E85-ös üzemanyag
aktuális téma

AZ E85 AJÁNLOTT ÁRÁRÓL MINDENKINEK!PRÓBÁLJÁTOK AZOKAT A KUTAKAT HASZNÁLNI AHOL AZ AJÁNLOTT ÁR VAN,ÍGY RÁKÉNYSZERÍTVE A TÖBBI HASZONLESŐ KÖCSÖ..ÖT,HOGY CSÖKKENTSÉK AZ ÁRAT!!!
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
nah, első teszt eredménye: kb fele fele arány, fogyasztás 1-2 deci plussz.
teljesítmény érzésre azonos.
semmi gond nem volt.
(xsara2.)
teljesítmény érzésre azonos.
semmi gond nem volt.

azok a kék gumi csövek amiket turbósításhoz használnak, nem jók fém helyett, azt írtátok hogy az új autóknál nem gond mert jó minőségű a gumi akkor ezek is tuti jók
Elolvastam ami itt van, fent linkelve, komolynak tűnik
Akkor a gumiharangokat fém csövekre kéne hogy cseréljem, kéne még egy chip, hogy még több anyagot kapjon, de ezt a fele fele tankolást nem igazán értem.
csak a műa. alkatrészek miatt kéne? de ha kicserélem akkor mehet egy az egybe ami a kúton van ugye?

Akkor a gumiharangokat fém csövekre kéne hogy cseréljem, kéne még egy chip, hogy még több anyagot kapjon, de ezt a fele fele tankolást nem igazán értem.

csak a műa. alkatrészek miatt kéne? de ha kicserélem akkor mehet egy az egybe ami a kúton van ugye?
Sziasztok! Baromi hülye vagyok ehhez a témához, de kicsit benéztem és érdekelne!
Nálunk pont van egy ilyen kút, ki is próbálnám, faragjak valamit az autómon, vagy csak odamegyek és ezentúl azzal tankoljak? mennyire drága literje? (közben azért visszaolvasok)

Nálunk pont van egy ilyen kút, ki is próbálnám, faragjak valamit az autómon, vagy csak odamegyek és ezentúl azzal tankoljak? mennyire drága literje? (közben azért visszaolvasok)

amennyiben beválik kicsi web-oldalam is népszerűsíteni fogja 

nah, most adtam oda a kannát a spannak hogy hozzon egy 20-ast
sajna ezen a környéken nincs ilyen kút
megnézem hogy mosolyog a winy által írt keverék arányokkal 

beteheted a képek közé,én is pártolom a dolgot:I'm
én keverem és majd befektetek és írható szoftveres kiegészítő elektronikára.Az beállít mindent autómatikusan és kapcsolható benzin/etanolra.És nem kell majd csak a kompresszió növelésel meg egyébb szokásos tuning játékokkal foglalkoznom.
BÁR HAVER RÁ AKAR VENNI A 3DB 45-ÖS IKER WEBER-RE
BÁR HAVER RÁ AKAR VENNI A 3DB 45-ÖS IKER WEBER-RE
mindenkép érdemes körül nézni
hát nekem szinte semmit nem kéne barkácsolni.
a gyári is simán be van kötve a visszafolyó ágba és vákum állítja.
angliából kb 15000ből lenne meg
17ért meg kapok itthon is
a gyári is simán be van kötve a visszafolyó ágba és vákum állítja.
angliából kb 15000ből lenne meg
17ért meg kapok itthon is
annyira nem szeretem az unit mert az többnyire vagy semmihez nem jó vagy sok barkácsolást igényel és könnyű megszívni.de amcsiban olcsóbb.a brittek nekem túl drágák
ha megfelelő a keverési arány az etanolnak vannak előnyös hatásai:105 oktán, gyorsabb égés,nagyobb robbanás,alacsonyabb égéshő.Ezért erősebbek a gyári etanolos autók 20-30lóval
értem
találtam állíthatót, univerzális. 35 font
találtam állíthatót, univerzális. 35 font

megnézhetem de az tuningos játék.nehéz tipus specifikusat szerezni.Szerintem nézd meg a verseny vectra,calibra,corsa funoknál ők bizti tudnak.Ha nem jön össze akkor mehet a tipus idegen de európaira nem nehéz szerezni.
Én még mindíg az 50-50-re bukom a suprával.ott érzem még,hogy ku..a jól reagál gázra és minden sebességben jobban megindul. Akkor szoktam emelni 60-70re ha hosszú útra megyek mert ott már olyan mintha sima benzinel menne.de nekem még csak a hidegel volt bajom mikor kicsit nehezebben indult meg melegíteni kellett.
elönyös hatásait?? me még mi lehet itt ami elönyös?

nem tudom még.
mondom, majd ha kiürült, akkor rakok bele tiszta benzint és meglátom mi van.
mondtad hogy olcsó az üzemanyag nyomás szabályzó ebay-ről. szabad tudni mennyi?
mondom, majd ha kiürült, akkor rakok bele tiszta benzint és meglátom mi van.
mondtad hogy olcsó az üzemanyag nyomás szabályzó ebay-ről. szabad tudni mennyi?
ha túl sok etanolt raksz bele és nincs rá átalakítva lehet megy vele(a régebbi gépekre jellemző)de nem fogod érezni az előnyös hatásait.de akkor is jó mert majdnem 100forintal olcsóbb már.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Csupán az üzemanyag rendszert érinti az alkoholos használat. A korszerű autók üzemanyag rendszere tökéletesen bírja az alkoholt. Jelenleg is van 5% alkohol a motorbenzinben. Csúnya lenne ha az alkoholtol bármilyen baja lenne.