Suzuki Fan Topic
aktuális téma

Ha valami problémád van a SUZUKISOK segítenek!!
SUZUKI POWA!!!
HIRDETÉSÉRT, Aréna kuncsorgásért, és Találkozók hírdetése után BAN jár!
Ha ez neked itt kevés a fórumban, a CS-s Moderátorok gondoskodnak rólad pár hónapra.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ja bocs a kérdés mi lehet a probléma mert mi már kifogytunk az ötletekből.
Sziasztok. Egy kérdéssel fordulnék hozzátok mert mi elakadtunk és hátha itt valaki találkozott már ilyennel. Adott egy 2006-os swift 1.3 benzin. Az autó enyhén törött volt de teljesen üzem és járóképes. Többször le és vissza lett téve az akksi saru de mindig indult pöccre. Aztán eljött a karosszériázás ugye akku saru le mikor kész lett és visszatettük azóta az autó nem indul. A műszerfalon gyújtás ráadás után nincs motorkontrol,töltés és olajnyomás lámpa forgat de nem indul be. Kulcs nélküli indításos annak a visszajelzője sem villog illetve távirányítóval nem lehet bezárni az autót.
Fájó szívvel de eladó:
[ link: www.hasznaltauto.hu ]
Akit komolyan érdekel hívja a megadott számokat. ( beadtam bizományba)
vagy írjon rám:
[email protected]
[ link: www.hasznaltauto.hu ]
Akit komolyan érdekel hívja a megadott számokat. ( beadtam bizományba)
vagy írjon rám:
[email protected]
És végül király lett....

hát ez annyiban különbözik a wannabe homasitás csóringerektől, h (relative-hozzájuk-képest) van pénze
legalábbis számomra...ezt azért fontos megemlítenem, mert minden szubjektív, tehát le is lehet sz@rni, amit mondok, csak az én nézetem, másnak meg más, másnak meg lehet hasonló és egyetért, de ezért épül több féle autó. szóval erről a véleményem, h az air tipikusan fölösleges divat cucc, soha nem tennék alá. itt is a földig van bojlerezve (értsd toldatozva) a gép, így már tényleg majdnem olyan magas "hálistennek" ez a (/z eleve magasépítésű) kocsi, mint egy kisbusz, nagyon "sportos"
ráadásul fehérben...ebből azért objektív meglehet állapítani, h nem izlésből és tudásból válogatott a srác, hanem pénzből.
ez a ezüstperemes/fekete felni kombó meg már 6 éve is gáz volt, szintén csak szerintem, indoklásom csak annyi, h (ez objektív) megint nem szerencsés a fekete felni, mivel az esetek 90%-ában 0 a kontrasztja/árnyaltsága egy szép felni kidolgozottságát teljesmértékben kinyírja, semmit nem látni belőle..plusz lemezfelni flash...az ezüst szélről meg mindig ez jut eszembe : [ link: www.strangebusiness.com ]
a festett gumi

ez a ezüstperemes/fekete felni kombó meg már 6 éve is gáz volt, szintén csak szerintem, indoklásom csak annyi, h (ez objektív) megint nem szerencsés a fekete felni, mivel az esetek 90%-ában 0 a kontrasztja/árnyaltsága egy szép felni kidolgozottságát teljesmértékben kinyírja, semmit nem látni belőle..plusz lemezfelni flash...az ezüst szélről meg mindig ez jut eszembe : [ link: www.strangebusiness.com ]
a festett gumi

Nem belevau, de relatíve kevés itthon az olyan tuning autó és nem csak Suzuki, ami igényes és nem attól lesz valami igényes, hogy drágán veszünk rá cuccokat. A gömbölyű Swift pl. szerintem elég jó tuning alap, de alig látni szépet, igényest, mert a sok fasz telebassza ledekkel meg mindenféle fossal a Bombasztikból és rákölt egy halom lóvét ahelyett, hogy megültetné meg baszna rá egy carbon mocitetőt mindjárt igényesebb lenne. A baj az, hogy amikor ránéz a kocsijára akkor azt mondja" Hmm igen ez tetszik" közben meg az ízlésrendőrség kényszerzubbonyban vinné el.
Tomi az a baj h itthon mindenki általánosít. Hála pár idiótának!

Ez a darab viszont patika lett. Látszik rajta az igényesség.

Azért hazai fronton van jó pár darab szép Suzuki, csak itthon az igényteleneket menő szidni, mint a szépeket megdicsérni. (...sajnos)

5ajtós sport

AWD???

Remélem a következő kérdésem/kérésem nem minősül hírdetésnek és nem ellenkezik a topic szabályzatával:
Sziasztok,
Elsőként is itt a CS-en szeretnék tájékozódni, hogy van-e valakinek esetleg néhány eladó számomra szükséges alkatrésze Suzuki Swift-hez (1997-es, 5ajtós, ugyanolyan mint a beszúrt képen).
Amire szükségem lenne:
1pár csomagtér ajtóhoz való teleszkóp (az enyéim már abszolút nem tartják meg a csomagtér ajtó súlyát)
1db jobb hátsó lámpabúra (itt fontos kitétel, hogy csak abban az esetben érdekel, ha ez sérülés nélkül lebontható, illetve ezek után az enyémre gond nélkül felhelyezhető - rögzíthető)
Amennyiben valakinek lennének ilyen alkatrészei, kérem írjon akár ide, akár privát üzenetbe vagy az oldalamra, esetleg küldjön sms-t a 30/3 880 395-ös telefon számomra.
Köszöntem a figyelmet!
Üdv.Gergő
P.S.: elsősorban bontott gyári alkatrészek érdekelnének. Szerda délelőttig tudok ez ügyben ajánlatokat fogadni, utána más vonalon is el kell indulnom.
Sziasztok,
Elsőként is itt a CS-en szeretnék tájékozódni, hogy van-e valakinek esetleg néhány eladó számomra szükséges alkatrésze Suzuki Swift-hez (1997-es, 5ajtós, ugyanolyan mint a beszúrt képen).
Amire szükségem lenne:
1pár csomagtér ajtóhoz való teleszkóp (az enyéim már abszolút nem tartják meg a csomagtér ajtó súlyát)
1db jobb hátsó lámpabúra (itt fontos kitétel, hogy csak abban az esetben érdekel, ha ez sérülés nélkül lebontható, illetve ezek után az enyémre gond nélkül felhelyezhető - rögzíthető)
Amennyiben valakinek lennének ilyen alkatrészei, kérem írjon akár ide, akár privát üzenetbe vagy az oldalamra, esetleg küldjön sms-t a 30/3 880 395-ös telefon számomra.
Köszöntem a figyelmet!
Üdv.Gergő
P.S.: elsősorban bontott gyári alkatrészek érdekelnének. Szerda délelőttig tudok ez ügyben ajánlatokat fogadni, utána más vonalon is el kell indulnom.

Pfuuu! Pedig Én is ott voltam! Co hibátlan!(1 hónapja műszakin is az volt), Gyertyák szépen kiégve! Injektorba belenézett, szerinte szépen porlaszt!
(nem az a lehúzós kókány szerelő, ismerem is a srácot, nagyon korrekt, normális)
(nem az a lehúzós kókány szerelő, ismerem is a srácot, nagyon korrekt, normális)
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!