrimativan közelíted az F&F stílust...
GTAti
2005. július 19. 10:44
Végre lenne egy szép autód...
Peti1
2005. július 19. 10:43
Szerintem gusztustalan!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Összesen 676 találat 34 oldalon