Gyári billi a müszerfalon.

Témakör: Tuning
aktuális téma
Gyári billi a müszerfalon.

Na melyik típus ez?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3
Face
2004. szeptember 28. 20:36
Nekem is volt a C3 elott Suzuki... A motorja hibatlan... Ujonnan vettem, 3 ev alatt hajtottam nem nagypapásan elhihetitek, es olajcseren kivul mast nem kellett rajta eszkozolni... a Tobbi reszet viszont nem jellemezném!
realmitch
2004. szeptember 28. 20:28
Sziasztok nem vagyok egy suzuki párti, de ezek tények keveset eszik, ahoz képest még az 1000-res is sztem korrektül megy, olcsó, és egy elég nagy autóalkatrész boltban dolgozom és az az igazság, hogy suzukihoz olajon, szűrőn és olaj szűrőn kívül nem nagyon keresnek semmit hozzá pedig van M.O. egy pár db belőle!!! Szal lényeg a lényeg jól kitalálták ezt a japók, hogy egy ilyen szegényebb országba,mint mi, ide hozták és gyártják ilyen kell a népnek meg lehet fizetni.Nekem ez a véleményem
ScoobyDoo
2004. szeptember 28. 20:22
én ultem wagon r+ ban meg swiftben meg nagjyábol ugy az összes fajta suzukiban. Iszonyatos sporolás van benne.
És tényleg.... már nem azért de mint itt mondták... multkro itt volt 1,9 ért egy delsol :) hmmm :) nah szoval....

de még ha biztonságos volna....
Egyik ismerös, ütközött vele és kiszakadtak az elsö ullések. ! ehhh :)
nah mindegy.. van akinek az uj auto a szent és amit a szomszéd mond. Nem az hogy melyikben érzi biztonságban magát :)
Sréc
2004. szeptember 28. 20:21
zsity
2004. szeptember 28. 20:19
De van bili a műszerfalon tárolni a sok kacatot! ;)
Zoli saxo
2004. szeptember 28. 20:18
Sréc Renaulté jobb.
Zoli saxo
2004. szeptember 28. 20:18
Face én is ezt írtam, a Saxo is kíváló kényelmű és motorikusan is tutti,erre már szerintem a fogyasztása is tény.

De a Suzukiról azt a hibái ellenére is el kell ismerni,hogy a motorja tutti.-igazi kényelem az nincs,biztonság szintén.
Sréc
2004. szeptember 28. 20:16
,, Mondjuk az uj suzuki vásárlokat nem értem. 2,5 milioért vesznek egy olyan kocsit hogy jajjj ! MINDEN téren jajj.
Ennyiért vehetnek egy normális autot is :) ,,
Na ezt az 1-et ne értem én se

bár tény és való hogy a hitelkonstrukciók talán a suzinál a legjobbak,első ránézésre
Face
2004. szeptember 28. 20:12
Hat nemtudom... En a C3-mal kenyelmi es motorikus szepmpontbol is meg vagyok elegedve... Nem olyan regen egy Kecskemet-Bécs-Kecskemet-Budapest-Kecskemet tavot lenyomtam egyhuzamban es minden kenyelmetlensegi erzet nelkul szalltam ki az autobol... Kellemeset csalodtam benne!
Nereon
2004. szeptember 28. 20:03
ezért kell venni egy tökös crx vti-t és azt ennyi pénzből odabaszós kocsinak megcsinálni!apukám is ezzel erőltette tesom de ő szerencsére nem hallgat rá
Zoli saxo
2004. szeptember 28. 19:54
Ja,hát nem 1 francia kényelmű autó.De a motorja az jó.
ScoobyDoo
2004. szeptember 28. 19:51
ja anyám nagy suzi rajongo :) VOLT.
Mindig mondta hogy azok milyen aranyossak. :) aha...
nah kb egy hete Dömsöd -> Kiskunmajsa távot elulte kocsiban. Napokig huzta a szájját hogy neki mennyire fáj a háta.... :)
ScoobyDoo
2004. szeptember 28. 19:47
hát a suzukik..... :) szal érdekes talicskák.
DE pl itt a lapon van egy két olyan gép hogy wooooooooooooooooooow :)
Irtam is elég soknak, hogy iszonyat szuper amit kihoznak egy egy swift böl !

Mondjuk az uj suzuki vásárlokat nem értem. 2,5 milioért vesznek egy olyan kocsit hogy jajjj ! MINDEN téren jajj.
Ennyiért vehetnek egy normális autot is :)
És ha használt akkor mi van ? (bár ennyiért ujbol is sokkal jobbat, nevesebb márkábol) Ugyanugy jo....
Zoli saxo
2004. szeptember 28. 18:08
Peti,ha jó tudom,te a Wagon-R-t nem szereted, vagy nem így van?
Tázsi
2004. szeptember 27. 21:03
MI A FRNCROL VAN SZO?????
Semmit nem értek!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ......mijen bili, mijen gyorsulás??? HEEE??? -:)))
Peti civic
2004. szeptember 27. 20:16
amúgy én is suzukit akartam csak lett pénzem HONDÁRA, suzuki már sokkal jobban fel lenne tuningolva mint a mostani, olcsóbb hozzá az alkatrész, ez az egyik elönye. Nézzetek meg hivatalos teszteket hogy melyik autók vezetnek 1 Japán- Suzuki is ez legalább is a fő részei és az a fontos, motor régebbi konstrukció de ha egyszer bevált?!
zsity
2004. szeptember 27. 20:07
Hoppá! Végre valaki aki nem fikázza a suzukikat úgy, hogy nincs is suzukija! Peti! Engedd meg, hogy ezennel látatlanban is, de barátommá fogadjalak! Vannak még éppelméjű emberek, akiből nem csak az előítéletek szólnak!
Peti civic
2004. szeptember 27. 20:00
szerintem ne rossz autó a Suzuki gondoljunk csak a GTI-re, ja és ilyen áron
melyik autónak bir ki ennyit a motorja, gyakorlaton egy általános szervízben dolgoztam, érdekes talán ha 1Suzukival találkoztam volna(olajcsere) talán a féltengely lehetne erősebb, kaszni vékony de ezért kerül ennyibe!
zsity
2004. szeptember 27. 19:53
Jajj, ez kicsit értelmetlenre sikerült, na szóval a bilibe lehet sok kacatot pakolni!
Sr
2004. szeptember 27. 19:51
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3
Összesen 48 találat 3 oldalon