Féktelen száguldás
aktuális téma

Egyre több az agresszív vezető, melyek akár mást is vesélyeztetnek.Sokszor nyugdíjasok is köztük vannak.Mit gondoltok erről?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ezt így nem szabad kijelenteni!
De az tény, hogy másképp kellene az egész jogsidolgot intézni!
Ha lenne egy országom (nem röhögni!), akkor ott kg/LE kategóriákba lenne sorolva a jogsi. A kezdők csak egy bizonyos kategóriáig kaphatnának, és egy bizonyos limit felett meg már a fegyverviselési engedélynek megfelelő vizsgákat kéne nyomni. Na persze az összes kategóriában szigorú fizikavizsga, hogy a sok barom megtanulja, hogy a vonat, vagy a tartálykocsi miért nem fog pár méteren belül megállni, ha valaki eléhajt!
A rutinvizsgára meg egy tesztpályán kéne menni, vizesfüggöny és társai...
Szerintem beleférne a mostani díjba! Max. a Gyurcsánynak nem jutna annyi, de azt meg ki nem sz@rja le!
De az tény, hogy másképp kellene az egész jogsidolgot intézni!
Ha lenne egy országom (nem röhögni!), akkor ott kg/LE kategóriákba lenne sorolva a jogsi. A kezdők csak egy bizonyos kategóriáig kaphatnának, és egy bizonyos limit felett meg már a fegyverviselési engedélynek megfelelő vizsgákat kéne nyomni. Na persze az összes kategóriában szigorú fizikavizsga, hogy a sok barom megtanulja, hogy a vonat, vagy a tartálykocsi miért nem fog pár méteren belül megállni, ha valaki eléhajt!
A rutinvizsgára meg egy tesztpályán kéne menni, vizesfüggöny és társai...
Szerintem beleférne a mostani díjba! Max. a Gyurcsánynak nem jutna annyi, de azt meg ki nem sz@rja le!

Hehe, engem még nem üldözött senki, azaz észre sem vettem!
Nem nagy az arcom, de ez egy magas labda volt, nem hagyhattam ki!

Nem nagy az arcom, de ez egy magas labda volt, nem hagyhattam ki!

üssze=össze!

Imre, teeeee, te ilyen agresszív vagy?
Jóhogy nem kellett volna belefékeznie a tagnak, de ebből neked sem jutott ki semmi jó. Meghúzta a Vectrát a csávó, és ha valaki felnyomott volna szemtanúként, akkor te húzod a rövidebbet, mert arra esély már kevés, hogy legyen rá bizonyíték, hogy előtte veszélyeztette az életedet, meg ezt rá sem lehetne húzni, mert ha belementél volna, is te lennél a hibás (köv.táv. be nem tartása), ha sikerül kiszedned, akkor önbíráskodsz, meg testi sértés, aztán más vagyonának rongálása, szóval örülhetsz neki te is, hogy ennyivel megúsztad! Hidd el, ha egy kicsit okosabb csávóval hoz majd egyszer üssze a sors, fizetsz, mint a katonatiszt!
(Bár az is igaz, hogy okosabb ember meg nem teszteli más fékeit...
)
Legalább mutterodat kíméld meg az ilyen sztoriktól!

Jóhogy nem kellett volna belefékeznie a tagnak, de ebből neked sem jutott ki semmi jó. Meghúzta a Vectrát a csávó, és ha valaki felnyomott volna szemtanúként, akkor te húzod a rövidebbet, mert arra esély már kevés, hogy legyen rá bizonyíték, hogy előtte veszélyeztette az életedet, meg ezt rá sem lehetne húzni, mert ha belementél volna, is te lennél a hibás (köv.táv. be nem tartása), ha sikerül kiszedned, akkor önbíráskodsz, meg testi sértés, aztán más vagyonának rongálása, szóval örülhetsz neki te is, hogy ennyivel megúsztad! Hidd el, ha egy kicsit okosabb csávóval hoz majd egyszer üssze a sors, fizetsz, mint a katonatiszt!
(Bár az is igaz, hogy okosabb ember meg nem teszteli más fékeit...

Legalább mutterodat kíméld meg az ilyen sztoriktól!

HOGY VAN A KOCSID

Szoval te voltál te köcsög!!! 

