Cikk: DOTZ újdonságok - 2011
aktuális téma

A 2011-es év a DOTZ kínálatában a fekete szín jegyében telik, ezt tükrözik a már elérhető új designok is. Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Persze hogy jól jön, mert az utak szétszedik. 

elhiszem hogy a mai világban mindenkinek jól jön egy felnigarnitúra főleg hogy ingyen van de akkor is van 1-2 hsz. ami hihetetlen 

mindjart dobok 1 képet nevetségességesség miatt 

Azért az autót bántják, mert az nem üt vissza és tudják, hogy a tulajjal meg nem tudnának mit kezdeni egyedül... Fosnak... ennyi!
Nyuszik... 

Az oké, hogy nem volt meghirdetve, hogy gyárinak kell lenni, vagy tuningoltnak... (Úgyis a tuningolt jut be.) De aki már ráköltött jó pár 100ezer (millió) forintot és van vagy 2-3 felnigarnitúrája, annak vajon minek mégegy?
Az autót meg ígyis-úgyis ki lehet állítani bárhol... Nézd meg a bejutottakat. Több mint a felét szó nélkül ki lehetne állítani. Verseny sem kéne hozzá.

Az autót meg ígyis-úgyis ki lehet állítani bárhol... Nézd meg a bejutottakat. Több mint a felét szó nélkül ki lehetne állítani. Verseny sem kéne hozzá.
márcsaknem 

remélem azért nem fogtok összeverekedni egy DOTZ-on... 

igyvan valakinek baja van valakivel üsse meg de ne az autót
volt amikor velem is baja volt másnak nekem berúgtáj a b1 ajtómat

volt amikor velem is baja volt másnak nekem berúgtáj a b1 ajtómat

Gratulálok! Még biztatod is a sok buzit,aki abban leli örömét,hogy más autóját karcolgatja,meg minden! Ha tulajjal van gond,miért az autót kell bántani? Ennyis eszed van!

óóó miértnem indultam énis
milyen szépen mutatna már kiállitva a szép horpadt motorháztetőn megcsillan a fény
még lenem festett le alapozózott cserélt küszöbök azonfelül mondanam neki na erre rakdfel a dotz 18 ast buzi :D
16 os sem megy alá

milyen szépen mutatna már kiállitva a szép horpadt motorháztetőn megcsillan a fény
még lenem festett le alapozózott cserélt küszöbök azonfelül mondanam neki na erre rakdfel a dotz 18 ast buzi :D
16 os sem megy alá

ebben is van okosság!!
szép gyári kasztni egy csillogó szép fényezés v letisztult kasztni 1 szinben szép fénnyel kicsit megültetve
és akkor még az is közelebb van a gyárihoz mint a showcarhoz
de mekkora fail lenne valami megnyerné a felnit pl 18 as dotz -t megkapná h rakja fel és kiállitjak és nem férne fel neki

szép gyári kasztni egy csillogó szép fényezés v letisztult kasztni 1 szinben szép fénnyel kicsit megültetve

és akkor még az is közelebb van a gyárihoz mint a showcarhoz

de mekkora fail lenne valami megnyerné a felnit pl 18 as dotz -t megkapná h rakja fel és kiállitjak és nem férne fel neki

de miért szánalmas ?
csak nyerni szeretne és tesz érte valamit

csak nyerni szeretne és tesz érte valamit

pedig lehet jobban mutat egy szép felni egy relatíve gyári autón, mint egy sókár-on... nem vonja el semmi a figyelmet... 

Sziasztok.
Ne haragudj, de nem értek egyet veled. A dotz kihirdetett egy nyereményjátékot. Nem volt benne, hogy gyári autónak kell lennie. Pláne, mivel a tuning shown is kiállitják a kocsit. Gyári autót természetesen nem fognak kitenni.
Ne haragudj, de nem értek egyet veled. A dotz kihirdetett egy nyereményjátékot. Nem volt benne, hogy gyári autónak kell lennie. Pláne, mivel a tuning shown is kiállitják a kocsit. Gyári autót természetesen nem fognak kitenni.
Mennyire igaz.

Például az enyém is mehetett volna.
Lehet hogy megizzasztottam volna a DOTZ embereit

Például az enyém is mehetett volna.
Lehet hogy megizzasztottam volna a DOTZ embereit

Röhejes ez a DOTZ verseny...
Most valószínűleg ugyanazt fogom leírni, amit már előttem páran, de muszáj vagyok kiadni moagamból, mert nagyon nem értek egyet az egésszel...
1: Miért olyan autókra lehet csak szavazni, ami nem gyengén már meg van csinálva/át van alakítva?
2: A fél autógárdán már DOTZ van...
3: Olyanok miért nincsenek bent, akinek szüksége lenne a felnikre, miért olyanok kerülnek be, (tisztelet a kivételnek) akinek van már vagy 2-3 felni garnitúrája...
4: a Puntós mit akar a 20-as Lexanija mellé?!
Ahogy elnézem már kétszer ráköltötte a kocsira a vételárat...
5: Az olyanokat kéne inkább támogatni, aki szeretné szépen megcsinálni az autóját, de pénzhiány miatt lassan vagy nem jut előbbre...
6: És végül: Ezeket nem azért írtam, mert hú de írigy vagyok akármelyikre is...
Most valószínűleg ugyanazt fogom leírni, amit már előttem páran, de muszáj vagyok kiadni moagamból, mert nagyon nem értek egyet az egésszel...
1: Miért olyan autókra lehet csak szavazni, ami nem gyengén már meg van csinálva/át van alakítva?
2: A fél autógárdán már DOTZ van...
3: Olyanok miért nincsenek bent, akinek szüksége lenne a felnikre, miért olyanok kerülnek be, (tisztelet a kivételnek) akinek van már vagy 2-3 felni garnitúrája...
4: a Puntós mit akar a 20-as Lexanija mellé?!

5: Az olyanokat kéne inkább támogatni, aki szeretné szépen megcsinálni az autóját, de pénzhiány miatt lassan vagy nem jut előbbre...
6: És végül: Ezeket nem azért írtam, mert hú de írigy vagyok akármelyikre is...

Blind már leírta hogy diszkriminálnak...

nem láttam a felhozatalt... :)
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!