EcoTek !?

Témakör: Tuning
aktuális téma
EcoTek !?

Most láttam a hírdetések között, az e-mailemet folyamatosan bombázzák vele, mióta egyszer megkérdeztem mi a frász ez. Szóval mi is? ér-e valamit? ennyiért megéri?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
Szemi
2005. január 21. 10:44
Kicsit nevetségesek az arányok!
Átmegy majd tőle a kocsi dízel üzeműbe és azért nem fog fogyasztani?
kavics
2005. január 21. 10:43
belinkelném a bontex honlapját, ott van egy bővebb leírás, csak nem müxik
késöbb lehet itt próbálkozni:http://clean1.cleansource.hu/bontex/update/index.html
Csicsa
2005. január 21. 10:41
Én felhívtam a Metabondot, aki itthon forgalmazza. Azt mondta ott egy face, hogy injektoros autóba nem ajánlja.
Inkább régi skodri, biguli stb...
kavics
2005. január 21. 10:21
ha jó emléxem akkor jó ronda hangja lesz a kocsinak tőle....
Octavia99
2005. január 21. 09:59
Ne mondjatok mar hogy nem hasznal semmit valakinek biztossan, de szerintem nem annak aki megveszi, max akitöl.
Mr.Spock
2005. január 21. 09:57
Azt a csuklóra kell, és a Kínaiak voltak....
norbGTi_
2005. január 21. 09:56
Mekkora kamu szöveg már , úristen :)
Octavia99
2005. január 21. 09:51
Hello

Ez nem az a gyarto aki ezt a magneses bigyot is feltalalta amit a benzincsöre kellett tenni? Vagy a magneslapok amit a benzintankra erösiteni, stb???
faro
2005. január 21. 09:49
Mr.Spock
2005. január 21. 09:48
Ott a pont

ér valamit ez a szar?
faro
2005. január 21. 09:36
A szerkezet kis mennyiségű turbulens levegőt adagol be a motor beszívó gyűjtőcsövében, bizonyos meghatározott nyomások mellett.

Ez turbulenciát idéz elő a robbanó gáz elegyben, mely az üzemanyag molekulák jobb porlasztását hozza létre és ily módon jobb robbanást, effektívebb és tisztább égési folyamatot biztosit.

A berendezés háromféle módon fejti ki hatását:

1. Először alapjáratnál beereszt egy kisebb mennyiségű levegőt, ez javítja a károsanyag-kibocsátást anélkül, hogy befolyásolná az egyenletes járást.

2. Másodszor közepes fordulatszámnál ki-be kapcsol (oszcillál), ezzel levegőpulzálást idéz elő, amely turbulenciát hoz létre a beszívócsőben.

3. Harmadszor nagy fordulatszámnál a bemenő keverék örvénylését, azaz forgószelét kelti. Mindezek végső hatása az üzemanyag molekulák jobb porlasztása és ezért effektívebb és tisztább az égés.

EcoTek CB-26 P-nek nevezik, mely azt jelenti,
hogy max. 2,6 literes benzines motor tiszta égése.

A 2,6 liternél nagyobb motorokhoz két berendezés kell.

Csaknem minden benzines motorhoz jó, beleértve az EFI és Turbo motorokat.

A berendezés angol találmány és gyártmány. Szabadalmi bejelentés alatt van.

Ez egy mechanikus szerkezet, amelyet ha felszerelnek benzines (nem dízel) motorra, akkor az

- csökkenti az üzemanyag-fogyasztást,

- akár 20%-kal is emeli az összteljesítményt,

- és jelentősen csökkenti a károsanyag-kibocsátást

A Department of Trade and Industry
(Angol Kereskedelmi és Ipari Minisztérium), valamint a Warren Spring Laboratórium által végzett független vizsgálatok a következő károsanyag-kibocsátás és üzemanyag-fogyasztás eredményeket mutatják:
- szénhidrogén kibocsátás 4,8 %-kal csökkent

- a nitrogénoxidé 17,1 %-kal kevesebb

- a széndioxid 21 %-kal

- a szénmonoxid 27,9 %-kal

- az oxidok és nitrogén 21 %-kal

- de ami a legfontosabb, a benzinfogyasztás 21,8 %-kal csökkent!

Mr.Spock
2005. január 21. 09:26
Most láttam a hírdetések között, az e-mailemet folyamatosan bombázzák vele, mióta egyszer megkérdeztem mi a frász ez.

Szóval mi is? ér-e valamit? ennyiért megéri?
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2
Összesen 32 találat 2 oldalon