3 napos eseményről hazamenet, ugyebár elég fáradt az ember, meg siet is már otthon lenni. Egyszercsak kivág valaki eléd, ő megússza, te meg elszálsz mint a győzelmi zászló. Pár fejenáttfordulás, meg egyéb nyalánkságok. Kocsi mint a papírzsepi használat után, ő meg tovarobog. A kocsi 9 év munkája, neked meg jó pár hét kórház, kéz, láb, borda , gerins törés. De megusztad, és ki tudtál mászni a kocsiból.
Nem velem, egy versenyzőtárssal nem rég.
Nem velem, egy versenyzőtárssal nem rég.
nem rossz történet !
nem mondom rendesen felhúzott a srác .
de azért szerintem egy ideig nem fog ilyet csinálni .
nem mondom rendesen felhúzott a srác .
de azért szerintem egy ideig nem fog ilyet csinálni .
ez nem semmi 1 sztori.... 

1 FELEJTHETETLEN ÜLDÖZÉSES SZTORI
SZEREZTE By:BIGIMI & EGY FASZKALAP FORD OS
M1-M7 BEVEZETŐ KB DÉLUTÁN 18:00,NYÁR
MUTERRAL JÖTTÜNK HAZA VIDÉKRÖL,EGY ZSÍR ÚJ OPEL VEKTRÁVAL(HAVEROM BÉRAUTÓ TULAJ,ÉS Ő ADTA )
LIGHTOSAN A SZABÁJOKAT BETARTVA(AKKOR ÉPPEN)
A BELSŐ SÁVBA,MIKOR EGY FORDOS BELEÁLT A SEGGEMBE,HOGY Ő OTT AKAR ELMENNI,MODANOM SEM KELL,VOLT MÉG 3 SÁV MELLETEM !
OLYAN HIGGADT VOLTAM,HOGY MÉG CSAK RÁ SE FÉKEZTEM !
MEGELŐZÖTT,ÉN RÁNYOMTAM A REFIT EGY KICSIT HOGY KÖZÖLJEM VELE,HOGY EGY FASZ FOLT !
ERRE Ő EGY OLYAN SATU FÉKET NYOMOTT ELÖTTÜNK,HOGY ÉN CSAK UGY TUTTAM MEGÁLNI MÖGÖTTE,HOGY ABS,MEG FISSZA BASZTAM 1-BE !!!!!!!
CSODA VOLT HOGY NEM RONGYOLTAM BELE !!!
NA BAZZEG,VÉRNYOMÁSOM ADRENALINOM 300 LETT 1mp ALATT,HÍRES VAGYOK A HIRTELEN IDULATAIMTÓL
ELKEZDÖDÖTT A HAJSZA!
SZERINTEM ELGONDOLKOZOTT EGY KICSIT HOGY ROSSZ LÓRA TETT SZERT,MERT VOLT EGY PILLANAT,AMIKOR MELLÉ ÉRTEM,ÁTNÉZETT ÉS MEGLÁTTA VÉRVÖRÖS KOPASZ AGRESSZÍV FEJEMET RÉMÜLT KÉPPEL PAKOLT VISSZA,ÉS GOOO
NEM TUDTAM KISZÁLNI SEHOL,MERT MINDIG ZÖLD VOLT A LÁMPA,MEG A PIROSON IS ÁTMENT,ÉS ÉN IS UTÁNNA !
NAGYON SOKÁIG MENTÜNK,MÁR MAJDNEM A D I PÁLYAUDVARKÖRÜL VOLTUNK,MIKOR NEM TUDOTT KIMENNI AZ EGYIK UTCÁBÓL,MERT A FÖUTON MENTEK AZ AUTÓK,OTT KISZÁLTAM,AZ AJTAJA ZÁRVA VOLT !
A BAL HÁTSÓ ABLAKÁT BEBASZTAM,ÉS ELŐRE PROBÁLTAM NYULNI ,HOGY A HAJÁT MEGFOGOM,ÉS BALRA NEKI HUZOM A BAL ELSŐ ABLAKNA,ÉS A FEJE SEGÍTSÉGÉVEL " KINYITJUK " AZT AZ ABLAKOT IS.
ELŐREDÜLT,NEM SIKERÜLT,AZ AJTÓ ZÁRÓ GOMBOT AKARTAM FÖLHÚZNI,MIKOR HIRTELEN ELINDULT HÁTRA,ÉS NEKI IS KOCCANT A VEKTRÁNAK !
KÖZBE,MEG EGY BUSZ A MEGÁLLÓBA ÁLT,ÖREG NÉNIK LE FÖL SZÁLTAK,MÉG A LEVEGÖVÉTELÜK IS MEGÁLT,MEGÁLT OTT AZ ÉLET........
HÁTSÓ LÁMPA,ÖSSZES AJTÓ BERUGDOSTAM ELSŐ LÁMPA,TÜKRÖK,ABLAKTÖRLÜ STB
LAPÁTOK,MEG AMIT ÉRTEM.....
MUTEROM,MEG RÉMÜLTEN ÜLT A VEKTRÁBA,ÉS CSAK NÉZETT MAGA ELÉ!
A VÉGE AZ LETT HOGY EL TUDOTT MENEKÜLNI,ÉS EGY KOCSINAK MENEKÜLÉS KÖZBEN NEKI IS KOCCANT !
HÁLÁT ADOK MÉG A MAI NAPIG ISA JÓ ISTENNEK,HOGY NEM TUDTAM KISZEDNI,AZT A KÖCSÖGÖT A KOCSIJÁBÓL,MERT A SITTEN NEM LETT VOLNA CARSTYLING
EZ EGY ROSSZ PL VOLT
SZEREZTE By:BIGIMI & EGY FASZKALAP FORD OS
M1-M7 BEVEZETŐ KB DÉLUTÁN 18:00,NYÁR
MUTERRAL JÖTTÜNK HAZA VIDÉKRÖL,EGY ZSÍR ÚJ OPEL VEKTRÁVAL(HAVEROM BÉRAUTÓ TULAJ,ÉS Ő ADTA )
LIGHTOSAN A SZABÁJOKAT BETARTVA(AKKOR ÉPPEN)

