Direkt-szűrőt van-e értelme?

Témakör: Tuning
aktuális téma
Direkt-szűrőt van-e értelme?

Sziasztok! A Direkt légszűrőkkel kapcsolatban laennék kíváncsi a véleményetekre. Most akarok venni én is, de valaki azt mondja, hogy sz*rt se ér csak károsítja a motort valaki meg azt mondja, hogy mega-tuti-királyság. Szóval nagyon örülnék ha leírnátok a véleményeteket, és a tapasztalataitokat. Köszi!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
277 278 279 280 281 282
HGT
2004. április 04. 16:13
Annyi az értelme, hogy az olaj a szűrőről belemegy a levegőmennyiség mérőbe és kinyírja. /én így jártam/ De a hangja az király
Insane
2004. április 04. 15:12
Köszönöm az eddigi, kommenteket!
Most az jutott az eszembe, hogy mi lenne ha körbevágnám a légszűrő házat?
Nem annyira dizájnos, de lehet, hogy kb. ugyan annyit érnék vele. Mégse egy "kis lyukon" kéne szívnia a motornak.
vwtom
2004. április 04. 14:17
Biztos használ ,de én be nem raknám. Aki használta, és szétszedte a motort egy év után azt mondta, hogy a por lerakódott az égéstérben teljesen.
subi78
2004. április 04. 13:41
Igen , sokan sokfélét beszélnek . Nekem pld bejött . De az nagyon függ az autótól. Pld a trabimat át kellett fúvókáznom , mert sok volt neki a levelegő . Injektoros mociknál elvileg van légtömegmérő , így nem gond , de régebbi autóknál gondot is okozhat... Az, hogy mennyire szűri meg a levegőt , szűrőfüggő , de ha rendesen van takarítva és olajozva , szerintem okozhat problémát. Lásd a krosszmotorok (2 ütemű) GYÁRI mosható szivacs légszűrőjét. Pedíg a krosszpályán van por rendesen...
faro
2004. április 04. 11:05
hi!
nekem K&N volt az omegámban.
igazán nem éreztem a hatását...talán magas fordulaton volt vmi értelme.
de nemtom amikor kibontódott a kocsi eleje akkor kapott rengeteg levegőt!
Insane
2004. április 04. 10:43
Hi!

Hát a nagyobb torkú,dupla karbi már fönt vann, meg a szinte 0folytású kipufogó is...Azért kérdezem mert azért, hogy szebb hangja legyen és jó design-ja a motortérnek nem akarok 10-12ezret kiadni. Akkor így már kötelezőnek számít??!?
Siki
2004. április 04. 10:24
Persze autója válogatja...
Siki
2004. április 04. 10:23
Önmagában cserélve tényleg csak a hangja nő, kipufogóval együtt már a teljesítményben is számít, és ha kap hozzá elég benzint is, akkor már tényleg kötelező dolog! Persze az meg chippelés, injektor csere, vagy felfúvókázás eredménye...
Alesi
2004. április 04. 10:04
A hangja szép lesz tőle, de teljesítményben inkább csak mentál-tuningot ad, mint valósat
Insane
2004. április 04. 09:53
Sziasztok!

A Direkt légszűrőkkel kapcsolatban laennék kíváncsi a véleményetekre. Most akarok venni én is, de valaki azt mondja, hogy sz*rt se ér csak károsítja a motort valaki meg azt mondja, hogy mega-tuti-királyság. Szóval nagyon örülnék ha leírnátok a véleményeteket, és a tapasztalataitokat.
Köszi!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
277 278 279 280 281 282
Összesen 5630 találat 282 oldalon