WhiteCity Racers
aktuális téma

WhiteCity Racers alapítva: 2004. december 26.
Stuhlweißenburg, die Stadt der Könige! : Székesfehérvár
FM 94,5:Fehérvár Rádió

Tisztelem, hogy irigykedsz, de nem viszonzom.
Life is about the journey, not the destination. More than 100km or ¼ mile? Until the journey lasts ...... You are FREE!

Stuhlweißenburg, die Stadt der Könige! : Székesfehérvár
FM 94,5:Fehérvár Rádió

Tisztelem, hogy irigykedsz, de nem viszonzom.
Life is about the journey, not the destination. More than 100km or ¼ mile? Until the journey lasts ...... You are FREE!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
http://www.stealth500.fw.hu/main.htm
már alakulgat...
már alakulgat...

.................................
end...........................

end...........................

Legalább ne ezt az oldalt írjátok tele a hü....geitekkel

Okés, fönök én végeztem!
Hja ez az oldal ilyen, sokszor ovi.
Én meg tudod milyen vagyok, sokszor felveszem...

Hja ez az oldal ilyen, sokszor ovi.
Én meg tudod milyen vagyok, sokszor felveszem...

Azonnal fejezzétek abba...
Mint az ovodások...

Mint az ovodások...

Én elhiszem, Én nem ismerem őt , Ő sem engem, mások vagyunk, máshogy gondolkodunk, máshogy kezeljük az ilyen helyzeteket...
Ha kijön a jő idő, tavasszal IPben biztos találkozunk!

Ha kijön a jő idő, tavasszal IPben biztos találkozunk!

ok, mindegy!
végülis jogos, itt csak az a lényeg, hogy ki hogyan fogja fel és veszi magára!
abban meg biztos lehetsz, hogy voni sem úgy gondolta (ezt biztosra tudom), inkább szarul fejezte ki magát!
na mindegy ezt hiába is ragozzuk tovább, ennyi vége!
végülis jogos, itt csak az a lényeg, hogy ki hogyan fogja fel és veszi magára!

abban meg biztos lehetsz, hogy voni sem úgy gondolta (ezt biztosra tudom), inkább szarul fejezte ki magát!
na mindegy ezt hiába is ragozzuk tovább, ennyi vége!

Na vééééééger valamiben tökéletesen egyetértünk!
Én is ezt mondtam, ami SR után volt az koppintás, ugyhogy ez a kifejezés ebben a témában tényleg hülyeség!
"nem volt semmi probléma! valószinű hogy Voni csak félre értette a dolgot..."
Hát én negm ugy láttam hogy félreértette, elég egyértelmű volt a "szánalmas" kezdetű megnyilvánulása, aztán faro is jött a szokás idiótaságával...
"csak feleslegesen ásod bele magad mégjobban! "
Már hogy lenne felesleges, leszóltak valamit ami nekem fontos, mert a haverjaim,barátaimmal együtt én is beletartozok, kiállok ez mellett nem hagyom és nem is hagyhatom szó nélkül!
Ha valaki ugatná nlcr-t te is bevédenéd nem?
Ha leszólják a fiestákat (csak egy példa) akkor közbe lépnél nem?
"nézeteltérések persze, hogy vannak, meg lesznek is mivel nem vagyunk egyformák! "
Igy van vannak nézeteltérések amikert lehet orvosolni egy kis okfejtéssel és az adott indoklással, de ez már kicsit durvább volt sztem. Na és ez az amiről nincs miről beszélni, itt jön ki az eltérő mentalitás, te "félreértésnek,nézeteltérésnek" fogtad fel én leszólásnak éreztem.
Én is ezt mondtam, ami SR után volt az koppintás, ugyhogy ez a kifejezés ebben a témában tényleg hülyeség!
"nem volt semmi probléma! valószinű hogy Voni csak félre értette a dolgot..."
Hát én negm ugy láttam hogy félreértette, elég egyértelmű volt a "szánalmas" kezdetű megnyilvánulása, aztán faro is jött a szokás idiótaságával...
"csak feleslegesen ásod bele magad mégjobban! "
Már hogy lenne felesleges, leszóltak valamit ami nekem fontos, mert a haverjaim,barátaimmal együtt én is beletartozok, kiállok ez mellett nem hagyom és nem is hagyhatom szó nélkül!
Ha valaki ugatná nlcr-t te is bevédenéd nem?
Ha leszólják a fiestákat (csak egy példa) akkor közbe lépnél nem?
"nézeteltérések persze, hogy vannak, meg lesznek is mivel nem vagyunk egyformák! "
Igy van vannak nézeteltérések amikert lehet orvosolni egy kis okfejtéssel és az adott indoklással, de ez már kicsit durvább volt sztem. Na és ez az amiről nincs miről beszélni, itt jön ki az eltérő mentalitás, te "félreértésnek,nézeteltérésnek" fogtad fel én leszólásnak éreztem.
ez a koppintás duma egyértelműen hülyeség és kész!
mert akkor itt bármi lehetne koppintás ami később jött létre mint az sr vagy a dds!
viszont nyugodtan kifejtheted, hogy szerinted miben nem volt igazam, úgy gondolom meg tudjuk beszélni kultúrált formában!
mert akkor itt bármi lehetne koppintás ami később jött létre mint az sr vagy a dds!

