Hi Golfosok. Annyian vagyunk itt, mint még sehol! Gondoltam jó lenne indítani egy olyan fórumot, ahol jó a pörgés, és meglehet dumálni azt, hogy kinek milyen a golfja, ki mit hogy szokott szerelgetni meg ilyenek..... tehát akkor induljon a játék....gyerünk golfozni!
hello mindenki! technikai segitségre lenne szükségem, szeretném ha ajánlanátok nekem valami fasza gyertyát a gépsárkányomba. most lesz benne először cserélve, milyet érdemes nézni? márka-tipus stb stb, ötleteket kérnék :) thx
valaki segítene? elkezdett csöpögni az olaj a golfomból..olaj szűrő környéke..most lett olaj cserélve nem rég..ha megfogom az olaj szűrőt lehet érzni h picit olajos az alja mivel arra folyik rá az olaj..valaki hasonloval találkozott már?ha alulról nézem aknából eléggé olajos a szűrő környéke..van ott egy cső is amin van egy bilincs..mintha onnan szivárogna..golf 3 tdi 1z
az lenne a kérdésem, hogy nem e tudna valaki abban segíteni, hogy a Golf V-s hátsó ülését, hogyan lehetne felemelni, vagy buktatni, mivel üléshuzatot szeretnénk rakni az ülésekre. Aki tudja esetleg, légyszíves jelezze. Akár itt is vagy az oldalamon.
Előre is köszönöm.
Lenne itt vmi autós szaki? Nem tudjátok esetleg mi kellhet ahhoz, hogy beszereljek egy multi funkciót a sima kormányba? Ebay-en találni ilyen kütyüt, már gyárilag be lehet kábelezve a többi, vagy azt is külön be kell mókulni valahogyan?
Meg a gyári bluetooth is ebayen csak 1 dobozt találni, annyi lenne az egész?
Sziasztok! A segítségeteket kérném!Szükségem lenne egy Golf III KOMPLETT VÁLTÓRA( 1.6 benzin, 101 LE, 1997-es évjárat) Vagy esetleg milyen tipusúval lehetne helyettesíteni??!!!Ha lehet az oldalamra léci! Köszi
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy van egy 1,9 TDi km óra egységem és egy 1,9 TD Golf III-asom, mikor megpróbáltam ez utóbbiba a korábbit betenni a fordulatszámmérő az indítás után egyből maxra ugrott. Ha jól tudom ez azért van mert a TDi más jelet használ mint a TD.
Az lenen a kérdésem van-e valami megoldás ennek az áthidalására, vagy felejtsem el az egészet.
Hát nem tudom ez sokat segít-e. Én is nemrég cseréltem féket bár én csak 256-osra növeltem a féktárcsa méretét és ehhez a követekzőket kellett kicserélnem: csonnkaállvány (egy passatról lett áttéve), féktércsa, betétek.
Az alaphelyzet az, hogy van egy 1,9 TDI és egy TD Golf III, a km óra cserénél ütköztem problémába, a csere fő oka az lenne hogy a TDI-é hibátlan sérülés mentes a TD-én már látszik a kor és meg szeretném őket cserélni.
A probléma az hogy a motor beindítása után a TDI műszeregységgel a fordulatszámmérő maxra felmegy. A sebességmérőt nem teszteltem le de valószínű ott is lenne gond ha elindulnék.
A kérdés az hogy ezt hogy lehetne orvosolni? Lehet csak valami kábelezés más a TDI-nél?