Rendelj Amerikából !

Témakör: Tuning
aktuális téma
Rendelj Amerikából !

Sziasztok ! Manapság kicsit keveset vagyok itt, de gondoltam ezt mindenképp megosztom veletek. Épp nagyban turom a netet ajándékokra vadászva tesomnak, amikor egy hirdetés kicsit szemetszurt ! Ugye tudjuk, hogy elég sok dolog kint röhelyessen olcso, még ha az áfát is rátesszük, nah meg a garancia. És akkor még ki fogja ezt nekünk postázni ? (csak gondoljatok bele, pl: krómfelni) Höhööööö hát itt a megoldás: http://internetvilag.hu/ Elhozzák, nagyüzemben cisnálják, stb... gari van ! Áfás számlát s kérhetsz :) Remélem sikerült valakinek segiteni. Énis épp agyalok rajta, hogy egykét dolgot behozni. Amugy nem az enyém a lap, meg nem öncélü reklám, tényleg csak segiteni akarok... most láttam a linket. :)

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
Paja8
2005. április 20. 01:30
Azért ennyire nem egyszerű... sajnos! Vám+szállítás+biztosítás és reménykedj, hogy ideér!!! És akkor már annyire nem is olcsó, hisz nem 2 kiló egy felni és nem fér be egy 20x20-as dobozba!!! Inkább kisebb dolgok érik meg és azok is csak e-bayről, mert nem biztos, hogy az eladó fog azzal pepecselni, hogy megtalálja a térképen Magyarországot!!! MErt a 90%-uknak finguk sincs, hogy mi hol is vagyunk... vagy hogy egyáltalán vagyunk!!!

Én már soxor megbántam, hogy nem a tengeren-túlra születtem!!! Amiről itt mi nem is hallotunk, abból odaát hatalmas választék van, és mindenki megy a másik alá árban és már majdnem ngyen adják és ha neten vásárolsz 6 napon belül az 48 állam területén ingyen házhoz szállítják!!!
Szemi
2005. április 20. 01:24
Itt nem csak az a szomorú, hogy nyugaton, minden olcsóbb, hanem az, hogy a magyar bérek többszörösét keresik és abból vásárolnak! Mi meg kevés pénzből drágán!
ScoobyDoo
2005. április 20. 01:16
nem akarok itt senki üzleténrontani, de amikor 1db 17" krómfelni 200 ropi ! és küldöldröl 120 a 4db 18" os ? :)
Meg komolyabb alkatrészek, és behozzák. Mostmár tutire külföldröl hozatok be cuccot.

Amugy ebben az a jo, hogy amig e-bay en eltudod intézni, hogy jöjjön ilyen csomaggal meg igy meg ugy, addig egy egyszerü bolt lehet hogy nem fogja ezt neked megoldani.
Sygnum
2005. április 20. 00:29
De most gondoljatok cska bele! Mennyi mindenhez van amerikában cucc! És szinte ingyen, már az itteni árakhoz képest! Sokkal komolyabb, és olcsóbb...PL vegyél itthon egy brembo kit-et, meg kinttről hozass be egyet.
GabeszXXX
2005. április 19. 23:36
Hali! Én szeretnék rendelni egy igazi Amcsi családi pizzát extra sajtal meg pepperónival, köffi!
Paja8
2005. április 19. 23:09
Lehet, hogy ez az én topicom?! De ki tudna segíteni?!
Lordie
2005. április 19. 23:08
Nem akarta USPS EMS küldeni? Azzal kb. 35USD lett volna és uúgy 5nap alatt megjön.
KA_MIKAZE
2005. április 19. 17:41
Hy!
Kivel kell beszélni aki tud E-bay ról cuccokat szerezni!?
GTAti
2005. április 19. 16:52
Egyszerűen azzal küldte az eladó. Ennyi.
ScoobyDoo
2005. április 19. 16:37
haho
ScoobyDoo
2005. április 19. 16:26
fedexx ?

hogy ? :)

nah ha valaki tud még hasonlot az mondja;)
ScoobyDoo
2005. április 19. 16:20
én végigolvastam.
korrekt.

500$ ért 4db 18" krómfelni ? :) tedd rá az áfát, és akkoris 5öd áron vetted ;)
GTAti
2005. április 19. 16:20
Nekem ma jöttmeg egy benzinpumpa FedExxel. Ebayen rendeltem, 130 dolcsi szállítással. Szerintem nem volt rossz bolt...
Doktor Úr
2005. április 19. 16:18
Ez zsííír dolog lenne!
Minyá belelesek!
king01
2005. április 19. 16:17
Rendel a f@szom
ScoobyDoo
2005. április 19. 16:16
igy utolag belegondolva, jot bizniszelhettem volna ezekkel ;)
ScoobyDoo
2005. április 19. 16:15
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7967319716&category=43957

pölö :)
ScoobyDoo
2005. április 19. 16:10
Sziasztok !
Manapság kicsit keveset vagyok itt, de gondoltam ezt mindenképp megosztom veletek. Épp nagyban turom a netet ajándékokra vadászva tesomnak, amikor egy hirdetés kicsit szemetszurt !

Ugye tudjuk, hogy elég sok dolog kint röhelyessen olcso, még ha az áfát is rátesszük, nah meg a garancia. És akkor még ki fogja ezt nekünk postázni ? (csak gondoljatok bele, pl: krómfelni)

Höhööööö hát itt a megoldás:

http://internetvilag.hu/

Elhozzák, nagyüzemben cisnálják, stb...
gari van ! Áfás számlát s kérhetsz :)

Remélem sikerült valakinek segiteni. Énis épp agyalok rajta, hogy egykét dolgot behozni. Amugy nem az enyém a lap, meg nem öncélü reklám, tényleg csak segiteni akarok... most láttam a linket. :)
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2
Összesen 40 találat 2 oldalon