Hello!
Lusta vagyok keresgélni, szóval ha van már ilyen, vagy hasonló téma akkor egyből zavarjatok át oda!
A kérdés az lenne, hogy vajon a sötétített hátsólámpákért mennyire szokott morogni a szerv, és ha éppen szokik a rohadék, akkor mik lehetnek a következmények?
Én meg levakarom róla a festéket és majd gyűjtögetek egy fekete lexusra. Egyébként nekem azb előző autóm egy fehér golf 1-es volt. nagyon imádtam, csak szegénynek a kasznija nagyon szét volt rohadva, gondolom az előző tulajok hanyagsága miatt, így megváltunk tőle. De máig szép emlékek kötnek hozzá. rajta tanultam meg vezetni.
De sajna még hátul még a téli lámpa van az nekem se tedszik
olyan mintha festett lenne de ez a gyári hella az usaba készült golfokra rakták
fehér piros sötétitett.
de most csináltak egy havernak egy gyári lámpát ugy,hogy lakba kevertek egy kis szürkét és ugy fujták le szerintem jó lett,de nekem se tedszik az agyonra sötétitett
A kamu légbeömlő, meg ilyesmi sztem is tök gáz. Egyébként nézegetem, hogy milyen hátsó lámpit kéne venni. Valószínű be is fektetek egybe. Nem jó ez a cirkusz, h leszedni, meg újra fújni. Bár már hallottam olyat, hogy a rendőrnek nem tetszett a lexus lámpa és elérte, hogy a tulaj visszategye a gyárit.De a morcosítás az azért nem gáz sztem. Nem olyan, mint egy ragasztott légbeömlő. Szebb lesz az autó orra. Igaz ez is ízlés kérdése.
Ezért nem kell kísérletezgetni. Venni kell akkor valami tuning lámpát, pirosat, vagy ledeset, stb. Azt ha forgalomba került, akkor engedélyezett is valószínüleg, tehát látszódik normálisan és a müszakin sem baxtathatnak. Ez a lámpa sötétítés, morcosítás, kamu légbeömlö, krómcsíkozás, mind olyan ami megmosolyogni való, ciki szerintem...
Hát nem tudom. Az én unokatesóm suzuján is csúnyán volt lefújva, de látszott minden fény. és a sajátomon sem vettem észre fényerő csökkenést. Egyébként már előttem is ment olyan autó, aminek nem látszott az irányjelzője, csak nehezen vettem észre, De sztem azon nem is 3 réteg volt.
Bocs, de nem mindenkinek futja bömös-re. Egyébként meg nem koromfekete a lámpa, 3 réteg van rajta, és féklámpa, tolató, irányjelző tisztán látszik. Úgy látszik, nem láttál még normálisan sötétített lámpát. Nem baleset okozás céljából fújtam, hanem mert jobban mutat, mint agyári és ügyeltem rá, hogy ugyanúgy ellássa a dolgát, mint eddig.
Azért van az autómon átalakított sárvédö például, mert szélesebb kerekek vannak alatta, meg komplett sportfutómü. Ami szerintem már tuningnak számít. Ettöl javul az autó úttartása, a szélesebb kerekek nagyobb felületen tapadnak így például a fékutam is rövidebb lehet, stb... Ezek mind jobbá és biztonságosabbá teszik az autómat, ellenben egy lámpa festegetéssel, amitöl majd nem látják merre akarok fordulni, vagy fékezek-e. Egyébként amiket én módosítottam attól nem lesz plussz lóerö, de nekem elég a 193le a boltba elmenni tejért...
Nem tudom, mért fáj nekik, ha valakinek más az ízlése, mint a gyári. És még véletlenül sem balesetveszélyes. Rendőr sem szólt még érte. De valószínű lekaparom akkor.