zár nélküli ajtó(k)
aktuális téma

Valakinek van ötlete hol lehet venni és mennyiért zár nyitó szerkezetet és távirányítót,ha az ajtót le akarom falaztatni?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
De figyi! A zárat leszedni nem jelent egyet a kilincs leszedésével! Nekem a kilincs alatt van a zár, tehát a zárat leszedem attól még meg marad az összes kilincsem.
Hát mondjuk egy metál kék (sötét) autón kimondottan jól néz ki.
sziasztok!nálam a hejzet a következő
alapban centrálos az autó, a riasztó nyitja a centrált is.Hogy lehet megoldani azt hogy kilincs ne keljen hanem nyiljon az ajtó legalább egy pár centire?
alapban centrálos az autó, a riasztó nyitja a centrált is.Hogy lehet megoldani azt hogy kilincs ne keljen hanem nyiljon az ajtó legalább egy pár centire?
attól függ, milyen színű az autó 

Még nincs kocsink, de ha valaki a hétköznapokban használja a verdát és azért csak piszkál rajta valmait, akkor szerintem ne vegye ki a zárat, mert folyton ki be szálni az autóba az már szerintem egy kicsit macerás. (Javítsatok ki, ha nem így van)
Visszatérve a kocsira szerintem inkább fújja le az illatő a kilincset pl ezüstre és akkor már nem is olyan feltűnő.
Visszatérve a kocsira szerintem inkább fújja le az illatő a kilincset pl ezüstre és akkor már nem is olyan feltűnő.
Én is el akarom tüntetni a zárakat, a hátsot biztos, mivel semmit nem használ szegény...-:(
de leginkább az a visszatarto erő, hogyha baleset történik, akkor a tűzoltok hogy a frncba szednek ki a kocsibol...??
jojo...a kilincs is beragadhat, de annak kisebb az eséje, nem? -:(
annak, hogy egy tolvaj bejut kocsiba az elektronika buherálásával, annyi az eséje mintha beb*szná az ablakot...50-50% -:)
de leginkább az a visszatarto erő, hogyha baleset történik, akkor a tűzoltok hogy a frncba szednek ki a kocsibol...??
jojo...a kilincs is beragadhat, de annak kisebb az eséje, nem? -:(
annak, hogy egy tolvaj bejut kocsiba az elektronika buherálásával, annyi az eséje mintha beb*szná az ablakot...50-50% -:)
Sziasztok!
Két dolog van:
1. Szerintem közel nem annyira praktikus a "kilincstelenítés", mint amennyire látványos. Nem a levegőbe beszélek, ugyanis egyik kedves barátomnak (Madskillz #1551) is ilyen Hondája van, és látom, hogy kicsit küszködik a dologgal...
2. Szeretném a hátsó ajtóimról eltüntetni a kilincseket (hátulra úgysem ülök soha
), de nem tudom, a hátsó kilincsek hiánya miatt belém köthet-e a rendőr. (Nem mintha nem tudna másba, pl. a fóliázásba belekötni.
)
Két dolog van:
1. Szerintem közel nem annyira praktikus a "kilincstelenítés", mint amennyire látványos. Nem a levegőbe beszélek, ugyanis egyik kedves barátomnak (Madskillz #1551) is ilyen Hondája van, és látom, hogy kicsit küszködik a dologgal...

2. Szeretném a hátsó ajtóimról eltüntetni a kilincseket (hátulra úgysem ülök soha

"A helyszíni bírság 500-tól 10000 forintig terjedhet, csekken kell befizetnünk, és kapunk még egy nyomtatványt is mellé, amire az adatokat rögzítették, na és (egyelőre) 1 büntetőpontot."-elvileg.

az zsebbe ment akkor...

Jó hogy lett ilyen topik is! Megtudtam egy két értékes infót amin a napokban filóztam
Csak ennyi!
Bye..
Csak ennyi!
Bye..
Ami rendszámot illeti kutyát macskát nem érdekel ha rendes de ha pénzt akarnak akkor biza szopatás mi hétfőn igy jártunk az Iveconal!Meg álltak pedig mi csak bezsélgettüönk majd amikor a cimbim elindult az ablkaban elhelyezett rendszámos autojával lecsaptak rá minta vércse helyszini bírságot kapot mondjuk érdekese mert semmilyne papírt nem kapot rolla és nem irattak alá vele semmit de szabáyltalan az ablakban!
Tom boy
2004. július 21. 08:45
A megoldás, hogy nem cenrálmotor, hanem önindító behúzóbendix kell az ajtóba.Az rendesen meghúza a nyitórudazatot.
bár engem azért nyomtak le állandóan, mert nekem hátul nincs.....ha elől nincs azért nem szoktak nagyon szólni!!! Haverom a gépével tőbb mint egy éven keresztül járt első rendszám nélkül és még csak nem is kötözködtek vele!!!

Hát engem se cseszegettek olyan 2hónapon keresztül, de az utolsó 4napban mindent bepótoltak a kékek.....4szer meszeltek le....de ebből is csak egyszer kötözköttek igazán, de akkor mindenbe belekötöttek!! (ülés, kormány, övek, belső tér, stb....)
amugy a rwncámért nem b@szogatnak? én nekem nincs fewnt és fosok folyamatosan :)
Oksi....ha legközelebb arra járok és látom a verdádat akkor beköszönök.....
Úgyis be kéne néznem valami pedált nézni magamnak.....

Úgyis be kéne néznem valami pedált nézni magamnak.....

az amugy megnyugtatott,hogy az OPTX-ék corsája is kb annyira nyilik mint az enyém :)
eccer majd állj meg a tunershopnál :P
eccer majd állj meg a tunershopnál :P
1ébként én is gondolkodtam azon, hogy hogyan lehetne jobban kilöketni az ajtót!!!
Én azt terveztem hogy a zárnyelvből a középső állást kifűrészelem (azt amikor se nyítva, se csukva nincs az ajtó állapotot) és valahova egy pici, de erős rugót beiktatok az ajtóhoz, hogy kilökje! Ez amúgy egy haverom autóján be is jött és egész jól kilökte az ajtaját.....
Én azt terveztem hogy a zárnyelvből a középső állást kifűrészelem (azt amikor se nyítva, se csukva nincs az ajtó állapotot) és valahova egy pici, de erős rugót beiktatok az ajtóhoz, hogy kilökje! Ez amúgy egy haverom autóján be is jött és egész jól kilökte az ajtaját.....

igen az én vagyok :)
Ugye téged látlak rendszeresen a TUNERSHOP-nál??? Mert élőben nagyon szép a verdád!!!!!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!