Hangszóró panel készítés!

Témakör: Tuning
aktuális téma
Hangszóró panel készítés!

Sziasztok! Ötleteket várok ezzel a témával kapcsolatban! Mik a bevált módszerek kiemelő gyűrű készítésére? Láttam olyat, hogy 2 mdf gyűrű csvarozva, közte purhab, és ez volt kárpitozva...jó ez??? Képekkel is sokat tudnátok segíteni

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
BrianGTTDI
2009. május 03. 20:13
kérd meg Csoki_01-et hogy csináljon képeket az ajtópaneljáról.Neki is egy sima kb 3 cm-es kiemelő gyűrű van a kárpiton.Természetesen fából.Nem hab.Ja meg bitument tegyél az ajtóba
BrianGTTDI
2009. május 03. 20:11
Ez suzuki ajt
ss16v
2009. május 03. 16:49
Jajjj én nem akarok ilyen fogtömésgyilkos rendszert...szerintem a MAcAudiokkal nem lesz gond, ezen kívül majd egy kis erősítőt meg egy korrekt kis mélynyomót szeretnék, aminek a mágnese a pótkerék helyére lenne besüllyesztve
szétrázza
2009. május 03. 16:42
Nekem is most készül a hátulja.. jövő 7en jön meg a 3 38as woofer meg a 3 mono erőlködő... itt is ugrik a 2. sor.
ss16v
2009. május 03. 16:35
Korrekt...bár nekem nem kell a hangváltónak hely, csak a 16-os Macaudiok-nak mert a kalaptartóban szart sem érnek...az első gyári 10-esek meg viccek...úgyis kiakarom pakolni a hátulját, nuku kalaptartó, nuku ülés (anyós ellenes megoldás)
szétrázza
2009. május 03. 16:33
Nah dobtam fel képet a panelról..
ss16v
2009. május 03. 16:29
Értem...szóval egy sima 19mm-es MDF lap is megteszi??? Ez zsír(áf)
profile
2009. május 03. 16:27
szvsz suzukiba egy teljesen fa kiemelőkeret bőven elég jó és merev. nem olyan bonyolult az a forma.
ss16v
2009. május 03. 16:24
Nem nem hülye ötlet...én olyat láttam, hogy megvolt nagyjából a forma...erre húztak hangszóróselymet vagy harisnyát és ezt itatták be műgyantával...utána teszt képpen földhözbaszták és nem lett semmi baja
Kutya16V
2009. május 03. 16:22
Szerintem a púrhab helyett inkább csinálj vázat neki, feszíts rá vmi szövetet, nem tudom mit szoktak alkalmazni, utána kend be műgyantával + üvegszállal, és hagy megszáradni. Ezt akár több rétegben is. Csiszolod stb és már fényezhető is vagy be is lehet kárpitozni! HA vkinek nem tetszik az ötlet, sokat néztem Pimp my Ride-ot!
ss16v
2009. május 03. 16:22
Uhhh köszike...mindjárt megnézem hátha van a képeid között 1-2 példa
szétrázza
2009. május 03. 16:21
Hát figyelj, nekem is ilyen "karfiol" kiemelőm volt a legelső... előnye hogy viszonylag könnyű s nem igényel különösebb mutatványt a felrögzítése..egészen mindaddig amígy nem raksz bele egy izmosabb hangszórót mert az aztán elkeszdi bontani rendesen a purhabot.. az meg kb egy hónap alatt kikészíti a hangszórót... szóval lerugtam az egészet a pics...ba, aztán csináltam én is egy full mdf panelt amibe aztán helyet kapott a hangváltó is...Én az utóbbiraszavazok !
ss16v
2009. május 03. 16:16
Sziasztok! Ötleteket várok ezzel a témával kapcsolatban! Mik a bevált módszerek kiemelő gyűrű készítésére? Láttam olyat, hogy 2 mdf gyűrű csvarozva, közte purhab, és ez volt kárpitozva...jó ez??? Képekkel is sokat tudnátok segíteni
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!