ühüm, tehát akkor, ha jól veszem ki, elkezdi magát a zármehanikát kinyitni, de mikor pont a el kénye engednie a szerkezetnek a (ZIZÉT) , akkor nem bírja szuflával a vásárolt kütyü. Elvileg mekkor teljesítményűek ezek a kis izék, amiket vettél?
(nembaj nemlesz off)hát volthogy lassítottam, 4edikben éselindult a fordulat fölfelé és bőgött a otor senki nemtutta mér, de aztán elmult!akkor zörögnek a mozgőalkatrészek, meg beesik a kuplunknéha4beesett!meg illeszkedésiproblémák ami lehet töréstőlis!nemtom!jah és a szellőzés ventillátora hurutsan harákoltmég!meg nagyon hiányoztak az elektromos kütyük!:(
, de az nem a tiltás miatt van magasan, hanem a komplett karaktersiztika miatt, mert a vezérlés a maximális teljesítmányre van hangolva, amit szívó motornál csak magas fordulattal lehet elérni. Emiatt viszont kúszik felfelé a nyomatékhoz tartozó fordulatszám is
na, még a végén eldumálgatunk a nem ide való témánkal Mit értesz appró hibákon? Én pl a váltóját útálom, meg az üléspozíciót, de az az én magasságom miatt van szerintem, másoknak jó.
de egyébként ha aztvesszük attóis függ a nyomatékmaximum hogy holvan tiltás az elektrnikában mer vegyünk egy vti-t annakis kicsivel feljebb van a nyomaték mert ha 2600 nál lenne micsinálsz 8000ig?szenvedsz!nem?ezértvanezigy!a mivecmotortis felhozhatnám deaz megintmástészta!de igy minden korrekt!nah juhu!nmkellitt anyázni!
igen igen!szük látőkörüen reagáltam!én vezettem ien vecit minta tied!csak 1.8asat!és nyomatéka téllegvan!nemrossza utó mert sokat bir csak apróságok bosszantó hibákkal halmozzákel az embert!a választás meg pénzhiánymiatt vanezazautó meg szeretjülkis meg én bemerem vallani hogy én azapukámmal használom közösen eztakocsinkat a másikat megazegészcsalád!
Nah, ez mán mindjárt más hangnem, bár egy kicsit szerintem szűk látókörű vagy (ÉS EZT NE VEDD SÉRTÉSNEK). Én nem dicskedni akartam a motorommal és főleg nem lenézni a tiéd, hanem a 3000-es fordulatra reagálni. Az meg, hogy japán , vagy kínai, nekem mindegy. A lényeg, hogy neked tetszik!
szevaaa!
de ha egy szaki sincs fel nekard hogy kilássunk el jótanáccsokkal mert még megpróbálod és minket szidsz hogy mitmondtunk!örülj hogy nemondtunk hülyeséget!
hö-hö!de az 2 literes papa!ennek meg van 140 nm a tarsolyában!és egyhat!na?a le. meg ugyanottál!akkor nemnéztük a súlykülönbséget, ami legalább 150kiló, és hogy 2szer annyi szeleppel pörgősebbek vagyuk!jah és japán!el lehet kullogni!
Na jól van gerekek, szerintem hagyjuk a dolgot...Igaza volt a haveromnak.Itt kevés a normális ember. Én azért írtam hogy valaki segítsen, de ti csak fikázni tudtok(respect a kivételnek).
hö-hö, visszább a kioktató hangenmmel! Szerinted nem tudom?? Bár megnézném, a TE 1.6-os mocidnak hol a kevéske nyomaték maximuma. Enyémnek pl 2600-on van 170nm és benzines.