A BELSŐ SÁVBA,MIKOR EGY FORDOS BELEÁLT A SEGGEMBE,HOGY Ő OTT AKAR ELMENNI,MODANOM SEM KELL,VOLT MÉG 3 SÁV MELLETEM !
OLYAN HIGGADT VOLTAM,HOGY MÉG CSAK RÁ SE FÉKEZTEM !
MEGELŐZÖTT,ÉN RÁNYOMTAM A REFIT EGY KICSIT HOGY KÖZÖLJEM VELE,HOGY EGY FASZ FOLT !
ERRE Ő EGY OLYAN SATU FÉKET NYOMOTT ELÖTTÜNK,HOGY ÉN CSAK UGY TUTTAM MEGÁLNI MÖGÖTTE,HOGY ABS,MEG FISSZA BASZTAM 1-BE !!!!!!!
CSODA VOLT HOGY NEM RONGYOLTAM BELE !!!
NA BAZZEG,VÉRNYOMÁSOM ADRENALINOM 300 LETT 1mp ALATT,HÍRES VAGYOK A HIRTELEN IDULATAIMTÓL

ELKEZDÖDÖTT A HAJSZA!
SZERINTEM ELGONDOLKOZOTT EGY KICSIT HOGY ROSSZ LÓRA TETT SZERT,MERT VOLT EGY PILLANAT,AMIKOR MELLÉ ÉRTEM,ÁTNÉZETT ÉS MEGLÁTTA VÉRVÖRÖS KOPASZ AGRESSZÍV FEJEMET RÉMÜLT KÉPPEL PAKOLT VISSZA,ÉS GOOO
NEM TUDTAM KISZÁLNI SEHOL,MERT MINDIG ZÖLD VOLT A LÁMPA,MEG A PIROSON IS ÁTMENT,ÉS ÉN IS UTÁNNA !
NAGYON SOKÁIG MENTÜNK,MÁR MAJDNEM A D I PÁLYAUDVARKÖRÜL VOLTUNK,MIKOR NEM TUDOTT KIMENNI AZ EGYIK UTCÁBÓL,MERT A FÖUTON MENTEK AZ AUTÓK,OTT KISZÁLTAM,AZ AJTAJA ZÁRVA VOLT !
A BAL HÁTSÓ ABLAKÁT BEBASZTAM,ÉS ELŐRE PROBÁLTAM NYULNI ,HOGY A HAJÁT MEGFOGOM,ÉS BALRA NEKI HUZOM A BAL ELSŐ ABLAKNA,ÉS A FEJE SEGÍTSÉGÉVEL " KINYITJUK " AZT AZ ABLAKOT IS.
ELŐREDÜLT,NEM SIKERÜLT,AZ AJTÓ ZÁRÓ GOMBOT AKARTAM FÖLHÚZNI,MIKOR HIRTELEN ELINDULT HÁTRA,ÉS NEKI IS KOCCANT A VEKTRÁNAK !
KÖZBE,MEG EGY BUSZ A MEGÁLLÓBA ÁLT,ÖREG NÉNIK LE FÖL SZÁLTAK,MÉG A LEVEGÖVÉTELÜK IS MEGÁLT,MEGÁLT OTT AZ ÉLET........
HÁTSÓ LÁMPA,ÖSSZES AJTÓ BERUGDOSTAM ELSŐ LÁMPA,TÜKRÖK,ABLAKTÖRLÜ STB
LAPÁTOK,MEG AMIT ÉRTEM.....
MUTEROM,MEG RÉMÜLTEN ÜLT A VEKTRÁBA,ÉS CSAK NÉZETT MAGA ELÉ!
A VÉGE AZ LETT HOGY EL TUDOTT MENEKÜLNI,ÉS EGY KOCSINAK MENEKÜLÉS KÖZBEN NEKI IS KOCCANT !
HÁLÁT ADOK MÉG A MAI NAPIG ISA JÓ ISTENNEK,HOGY NEM TUDTAM KISZEDNI,AZT A KÖCSÖGÖT A KOCSIJÁBÓL,MERT A SITTEN NEM LETT VOLNA CARSTYLING
EZ EGY ROSSZ PL VOLT

