Felni Marás (Turtle Wax)

Témakör: Tuning
aktuális téma
Felni Marás (Turtle Wax)

Abban kérném a segitségeteket, hogy a vadi új A4 esemet turtle wax wheel clean felnitisztitóval mostam meg, és egy kicsit megmarta a felni lakkját. Amugy az agyamat eldobom, hogy csinálhatnak ilyen szart. Na mind1. Az a lényeg ha szárazra mosom, egy pár helyen fehér foltos. Van valami ötletetek, hogy mit lehetne csinálni? esetleg felnit polirpasztával bekenni? Üdv, Peti

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
IGI
2005. október 12. 20:01
Chocoz
2005. október 12. 20:00
Nemtom.. de milyen már...
Itt a termék.. Turtle Wax

Tiszta szemétség az egész. Egyik legdrágább felnitisztitó és marja a felnit... Eszemet eldobom...
Erik
2005. október 12. 19:57
vazze....
Ilyen egy szart...
Beszéltél már a Wax forgalmazójával? Kérdezd meg őket, hogy mi a teendő ilyen esetben!
IGI
2005. október 12. 19:57
Szia!
Ha lakkozott a felni akkor szerintem egy kicsit meg kellene cvsiszolnod nagyon finom vízpapírral és utána felpolírozni valami frankó pasztával!
Mici
2005. október 12. 19:55
A felni lakkját megmarta a felnitisztító?
Hű érdekes.Polírpasztát próbáldd meg, én turtle wax polírpasztával kentem át, szép fényes lett meg jo "selymes"
ATIS-02
2005. október 12. 19:38
HULK usert kérdezd meg! az nagy agy!
Chocoz
2005. október 12. 19:35
Abban kérném a segitségeteket, hogy a vadi új A4 esemet turtle wax wheel clean felnitisztitóval mostam meg, és egy kicsit megmarta a felni lakkját. Amugy az agyamat eldobom, hogy csinálhatnak ilyen szart. Na mind1. Az a lényeg ha szárazra mosom, egy pár helyen fehér foltos. Van valami ötletetek, hogy mit lehetne csinálni? esetleg felnit polirpasztával bekenni?
Üdv,
Peti
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2
Összesen 27 találat 2 oldalon