üdv !
Hülye problémám van :) rendszám megoldodott most jön a kevetkezö.
Szeretnék GPS-t a kocsiba. Nem tudom hogy milyet.
Gondolkodtam hogy egy PDA+GPS modul,
vagy valami külön erre a célre ?
Nekem olyan kéne amelyik mutatja hogy "vazzzeg itt fordulj le" :)
És olyan 100 körüli értékben érdekel. Ha esetleg valaki meg akar szabadulni ilyen kacattol az is irjon.
Ahányszor én eddig mezei térképpel eltévedtem.... :) szoval sima térképpel jobban eltévedek mint térkép nélkül :)
Telefon... Nekem Sony Eriscsson P910i van... láttam már rajta navigációt.lassan letöltöttem a netet de semmit nem tudtam feltelepiteni... nem tudjátok mit hogy kell
fel kell tenni memóriakártyára, rámásolni az IGO-t, ha európa van meg neked az sem baj, a maps mappából szedd ki azokat az országokat amik nemkellenek neked, aztán mehet az sd-re, aztán be a pda-ba, és vagy magától indítja az installt, vagy rá kell menni a setup-ra
onnantól kb 1 perc és mehet is, hacsak nem a licences a dolog...kell akkor kód is. Na azt szerezni kell, de nemmindegy mikori frissítés, az már más tészta, ha eddig eljutottál akkor majd írdd be a licencgondodat...
nekünk van egy pár, meg ismerősi körben is, én mindenképpen PDA-t javaslok beépített GPS-sel, a Mitac Mio készülékek tökéletesek, minden bennevan, IGO-t kell rá tenni meg sd kártya, kell még hozzá, a P550 mindent tud, Wlantól kezdve...
A p350ben nincs wlan, ennyi a künönbség nagyjából, de az A201 is tökéletes, Asus között is van elég jó amibe WLan is van....
A p550 a legdrágább ezek közül, az asszem most 100 körül van. De nézzd meg a www.navitel.hu címet
bye
Hali! Kellene egy kis help.. megvan az iGO full Europa, viszont nem tudom telepíteni.Gépen van, és a 900MB nem fér fel a PDA-ra. Nekem csak MO. kellene. Tud valaki segíteni telepítés ügyben?
Más, ha ez nem megy:
Destinator 3 serial+aktiváló kód kellene.. aeromap xart sem ér.
Szevasztok!
motorola mpx200-as telefonom van,windows smartphone 2003as szoftverrel.
erre a platformra is van gps szoftver,és az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudnám működésre bírni.
milyen gps vevőt kell vennem,vagy ilyesmit,hogy működjön a szoftver?
Hali!
Én is PDA-t meg i-go-t használok és nagyon jó. Ha hosszú útra megyünk,akkor a gyerek is azon nézi a meséket. Rengeteg dolgot tud és viszonylag olcsón kivitelezhető.
Nekem olyan tartója van, hogy bele lehet dugni a szellőzőrácsba nagyon pofás még úgy is hogy ha nincs a pda a tartóban, és akkor meg lehet rá filmet, zenét, e-könyvet rakni, szóval sztem tök praktikus, egyedül annyi a baj vele, hogy nagy....
Nekem olyan tartója van, hogy bele lehet dugni a szellőzőrácsba nagyon pofás még úgy is hogy ha nincs a pda a tartóban, és akkor meg lehet rá filmet, zenét, e-könyvet rakni, szóval sztem tök praktikus, egyedül annyi a baj vele, hogy nagy....
Szerintem is a PDA a legjobb megoldás! Akár filmet is nézhetsz rajta, ha ugy tartja kedved, vagy mp3-at memoriakártyáról! Ráadásul olyan szoftvert raksz rá, amilyet csak akarsz!