ÁLLTALÁBAN,AKI KEVESEBBET VEZET,ANNAK FURCSÁBBAK LEHETNEK BIZONYOS DOLGOK !
PL,ÉN SOKAT VEZETEK ,HAJTOM A KILOMÉTEREKET A NON-STOP NÁLAM LÉVŐ CÉGES T4 BE ,KEDD 670KM,CSÜTÖRTÖK 700, + MÉG HETI 200-300 !
LÁTTAM MÁR CSODÁKAT,MEG VÉDTEM MÁR KI CSODÁKAT !
A KM EK UTÁN,MÁR AZ EMBERNEK EGGYÜTT KELL ÉLNI AZ AUTÓVAL,ÉS UGY KELL FELFOGNIA AZ EGÉSSZET, MINDHA MINDENKI NEKI AKARNA MENNI,ÉS NEKÜNK EZEKET KI KELL VÉDENI !
AMI A BALESETEK KIVÉDÉSÉBEN SEGÍTHET, AZ A LEVEZETETT SOK KILÓMÉTR ,RUTIN,GYAKORLAT,ODAFIGYELÉS STB
DE SAJNOS VANNAK,ÉS LESZNEK HELYZETEK AHONNAN NEM LESSZ KIÚT
ÜDV: BIGIMI
PL,ÉN SOKAT VEZETEK ,HAJTOM A KILOMÉTEREKET A NON-STOP NÁLAM LÉVŐ CÉGES T4 BE ,KEDD 670KM,CSÜTÖRTÖK 700, + MÉG HETI 200-300 !
LÁTTAM MÁR CSODÁKAT,MEG VÉDTEM MÁR KI CSODÁKAT !
A KM EK UTÁN,MÁR AZ EMBERNEK EGGYÜTT KELL ÉLNI AZ AUTÓVAL,ÉS UGY KELL FELFOGNIA AZ EGÉSSZET, MINDHA MINDENKI NEKI AKARNA MENNI,ÉS NEKÜNK EZEKET KI KELL VÉDENI !
AMI A BALESETEK KIVÉDÉSÉBEN SEGÍTHET, AZ A LEVEZETETT SOK KILÓMÉTR ,RUTIN,GYAKORLAT,ODAFIGYELÉS STB
DE SAJNOS VANNAK,ÉS LESZNEK HELYZETEK AHONNAN NEM LESSZ KIÚT

ÜDV: BIGIMI

te láttál engem???? 
érdekes...

érdekes...

Hát majd hülye lesz a biztosító biztosítást kötni velük. Bármikor szívrohamot kapnak, ki fogja utána fizetni a "részleteket" ? 

Elég sokszor vezetek-mindennap, és elég sokszor elő fordul hasonló,na ,de,hogy valaki el kezdjen üldözni, ez azért sok.És pont az a gond,hogy nekik már rossz a reflexük és ha beléd megy akkor meg persze a károdat nem téríti meg.
Hát nincs kizárva!
Bár magam is kezdő vagyok vezetés terén. Na mind1 ha megkínálom a kocsid hátulját akkor majd tudni fogod hogy bizti az a hülye gyerek a carstyling.hu-ról. 

Szvsz a rendszeren úgysem tudunk sokat módosítani, hiába lázongunk, ezek az emberek úgyis megkapják a jogosítványukat, a kezdő mazsolák ugyanúgy nem fognak tudni vezetni, ezekkel együtt kell élni, és megkell próbálnunk magunk után rájuk is vigyázni!
Itt csak én vagyok ennyire higgadt a mindenféle kezdő, öreg pancser sofőrökkel szemben?
Itt csak én vagyok ennyire higgadt a mindenféle kezdő, öreg pancser sofőrökkel szemben?

Neked hogy hogy megújították? Mintha láttalak volna az EW-nél, de te sem vagy már egy mai gyerek! 

Én azokat utálom akik bejönnek eléd vagy csinálnak valamit te rá dudálsz és ö észre se veszi hogy mi van!!! 

Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
A tesztpályás dologgal 1-et értek!