Sziasztok !
Manapság kicsit keveset vagyok itt, de gondoltam ezt mindenképp megosztom veletek. Épp nagyban turom a netet ajándékokra vadászva tesomnak, amikor egy hirdetés kicsit szemetszurt !
Ugye tudjuk, hogy elég sok dolog kint röhelyessen olcso, még ha az áfát is rátesszük, nah meg a garancia. És akkor még ki fogja ezt nekünk postázni ? (csak gondoljatok bele, pl: krómfelni)
Höhööööö hát itt a megoldás:
http://internetvilag.hu/
Elhozzák, nagyüzemben cisnálják, stb...
gari van ! Áfás számlát s kérhetsz :)
Remélem sikerült valakinek segiteni. Énis épp agyalok rajta, hogy egykét dolgot behozni. Amugy nem az enyém a lap, meg nem öncélü reklám, tényleg csak segiteni akarok... most láttam a linket. :)
Azért ennyire nem egyszerű... sajnos! Vám+szállítás+biztosítás és reménykedj, hogy ideér!!! És akkor már annyire nem is olcsó, hisz nem 2 kiló egy felni és nem fér be egy 20x20-as dobozba!!! Inkább kisebb dolgok érik meg és azok is csak e-bayről, mert nem biztos, hogy az eladó fog azzal pepecselni, hogy megtalálja a térképen Magyarországot!!! MErt a 90%-uknak finguk sincs, hogy mi hol is vagyunk... vagy hogy egyáltalán vagyunk!!!
Én már soxor megbántam, hogy nem a tengeren-túlra születtem!!! Amiről itt mi nem is hallotunk, abból odaát hatalmas választék van, és mindenki megy a másik alá árban és már majdnem ngyen adják és ha neten vásárolsz 6 napon belül az 48 állam területén ingyen házhoz szállítják!!!
Itt nem csak az a szomorú, hogy nyugaton, minden olcsóbb, hanem az, hogy a magyar bérek többszörösét keresik és abból vásárolnak! Mi meg kevés pénzből drágán!
nem akarok itt senki üzleténrontani, de amikor 1db 17" krómfelni 200 ropi ! és küldöldröl 120 a 4db 18" os ? :)
Meg komolyabb alkatrészek, és behozzák. Mostmár tutire külföldröl hozatok be cuccot.
Amugy ebben az a jo, hogy amig e-bay en eltudod intézni, hogy jöjjön ilyen csomaggal meg igy meg ugy, addig egy egyszerü bolt lehet hogy nem fogja ezt neked megoldani.
De most gondoljatok cska bele! Mennyi mindenhez van amerikában cucc! És szinte ingyen, már az itteni árakhoz képest! Sokkal komolyabb, és olcsóbb...PL vegyél itthon egy brembo kit-et, meg kinttről hozass be egyet.
Sziasztok !
Manapság kicsit keveset vagyok itt, de gondoltam ezt mindenképp megosztom veletek. Épp nagyban turom a netet ajándékokra vadászva tesomnak, amikor egy hirdetés kicsit szemetszurt !
Ugye tudjuk, hogy elég sok dolog kint röhelyessen olcso, még ha az áfát is rátesszük, nah meg a garancia. És akkor még ki fogja ezt nekünk postázni ? (csak gondoljatok bele, pl: krómfelni)
Höhööööö hát itt a megoldás:
http://internetvilag.hu/
Elhozzák, nagyüzemben cisnálják, stb...
gari van ! Áfás számlát s kérhetsz :)
Remélem sikerült valakinek segiteni. Énis épp agyalok rajta, hogy egykét dolgot behozni. Amugy nem az enyém a lap, meg nem öncélü reklám, tényleg csak segiteni akarok... most láttam a linket. :)
Én már soxor megbántam, hogy nem a tengeren-túlra születtem!!! Amiről itt mi nem is hallotunk, abból odaát hatalmas választék van, és mindenki megy a másik alá árban és már majdnem ngyen adják és ha neten vásárolsz 6 napon belül az 48 állam területén ingyen házhoz szállítják!!!