Visszapillantó szerelés

Témakör: Tuning
aktuális téma
Visszapillantó szerelés

Hali! Kaptam ma egy pár M3 visszapillantót, csak nem tudom hogy hogyan lehetne felrakni! Ugye a drága jó kis puntomban nincs tükör3szög, és így nem tudom h hogyan is lehetne felrakni.... azt meg nem szeretném hogy a szobámban legyen. ha felrakatom és el akarom adni a puntomat akkor inkább a gyári visszapilla lenne a jó, nemtudom ohgy utána vissza lehetne ezt csinálni hogy úgy nézzzen ki mint a gyári. akinek van tapasztalata az lécci írjon! Thnx! Üdv.: a Király

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
SkylineGTR
2004. december 24. 23:38
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Üdv
Kerál
2004. szeptember 21. 17:51
ebben nincs semmi extra, csak króm és m3. az állítása pedig nem elektromos, hanem kézi ( de szó szerint )
Roche
2004. szeptember 21. 16:29
SZEGA!

Én is rendeltem NEtről M3-as tükröket, csa sajna nekem át kellett alakítani, mert nekem egy vezetékkel több volt! Persze még kívülről is egy TAKARÓELEMET (AMI FELFOGATJA) kellett gyártani hozzá! elég macerás volt, de működik

ÍME:
Kerál
2004. szeptember 21. 16:08
Biztos jó lenne, csak ha megnézitek az autom képeit a visszapillantonál nincs tükörháromszögem. Ebből adódik az hogy nem lehet cserélni. Láttam már punto II-n m3 visszapillát, de ez már régebben volt és akkor még nem érdekelt a dolog
csacsa
2004. szeptember 21. 14:26
en is a muanagossal csinaltattam talpat 3 ezer ft volt szerintem megeri
Apoc
2004. szeptember 21. 14:08
Az se rossz csak kérdés van-e a kocsihoz ...
aztec GSI
2004. szeptember 21. 13:33
sokkal egyszerűűbb, ha veszel konzolt, ami átalakítja... Nekem is kellett és azt hiszem 2500 huf volt az adapter!
Apoc
2004. szeptember 21. 13:23
Szerintem az lenne a legegyszerübb és legtisztább ha elmennél egy müanyagoshoz és csináltatnál vele talpat "háromszöget " a kocsidhoz ha érdekel tudok számot adni....
Szabyka
2004. szeptember 20. 19:40
Jah most néztem 2-es puntod van akkor nem szoltam
Szabyka
2004. szeptember 20. 19:39
Annyit tudok Astara kellett egy közbetét hozzá, puntora nem kellhet az ?
Kerál
2004. szeptember 20. 19:01
Hali! Kaptam ma egy pár M3 visszapillantót, csak nem tudom hogy hogyan lehetne felrakni! Ugye a drága jó kis puntomban nincs tükör3szög, és így nem tudom h hogyan is lehetne felrakni.... azt meg nem szeretném hogy a szobámban legyen. ha felrakatom és el akarom adni a puntomat akkor inkább a gyári visszapilla lenne a jó, nemtudom ohgy utána vissza lehetne ezt csinálni hogy úgy nézzzen ki mint a gyári. akinek van tapasztalata az lécci írjon! Thnx!
Üdv.: a Király
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!