Sziasztok, csak szeretnélek értesíteni titeket, kedves tuningőrült barátaim, hogy új műsor indul a Fix.tv -n Speed Up névvel, mely kifejezetten underground autotuningal fog foglalkozni. Az első adás most szombaton lesz 20:10 körüli kezdéssel. Az adásban értékes nyeremények lesznek kisorsolva és bemutatjuk milyen volt az első evo gyorsulás, és a győri tuning-stereo show + Interjuk olyan tuningtermékekről illetve autokról amik garantáltan gatyaváltásra fognak sarkallni titeket!
Ennyi.
Addig is látogassátok a műsor weboldalát több infoért : http://speedup.fix.tv
Domingo!
Esetleg megpróbálhatnátok követni a hazai gyorsulási versenyek pontállását. Összefoglalót csinálni a versenyekről. Szerintem nem lenne rossz dolog.
szerintem is. Sokkal jobban megcsodál az ember egy utcai tuning gépet, mint egy boombastik vagy bármi más demóautóját....abból lát az ember eleget a kiállításokon..
"bár még említhetném a monoblock kétcsatornás erősítőt is..."
ami mint kiderült tud akár 4 is lenni
bár ez nem hülyeség, mert a mélynyomók sorba is köthetők, és akkor tényleg elbíírhat 4-et 1csatornán. De akkor azt kellene mondani...szerintem legalábbis.
hát igen, az ilyen dolgokat már innen kívülről nem lehet látni! Egyébként merészség is kell ám egy ilyen műsort készíteni az tuti! ha ilyen engedélyezős hercehurcák vannak, akkor a legjobb lenne olyan "nemhivatalos" talikra elmenni, vagy felvenni magyar club-okkal a kapcsolatot, és megbeszélni velük hogy egy riportot, stb.stb...... ötletek azok vannak.....(Lehet hogy egy hülye tipp, de én megkeresném a helyetekben a maxi tuningot, mivel az nem tandS corp., nekik is szükség van a reklámra, meg nektek is, és eljárnia rendezvényeikre a későbbiekben)... kb. ennyi
Ez jó ötlet bennem is megfogalmazodott már de 25 perc a mostani adásidő, reméljük ez nőni fog ami nem elképzelhetetlen ha a műsor jó.. és akkor bele lesz rakva ez a blokk is.
Szia, a Tuning&Stereo shown forgattunk kurva jókat, de a baj ott volt hogy a rendezvény drága szervezői nem adták meg az engedélyt hogy a forgatott anyagot leadjuk azt is ugy kllet kiharcolni hogy a támogatók részlegét bemutathassuk. A nitros kocsi 6 másodpercet ment. :)
Mostmár én is hozzászólok. Letöltöttem, megnéztem. Nekem annyira nem tetszik. Miért? ott vagytoka tuning and stereon, és egy normális kocsit nem mutattatok be. minden a macaudio kocsi körül mozog...Nagy gáz! Ráadásul a tulaj sem tudja hány hangszóró van a kocsiban.......Másik. az a nitros gép már nagyon túlvan lihegve, olyan mintha senki nem tudná azt, hogy mit beszél a másik.....kicsit érdekes... Ja, és elmegy vele vagy 10 perc, aztán nem is mutatjátok hogy mit mentek a viperral....ugyanígy a többivel sem. Most akkor minek a nagy túllihegés, ha nem mutatjuk meg hogy mit tud a gép???. Túl sok a duma, meg túl sok a speed up összekötő "szlogen" vagy micsoda...röviden ennyi, bár még említhetném a monoblock kétcsatornás erősítőt is...
Hali. Szerintem jó a műsor. Kezdetnek jó volt. Lessz jobb is. Egy ötlet mi lenne ha nem csak full tuning járgányok lennének hanem tényleges utcai tuning verdák. Van itt egy pár olyan amiről szivesen hallanék riportot. Csak így tövább Domingo.