X-AKTÁK
aktuális téma

X-AKTÁK topic
Minden érdekes témával foglalkozó, leginkább tudományos, megmagyarázhatatlan, vagy rejtélyes történeteket, híreket várunk.
Műsor ajánló
http://www.youtube.com/user/EnigmakTV
Minden érdekes témával foglalkozó, leginkább tudományos, megmagyarázhatatlan, vagy rejtélyes történeteket, híreket várunk.
Műsor ajánló
http://www.youtube.com/user/EnigmakTV
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Új űrhajó mozgatási technológia.
lucifer207
2008. szeptember 10. 19:43
Nem kell elfeledkezned a nagypolitikáról, és a TŐKE törvényeiről.
Túlnépesedés, gazdasági válság, energia válság.
Mi egész más zemüvegen keresztűl látlyuk a dolgot, és dolgokat.
Túlnépesedés, gazdasági válság, energia válság.
Mi egész más zemüvegen keresztűl látlyuk a dolgot, és dolgokat.

figyelj ezt mindenki tudja...
nem azért kísérleteznek, mert blablabla...
itt minden a hadiparról szól, ez csak álca, hogy ezt akarják nézni, lehet persze, de a későbbiekben, vajon mire fogják használni?
nem azért kísérleteznek, mert blablabla...
itt minden a hadiparról szól, ez csak álca, hogy ezt akarják nézni, lehet persze, de a későbbiekben, vajon mire fogják használni?
Az a gáz, hogy mindent leginkább a rosszra használnak az emberek. Ott volt az atombomba, ami nem a világ energiaszükségletét oldotta meg, hanem inkább egy újabb eszközt adott pár pszihopata kezébe, csak erre a tudósok későn döbbentek és döbbennek rá.
Ha betegségek elleni kutatások, élet más bolygókon, kolóniák létrehozása más bolygókon, az emberi szervezet hibáinak kiküszöbölése és javítása, stb. nemes cél érdekében történne minden, akkor lenne jó, de sajnos nem ez van.
Ha betegségek elleni kutatások, élet más bolygókon, kolóniák létrehozása más bolygókon, az emberi szervezet hibáinak kiküszöbölése és javítása, stb. nemes cél érdekében történne minden, akkor lenne jó, de sajnos nem ez van.
"a gép szupravezetői kezdetben az abszolút nulla fok közelében lépnek működésbe, majd a proton-proton ütközéskor létrejövő hőmérséklet egymilliárdszor melegebb lesz a nap középpontjánál."
ez a hő hova lesz? ez a kérdés... nincs olyan anyag ami kibír iylen hőterhelést... a föld magja kismiska a naphoz képest, és hova lesz a nagy hő? mi is nap leszünk!
ez a hő hova lesz? ez a kérdés... nincs olyan anyag ami kibír iylen hőterhelést... a föld magja kismiska a naphoz képest, és hova lesz a nagy hő? mi is nap leszünk!
Arról lehetne beszélni...

Pontosan.
S mennyi van még, amiről nem tudunk.
Valóban nagy durranás az egész, és sokmindenre fényt deríthet.
Hogy egy kis viccet is vigyek a dologba: Nálunk is van fekete-lyuk!
KORMÁNY ZSEBE.

S mennyi van még, amiről nem tudunk.
Valóban nagy durranás az egész, és sokmindenre fényt deríthet.
Hogy egy kis viccet is vigyek a dologba: Nálunk is van fekete-lyuk!
KORMÁNY ZSEBE.

Tökmindegy miről van szó, értelmesen is lehet negatív véleményt írni.
ez a részecskegyorsító is mikori téma már.. amikor alig tudtak róla valamit... és nézd hova jutottak...
mindegy aki egy picit értelmes ember, az felfogja, és tud róla normálisan beszélni ha akar... vanank rosszabb indíttatású topic-ok... vannak érdeklődő emberek, akik néha gondolkoznak is, talán őket érdekli... nem kell hogy mindenkinek megfeleljen egy topic
mindegy aki egy picit értelmes ember, az felfogja, és tud róla normálisan beszélni ha akar... vanank rosszabb indíttatású topic-ok... vannak érdeklődő emberek, akik néha gondolkoznak is, talán őket érdekli... nem kell hogy mindenkinek megfeleljen egy topic
lucifer207
2008. szeptember 10. 19:29
nem fogtam fel...elég volt annyi hogy mit tom én hány napnak megfelelé energia szabadul fel ütközéskor.........ebből nekem az jött le..hatalmas energia fog születni......lehet zacskóban élek...de a napon még nem volt ember...kövezkezésképpen nincs olyan eszköz ami ezt az energiát majd kordába tartaná..de lehet én hallottam rosszul a híreket.......
Nekem is, most értam haza melóból.

Nem lenne rossz!

bocs.. húzós napom volt.. 

a végén tényleg lesz fluxuskondenzátor a kocsikban is

Meg lehet fogalmazni szebben is!
De szerintem szabad beszélgetni ilyen érdekességekről is a nagyvilágból...
De szerintem szabad beszélgetni ilyen érdekességekről is a nagyvilágból...
a cél? az emberi lét kiírtása... ez is fegyveripar része... csak át kell látni... az a baj az ember túl okosnak hiszi magát mindent meg akar fejteni... nem kell az élet ettől szép, hogy nem tudjuk mér van
Sztem ott lehet a bibi,hogy nem fogtad fel[ sztem én se teljesen! ] mekkora jelentősége van ennek a kisérletsorozatnak! Nem hülyeségből építették,tervezték 15évig!
10milliárd dollárba került,néz csak utána ennyi pénzt mire dobnak ki ténylegesen fölöslegesen a világon és rájössz nem hülyeség ebbe "pazarolni"..
10milliárd dollárba került,néz csak utána ennyi pénzt mire dobnak ki ténylegesen fölöslegesen a világon és rájössz nem hülyeség ebbe "pazarolni"..

Témakör: Real life
Kb ennyi
Vagy tilos nem tuningról beszélni?

Kb ennyi

lucifer207
2008. szeptember 10. 19:24
nem azt mondom ne legyen kutatás......de értelmes,hasznositható célja legyen........szerintem

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!