viszont nyugodtan kifejtheted, hogy szerinted miben nem volt igazam, úgy gondolom meg tudjuk beszélni kultúrált formában!
Részben igazad van, részben nincs!
Hogy miért nincs ahhoz már fáradt vagyok, nem kezdek újabb vitába.
De azért ha visszaolvasol nálatok... "koppitás,koppintás,koppintás...stb"
Kicsit túlfújtam lehet, ez az én hibám, ilyen vagyok, túl rosszul viselem a sérelmeket
Csak azt éreztem (lehet rosszul, hogy többen ugy érzik "náaltok" hogy valami baromi új dolgot találtak ki, és ezentúl mindenki koppont róluk...tudnák én is röhögni, meg belekötni a nevbetekbe, de nem teszem, ti egy csapat vagytok, ez a ti bulitok, a ti döntéseket.
DE
hasonló megértést várok el!
ha nem lesz több hasonlo jellegű negativ komment én offolom magam...
és akkor itt tegyünk egy pontot.
U.i.: és nem vagyok vidéki

Hogy miért nincs ahhoz már fáradt vagyok, nem kezdek újabb vitába.
De azért ha visszaolvasol nálatok... "koppitás,koppintás,koppintás...stb"
Kicsit túlfújtam lehet, ez az én hibám, ilyen vagyok, túl rosszul viselem a sérelmeket
Csak azt éreztem (lehet rosszul, hogy többen ugy érzik "náaltok" hogy valami baromi új dolgot találtak ki, és ezentúl mindenki koppont róluk...tudnák én is röhögni, meg belekötni a nevbetekbe, de nem teszem, ti egy csapat vagytok, ez a ti bulitok, a ti döntéseket.
DE
hasonló megértést várok el!
ha nem lesz több hasonlo jellegű negativ komment én offolom magam...
és akkor itt tegyünk egy pontot.
U.i.: és nem vagyok vidéki

ugyan már!
nem kell besértődni!
nézeteltérések persze, hogy vannak, meg lesznek is mivel nem vagyunk egyformák!
ezzel addig nincs is semmi gond míg ezt emberi formában le lehet rendezni!
nem kell besértődni!
nézeteltérések persze, hogy vannak, meg lesznek is mivel nem vagyunk egyformák!
ezzel addig nincs is semmi gond míg ezt emberi formában le lehet rendezni!

ácsi koma (bocs a kifejezésért)!
sztem ezt most egy cseppet te fújtad fel!
nem volt semmi probléma! valószinű hogy Voni csak félre értette a dolgot, de mint láttam tisztázódott is!
nem kell átesni a ló túloldalára, meg, hogy ki mióta ismeri egymást!
nem megy itt semmiféle köpködés, meg amint én itt írtam neked a topic elején, hogy ezzel őszintén semmi gond nincs!
csak feleslegesen ásod bele magad mégjobban!
leszarom, hogy te vidéki vagy én meg pesti! azt hiszem nem parasztoztalak le és nem is oltottalak emiatt (nincs is miért)!
neked sztem jelen pillanatban a legnagyobb problémád faroval van, de sztem ennek meg a legtisztább formája az lenne ha msn-en intéznétek el, mert ehhez nekünk semmi közünk!
sztem ezt most egy cseppet te fújtad fel!
nem volt semmi probléma! valószinű hogy Voni csak félre értette a dolgot, de mint láttam tisztázódott is!
nem kell átesni a ló túloldalára, meg, hogy ki mióta ismeri egymást!
nem megy itt semmiféle köpködés, meg amint én itt írtam neked a topic elején, hogy ezzel őszintén semmi gond nincs!
csak feleslegesen ásod bele magad mégjobban!
leszarom, hogy te vidéki vagy én meg pesti! azt hiszem nem parasztoztalak le és nem is oltottalak emiatt (nincs is miért)!
neked sztem jelen pillanatban a legnagyobb problémád faroval van, de sztem ennek meg a legtisztább formája az lenne ha msn-en intéznétek el, mert ehhez nekünk semmi közünk!

Lehet jobb is lenne Laci ha kimaradnánk ebből az egész carstílingon hát látod egyes emberek miket csinálnak...marad ugy ahogy volt, ha van valami hir, gyors akármi, szólok ahogy eddig is tettem.
Konkrétan nem, általában a carstíling, a topikok, az aréna meg az általános beugatás ami sokszor megy....hiába szajkozom ugyse hiszitek el hogy nagyon nem érdekel hogy milyen klubbot csináltatok...ti ott vagytok mi itt, az ötlet sokkal előbb felmerült ,de az is mindegy, már megbocsáss Norbi de nem én kezdtem köpködni, hanem valakik nálatok.
Csak ez ne legyen hasonlo mint amit szinte minden ddsen (amin voltam), buzi SR, meg igy SR meg ugy SR.
Csak nem kéne ugy tenni senkinek se , mint aki feltalálta a spanyol viaszt.
Nem tudom miért zavar ez titeket, mi itt vagyunk, ti pesten, nem tudom mióta ismeritek egymást, de ez a csapat már akkor együtt volt ,mikor szerintem ti még nem is ismertétek egymást.
Csak most kitaláltunk egy nevet (bocs most káromkodni fogok) KURVÁRA függetlenül Tőletek!
Ebből ekkora ügyet csinálni...
Csak ez ne legyen hasonlo mint amit szinte minden ddsen (amin voltam), buzi SR, meg igy SR meg ugy SR.
Csak nem kéne ugy tenni senkinek se , mint aki feltalálta a spanyol viaszt.
Nem tudom miért zavar ez titeket, mi itt vagyunk, ti pesten, nem tudom mióta ismeritek egymást, de ez a csapat már akkor együtt volt ,mikor szerintem ti még nem is ismertétek egymást.
Csak most kitaláltunk egy nevet (bocs most káromkodni fogok) KURVÁRA függetlenül Tőletek!
Ebből ekkora ügyet csinálni...
szted....
te ezen még csodálkozol????

te ezen még csodálkozol????

remélem nem mi voltunk a délutáni nevetség tárgya!?

Király!
Én látom, mükszik!
Én látom, mükszik!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
.
Laci tavasszal ugye vezethetem a dodge-t?