Cikk: Kárpitozás Astor-módra

Témakör: Tuning
aktuális téma
Kárpitozás Astor-módra

Meguntad régi, vagy elhasználódott üléshuzataid? Szeretnél egyedi kárpitozást? Nem találsz olyan univerzális huzatot, aminek a fejtámlája is passzol? Nem akarod többé a szövetet körömkefével mosni, helyette inkább a bőr nyújtotta luxusra vágysz? Egy megoldás van a lelki béke megteremtésére: kárpitoshoz kell fordulni. Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Andorbácsi
2009. március 29. 23:20
én Banbury-ben dolgozok, MiniCooper székeket csinálunk, meg itt gyártották pár héttel ezelőttig a Rolls Royce székeket is. több száz meg ezer fontos kiba.vastag hihhetetlen rolls-os bőröket dobáltak ki, mert találtak rajta a bőrön egy olyan kis foltot, amit kb nagyítóval lehetett csak észrevenni, és amúgy is olyan helyen volt amit kutya észre nem vett volna... viszont a mini cooperek székeinél nincs ilyen követelmény rendszer :) habár a bmw még mindíg visszaküldözgeti amiken kicsit is látható gyűrődést talál.
Bocsi ha kicsit off topic voltam.
Édibaba
2007. június 25. 13:32
Szia!Én hobbi szinten börözöm,de sokaknak tetszik és nekem is nagyon tetszene,de viszont szeretném a mesterséget kitanúlni az igazi mesterektől.Tudnál nekem ebben segíteni?Az oldalamon a kadettot én bőröztem.Segítséged előre is köszönöm.
micrás
2007. május 22. 12:10
Hali az én micrámba mennyi lenne egy bézs bőr a két első ülésre?
diabolis
2007. május 22. 12:00
Ha tudnátok hogy készülnek pl. a fordok bőrcuccai..
elég érdekes a folyamat :) meg a hibatűrés... hehe
xela
2007. május 02. 21:11
" Egy megoldás van a lelki béke megteremtésére: kárpitoshoz kell fordulni. "
Tehát nem kinevezet szakihoz, és nem barkácsólni, vagy sikerűl, vagy nem!
Tekwood
2007. május 02. 21:06
Mennyibe lenne egy kombi F astra börözés piros-fekete börrel?
rambustibi
2007. március 14. 22:07
akkor nagyon jó a szürke bőrbelső, rájöttem hogy nem is akarom én eztgrrr...
Reszeg_Kig
2007. március 14. 22:02
egy jo minosegu szep echte bor 3 kilonal indul...
kmário
2007. március 14. 21:43
rambustibi
2007. március 14. 21:11
az én audimra, mennyibe fájna, ha vaj bőrbelsőt szeretnék?, most szürke bőrbelsős(még az ajtók is)
Lufy
2007. március 14. 09:07
"Ha bőrrel dolgozunk, ott nem lehet hibázni. Amit a varrógép kilyukaszt, az ott marad, nem lehet visszabontani, eltüntetni a varrásnyomokat..."
Ez nem igaz, vannak bőrtömő festékek, mi is dolgozunk ilyennel, pedig gyári beszállítói vagyunk pl bmwnek, audinak
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!