Elektronikai tuning

Témakör: Tuning
aktuális téma
Elektronikai tuning

Üdv! Kövezzetek meg ha már volt hasonló topik én tméztem 10 oldalt+kereső Szal van itt a stylingon a termékek közt olyan hogy typer fesz.stab meg testkábel.. 20 ropiért.. szerintetek van értelme.. ?! fesz stab asszem gyárilag van legtöbb kocsiba vagy ez még stablizálja a stabilizáltat?! testkábel az meg ha jól tudom akkor valami 2 centi vastag kábel ami összeköti a motort a kasznit meg az akksi - -t ..ez gyárilag nem így van a legtöbb kocsiban?! ha számít valamit akkor holnap megyek a keravillba hurkakábelért

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
Roland__
2006. április 28. 11:18
ja, amit pl homasitaban lehet kapni nyomogombos inditot, azon rettentoen vekonyak a vezetekek, erdemes kicserelni
Roland__
2006. április 28. 11:16
akkor egyszeruen rakotod a gyujtaskapcsolora

aramtalanitoval az a gond, hogy minden egyes aramtalanitassal reseteled az ecu-t es elfelejti az idot az ora.... ha ladaba lesz, akkor nem szoltam :))

gyujtas: gyujtaskapcsolon lesznek vezeteket (altalaban ra van irba, hogy melyik melyik) fix 12V es ig1 koze berakod a kapcsolot.

gombos inditas: fix 12V es st (starter) koze pedig a nyomogombot
anarchy
2006. április 28. 11:12
korméynzár már el lett vágva ugyhogy az már nincs benne...
sx16v
2006. április 28. 11:12
nekunk a G1 igy indul,de nem mi raktuk bele,esetleg elado az elektronika +kapcsolo+az auto
Roland__
2006. április 28. 11:11
kormanyzarat benne hagyod vagy sem?
anarchy
2006. április 28. 11:09
Sziasztok!! Na most ze a topik is régen lett megnyitva, újat meg nem akartam ez miatt!!

Szeretném a kocsit gombnyomásosra megcsinálni!!
Tehát áramtalanító elfordít, gyújtást egy kapcsolóval felnyomom és a start gombbal pedig elindul a gép..
Van vkinek ilyen tapasztalata.. vagy építetett, épetettet már be ilyet...

Hozzászólásokat várok midenkitől aki tud segíteni!!
Zolman
2005. április 19. 21:59
ijesmi

Zolman
2005. április 19. 21:58
Üdv!

Kövezzetek meg ha már volt hasonló topik én tméztem 10 oldalt+kereső

Szal van itt a stylingon a termékek közt olyan hogy typer fesz.stab meg testkábel.. 20 ropiért.. szerintetek van értelme.. ?! fesz stab asszem gyárilag van legtöbb kocsiba vagy ez még stablizálja a stabilizáltat?! testkábel az meg ha jól tudom akkor valami 2 centi vastag kábel ami összeköti a motort a kasznit meg az akksi - -t ..ez gyárilag nem így van a legtöbb kocsiban?! ha számít valamit akkor holnap megyek a keravillba hurkakábelért
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2
Összesen 28 találat 2 oldalon