Hyundai tunning? Nehéz ügy...
aktuális téma

Hali mindenki! Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem nagyon akadok lépten-nyomon tunningolt Hyundaiokba: pedig szerintem nem rossz kocsi, és tele van lehetőségekkel. Nyitottam egy fórumot, hátha idővel gyarapszik a CarStyling.hu-n lévő Hyundaios tesók száma, és talán hozzá is szónal néhányan a témához.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Én Tb Get -hez keresek hátsó "Lexus lámpát", de eddig sehol sem találtam. Ha van v.kinek ötlete, azt szívesen venném...
Sokat olvasgatok és úgy vettem észre tényleg macerás az accent tuning, nehéz cuccost találni. Most nagyon filózok, h nem fogok tökölni a sok kis tuninggal, hanem belerakatok egy turbót és semmi mást.Mit gondoltok? Mibe jonne kb, es mennyit dobna egy 1.5 os mocin? 

CITROEN XANTVAL UGYANIGY VOK. NEKEM TUDTOK SEGITENI ? 

Atomka GT
2005. február 02. 14:56
Helló! Nekem S-Coupe-m van. Sajna ehhez még nem találtam, igaz még márkakereskedésbe nem mentem be. Nekem is van benne direct szűrő, olyan a hangja, mint Darth Vader-nek.

Ez is turbós gyárilag, csak szétszállt neki, aztán potom áron találtunk egy vadi új Micu turbót és összehozták a kipuffal. Na majd kitaláljuk neki is, hogy hogyan legyen.
Nekem is van egy ACCENT 1.5LS '96-os. Szélterelőt pedig tudsz venni az ablakokra szerintem bármely márkakereskedésben. Én pl gödöllőn vettem hozzá asszem 7ezer HUF volt a 4db. Tuning szempontjából meg van a motorháztetőn 2db 3M beömlő utánzat, enyhén sötétített hátsó lámpák, Hermann Motors kipuff, Simota Direktszűrő. A végsebesség meg 195KM/H(legalábbis többet nem mertem menni de nemtudom mi a vége). A direktszűrővel meg állatabb hangja van mint a Hondámnak!
Atomka GT
2005. február 01. 16:42
Ja igen: Én az ajtókra szeretnék "szélterelőket", de eddig még sehol nem találtam erre a típusra. Ebben tudtok segíteni?
Atomka GT
2005. február 01. 16:38
Én a hűtő elé gondoltam. Ott van kb. annyi hely hogy elférjen egy keskeny, de nagy felületű IC. A baj az, hogy ilyen méretben még nem találtam: 55*33*5,5 cm.
Most apósomat állítottam rá a dologra, mivel Ő klima nagykeres és tud gyártatni hűtőket méret alapján. Nekem gyárilag turbós
, bár egy generál szerintem lassan ráfog férni....
Most apósomat állítottam rá a dologra, mivel Ő klima nagykeres és tud gyártatni hűtőket méret alapján. Nekem gyárilag turbós

Hali! Az intercoolert hova fogod betenni? Azért kérdem, mert unokaöcskösnek ilyenje van és hát ő is gondolkodik ilyesmin. Micu turbót rakott rá vadi újat, ami már dobott a lovakon....
Atomka GT
2005. február 01. 16:03
Sziasztok!
Én is hasonló cipőben járok, de az én helyzetem szerintem picit nehezebb. Eddig szinte semmilyen tuningot nem találtam az S-Coupe hoz. Kivéve ATH azt én is ismerem. Most éppen egyedileg átszabom (kisflex, üveggyapot, és némi hibajavító gitt segítségével) a motorháztetőt. Ez tuti egyedi lesz!
A szemöldök is egyedi lett hozzá. Amit még keresek és nem találok az Intercooler, de szerintem azt is legyártatok hozzá egyedileg.
Én is hasonló cipőben járok, de az én helyzetem szerintem picit nehezebb. Eddig szinte semmilyen tuningot nem találtam az S-Coupe hoz. Kivéve ATH azt én is ismerem. Most éppen egyedileg átszabom (kisflex, üveggyapot, és némi hibajavító gitt segítségével) a motorháztetőt. Ez tuti egyedi lesz!

Az oldalamon van pár kép igazi tuning Hyundairól (866,867 komment meg az autóm képei között), akit érdelkel megnézheti, hátha elles belőle valami ötletet. A típusa: Accent WRC
Üdv: Hans

Üdv: Hans
Az szerezni akart lenni!:)
Előre is köszi mindenkinek!

Előre is köszi mindenkinek!

Sziasztok! Mad lassan csatlakozom!:) Hamarosan szeretnék venni egy max 4 éves 1.5 ös accentet. Minden érdekelne hozzá, ami jó az autóhoz és kis országunkban be lehet szerelni, mert elég ritka rá jó cuccost találni! És persze minden érdekel az autóról, a mitsubishi motorról!
lacaboy, az tutkó, hogy ha készen lesz, ne sok ilyen fogsz látni kicsiny hazánkban
Lámpák jönnek majd Amcsiból, amit van zsírom... Eibach ültetés, egy kis spoiler hátra, 3 hét múlva elöl rácsozok, nyomtávszélesítek, sötétítek, aztán műszerfalat fújok...
Legalább nem fogok uncsizni a nyáron

Lámpák jönnek majd Amcsiból, amit van zsírom... Eibach ültetés, egy kis spoiler hátra, 3 hét múlva elöl rácsozok, nyomtávszélesítek, sötétítek, aztán műszerfalat fújok...
Legalább nem fogok uncsizni a nyáron

Amúgy én megmondtam, hogy itt fogom elérni a harmadik csillagot...
MOST

MOST

Amúgy mibe fáj csináltaltatni monnyuk egy hátsó kötényt/spoilert?
Hát jól belefogtál(akarsz) a Hyundai tuningba, nem lesz 1szerű, de ha sikerül tuti 1edi lesz

Amúgy Adamo az istencsászár.. Talált nekem tunig lámpát.
Én már kb. 1/2 éve keresem, neki meg 1 óra

Én már kb. 1/2 éve keresem, neki meg 1 óra

Fuck...
Akkor ma még irogathatok rendesen :)
Mr. Spock, látom mély háládat, és nincs mit

Akkor ma még irogathatok rendesen :)
Mr. Spock, látom mély háládat, és nincs mit

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!