VW Golf V - tuninglehetőségek?

Témakör: Tuning
aktuális téma
VW Golf V - tuninglehetőségek?

Sziasztok! Nekem egy 2004-es Golf V-öm van. 1.4-es motorral, 16 szelepes,összesen 75 lovat produkál. Bízok a ti tudásotokban, ismereteitekben, szaktudásotokban, szóval aki kicsit is jártas golf motortuningban az segítsen pls megköszönném!! A probléma a szokásos, erősebbé szeretném tenni. A javaslatok mellé az is írjátok oda mi mennyi körülbelül, és mennyit javít teljesitményen. Mi éri meg és mi nem? Szóval jöhet bármi, ami segítségemre lehet! előre is köszi, üdv:M.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
csabucska
2007. november 29. 19:04
Csatlakozom az előttem szolokhoz,én is inkább az optikai részére költöm a pénzem
TaaT
2007. november 29. 19:01
1-1.5milla és elég gyors lesz... megéri neked? az 1.4-es mocikban nincs tuningra potenciál... aki haladni akar az nem ilyet vesz... én pl hozzá sem nyúlok az enyémhez, nincs értelme...
Masta
2007. november 29. 18:56
Sziasztok!

Nekem egy 2004-es Golf V-öm van. 1.4-es motorral, 16 szelepes,összesen 75 lovat produkál.

Bízok a ti tudásotokban, ismereteitekben, szaktudásotokban, szóval aki kicsit is jártas golf motortuningban az segítsen pls megköszönném!!

A probléma a szokásos, erősebbé szeretném tenni. A javaslatok mellé az is írjátok oda mi mennyi körülbelül, és mennyit javít teljesitményen. Mi éri meg és mi nem? Szóval jöhet bármi, ami segítségemre lehet!

előre is köszi, üdv:M.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!