UG Tuning adás a Fix.TV-n!!!
aktuális téma

Sziasztok, csak szeretnélek értesíteni titeket, kedves tuningőrült barátaim, hogy új műsor indul a Fix.tv -n Speed Up névvel, mely kifejezetten underground autotuningal fog foglalkozni. Az első adás most szombaton lesz 20:10 körüli kezdéssel. Az adásban értékes nyeremények lesznek kisorsolva és bemutatjuk milyen volt az első evo gyorsulás, és a győri tuning-stereo show + Interjuk olyan tuningtermékekről illetve autokról amik garantáltan gatyaváltásra fognak sarkallni titeket!
Ennyi.
Addig is látogassátok a műsor weboldalát több infoért : http://speedup.fix.tv
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Én 100.000 se alázom és égetem le magam. Meg ha esze lenne 30.000 minőséget venne nem ilyen szart, ami kéken villog, azt hittem le esem a székről a röhögéstől.
HULK
2005. július 10. 13:07
én nem....
de alapon 1 vicc a gyerek.
elfújja a szél + lila gőze nincs a dolgokról .
ez mind betanult szöveg .

de alapon 1 vicc a gyerek.
elfújja a szél + lila gőze nincs a dolgokról .
ez mind betanult szöveg .

Azért én megvédeném, mert pont a szponzor (varázsgarázs és macaudio), húzta ve a vékony telefonkábeleket, hogy megmutassák hogy ez nem kábelozás. Ezért hogy leégették a srácot, ezért cserébe kapott egy MP4000-es erősítőt és egy premium reflex ládát. (Kérdés: valyon közületek ki égetné le magát ennyire egy 30e ftos erősítőért és egy szintén 30 ftos ládáért?)
HULK
2005. július 10. 13:05
ezt kapja reklámtámogatás képp....:)

jaja
valah elkell fogynia

valah elkell fogynia

HULK
2005. július 10. 13:04
ja meg a srác alapon 1 vicc....
mert naggon bemagolt szöveget nyom.

mert naggon bemagolt szöveget nyom.

HULK
2005. július 10. 13:03
a boooooombasssssstic meg nem győzi beszerelni abba a szerencsétlen KA-ba az eladatlan megmaradt cuccait....:)

a srác legnagyobb problémája: ha veszünk egy fejeccséget' akko' nembiztos, hogy az ugyanolyan színben fog világítani, mint a műszerfal-világítás színe

HULK
2005. július 10. 13:00
én már írtam neki pár dolgot mit csinálnék másképp ...
ide is meg a mailükre is....
sz. el se olvasta.
ja de van saját fórumuk !
na és kik írogatnak ŐK maguk.....

ide is meg a mailükre is....
sz. el se olvasta.
ja de van saját fórumuk !
na és kik írogatnak ŐK maguk.....

HULK
2005. július 10. 12:57
hát én már láttam eggyet s. mást hogy készül és ezek annyira amatőrök hogy egy beidomított majom is jobban csináná....
6-8 percen keresztül a csávó portréját mutatják ?
arra max a rendőr kíváncsi ha megbüntet
de én mint 1szerű mezei néző én a verdát szeretném látni de abból van itt a legkevesebb.....:(

6-8 percen keresztül a csávó portréját mutatják ?
arra max a rendőr kíváncsi ha megbüntet
de én mint 1szerű mezei néző én a verdát szeretném látni de abból van itt a legkevesebb.....:(

A gyerek vagizik, hogy behuzott egy karácsonyfa izzó drótot, hát az nagy művelet. Meg nem tom én szerintem 4 csat erősitő meg érdemelne egy 15mm tápkábelt minimum. Én nem értem ilyen embereket, hogy engednek TV közelbe.
HULK
2005. július 10. 12:55
ki eggyezne bele hogy leégessék a közönség előtt a verdáját....

naggyon eröltetett
nem mintha én profi lennék mindenbe de ez ifjonc hát haggyunk inkább
és az meg h városba hajtották meg sztem szánalmas
nem mintha én profi lennék mindenbe de ez ifjonc hát haggyunk inkább
és az meg h városba hajtották meg sztem szánalmas
HULK
2005. július 10. 12:54
akárcsak én....
ez eléggé eröltetett egy müsor...
pláne a végén a bakikat mikor mutatják....

ez eléggé eröltetett egy müsor...
pláne a végén a bakikat mikor mutatják....

még azt mondja mégjobbra törekedett
hát MX1000-s Macaudioval nem mondanám
hát MX1000-s Macaudioval nem mondanám
hát ez az adás akkora sz@r h már leis töröltem
akkor akadtam ki mikor az erősítőket mutatták
ennyit bárki eltud mondani
akkor akadtam ki mikor az erősítőket mutatták
ennyit bárki eltud mondani
De érted ilyen Mac Audios szarok, hát vigyenek valami mínőséget. Komoly rendszert épitettünk mondja erre gyári kábelek, és gyári első szett, hát gratulálok igazán profik vagytok.

bevallom, én is többre számítottam. Amikor pl. két erősítőt hasonlítottak össze, akkor vártam, vajon minden objektív dologgal rukkolnak elő? beépítik ugyanahhoz a rendszerhez? hogy mérik majd a különbséget, milyen mérce alapján? És vártam, mi fog történni.
Aztán egy emberke elmondta mindkét erősítő adatait, utána pedig megmutatták a két erősítő original csomagolását

A Ford KA pirosledes műszerfalvilágtás-beépítése sem hordozott sok izgalmat.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!