Golf 3

Témakör: Tuning
aktuális téma
Golf 3

Sziasztok Új vagyok itt de rajongok a golfokért. Az elkövetkezendő évben szeretnék vásárolni egy diesel 3-as golfot. A küllemét illetőn vannak elképzeléseim, de sajnos a motorikus témában nemvagyok otthon. Ezért szeretném hozzáértők segítségét kérni. A lényeg hogy olyan motorikus átalakítást szeretnék hogy minél könnyebb legyen a kocsi minél erősebb legyen de normál használat mellett ne kelljen venni mellé egy benzinkutat is. Szóval a lényeg hogy minél erősebb, motort szeretnék úgy hogy normál használat mellett ne zabáljon na meg ne csak 20000km-t birjon. Előre is köszönöm mindenkinek az építő jellegű hozzászólását és segítségét. Üdv.: Pet

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
djszega
2011. augusztus 02. 18:28
Hali.Nincs valakinek fekete hátteres Fk lámpája?
Corsam
2011. június 26. 20:38
hali van vki?
Illes777
2011. június 25. 14:38
Kicseréltem de nem az a baj!Azért köszi az infót!
Illes777
2011. június 25. 12:46
Üdv!Golf III.vento-ba hanyas számú relé kell az ablaktörlőhöz?Ugyan is nincs intervallum és arra gyanakszom h az a rossz!Kapcsoló már volt cserélve az jó!Ha felfelé billentem a kart akkor megy az ablaktörlő de folyamatosan és közepes gyorsasággal!Ha lefelé billentem a kart nem csinál semmit!Vmi ötlet h mi lehet a baja?
jencsi
2011. március 05. 17:28
szia LACI MERE LAKSZ?

Laci GTi
2009. december 31. 19:06
Eladó Fk 60/40mm rugó 10e-ért Golf3/Ventoba
petyaVR6
2009. november 22. 10:16
bocs de ezért kár volt új fórumot nyitni ITT segíteni fognak
pet88
2009. november 22. 10:12
Sziasztok

Új vagyok itt de rajongok a golfokért. Az elkövetkezendő évben szeretnék vásárolni egy diesel 3-as golfot.
A küllemét illetőn vannak elképzeléseim, de sajnos a motorikus témában nemvagyok otthon. Ezért szeretném hozzáértők segítségét kérni.
A lényeg hogy olyan motorikus átalakítást szeretnék hogy minél könnyebb legyen a kocsi minél erősebb legyen de normál használat mellett ne kelljen venni mellé egy benzinkutat is. Szóval a lényeg hogy minél erősebb, motort szeretnék úgy hogy normál használat mellett ne zabáljon na meg ne csak 20000km-t birjon.

Előre is köszönöm mindenkinek az építő jellegű hozzászólását és segítségét.

Üdv.:
Pet
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2
Összesen 32 találat 2 oldalon