Indításgátló - De hogy is megy ez?...

Témakör: Tuning
aktuális téma
Indításgátló - De hogy is megy ez?...

Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy mi az ami a kulcsba van, hol a vevője, és hol lehet olyat venni ami a kulcsban van. Az lenne a gondom hogy vettem autót de csak 1 kulcs van hozzá, a kulcsot lemásoltattam, de a kulcsban lévő valami nélkül nem indul el. A másik ami miatt felmerültek ezek a kérdések hogy ha meg akarom csinálni az autót kulcs nélkülire akkor ahhoz nálam kell hogy legyen az ami a kulcsban van mert különben nem indul, de abból meg csak 1 van ami a kulcsaban és a kulcsot nem akarom érte tönkretenni. Köszi ui. Elektrotechnikusnak tanultam szóval lehet teljes szkszöveget is leírni ide, megértem

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Rolcsi
2005. február 11. 20:54
Pécsen van egy hely, ahol a másolt kulcsba is át tudják éget azt a chipet vagy mi a szöszt! asszem olyan 15 ezer körüli összegért és az mégsem 40
Szemi
2005. február 09. 02:27
Ami a kulcsban van, olyat kulccsal együtt márkakereskedésben lehett rendelni. Általában "jó olcsó", ha jól tudom pl Twingohoz 40 000 Ft 1 kódos kulcs.
Yogi
2005. február 09. 02:17
Ya

Nem a megértéssel van gond, hanem azzal hogy nem tom mi van benne, azaz sejtem hogy valami rf transponderszerűség lehet, mert ugye elem nincs a kulcsba, a vevő biztos hogy nem a kulcsanál van, hanem valahol a műszerfal mögött, de ezek csak találgatások, azért kérdeztem hogy hogy is van ez pontosan.
Norbii
2005. február 09. 01:35
elektro technikusnak tanultál és ilyen nehéz megérteni amit kérdeztél?
Yogi
2005. február 08. 23:44
Sziasztok.

Az lenne a kérdésem hogy mi az ami a kulcsba van, hol a vevője, és hol lehet olyat venni ami a kulcsban van.

Az lenne a gondom hogy vettem autót de csak 1 kulcs van hozzá, a kulcsot lemásoltattam, de a kulcsban lévő valami nélkül nem indul el.

A másik ami miatt felmerültek ezek a kérdések hogy ha meg akarom csinálni az autót kulcs nélkülire akkor ahhoz nálam kell hogy legyen az ami a kulcsban van mert különben nem indul, de abból meg csak 1 van ami a kulcsaban és a kulcsot nem akarom érte tönkretenni.

Köszi
ui. Elektrotechnikusnak tanultam szóval lehet teljes szkszöveget is leírni ide, megértem
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!