Budapest Minden pénteken jó időben Pólus center, vagy Lurdy, rossz időben Aréna Pláza parkolója Nyíregyháza minden pénteken a Spar parkoló 21:00tól Eger minden hónap első péntekén, részletek a legelső mondatban linkelt oldal minimeet fórumában Győr Kórház parkoló minden pénteken Szombathely minden pénteken általában tesco márkafüggetlen tali
AMTS Március 18-20 Hungexpo
Nemzetközi Tuning Találkozó Április 9. 9:00 Balatonfüred
Évadnyitó Hungary Night Cars Április 16. 8:00 Cegléd
II. Kanizsa Garage Szlalom Kupa és Veterán Találkozó április 17. Nagykanizsa
II. Országos Tápióbicskei Tuning Találkozó április 30. Tápióbicske
V. Encsi Autós Találkozó Április 30. Encs
Gyorsulás Ünnepe Május 1. Taszár
Tatabányai Tuning Összeröffenés Május 7. 18:00 Tatabánya
Retropartyzánok Május 7-8. Pécs
Nagyatádi Tuning Találkozó & Szlalom Show Május 8. Nagyatádi Strand
Backyard Garage Spring Meet Május 14. 9:00 Görzenál Budapest
III. Országos Tavaszi Márkafüggetlen Autós és Klub Találkozó május 14. Nagykanizsa
Tuning és Veterán Autó Találkozó Május 21. 9:00 Tamási
Stancefest 2016 Június 4. Golftanya
III. Zsámbéki Tuning Show június 18-19. Zsámbék
IV. Bordányi Autó Tuning Találkozó június 25. Bordány
National X-Autós Találkozó & Ifjúsági Nap Június 25-26. Hort
7. Sárbogárdi Tuning Találkozó Július 9. Sárbogárd
VI. Autó Tuning Fesztivál Július 16. Debrecen
Ercsi Márkafüggetlen Autós-Motoros Találkozó Július 23. Ercsi Dunapart
X. Jubileumi Füzestuning Autó és Motor Show Július 29. 8:00 Füzesgyarmat
Őszi mini meet Október 23. 14:00 Kecskeméti Tesco
Volt annó francia autónk, szervizben mondták, hogy vannak azért gondok rendesen. egy hölgy mikor előttem a munkafelvételen panaszolta a zörgő problémáját, mégpedig, hogy az autó hátulja felől szinte mindig hangokat hall. A probléma megállapítása után a következők hangzottak el a szerviz vezető szájából : A zörgő hibát az üzemanyag tartály mozgása okozza ami annak okán áll fent, hogy a pánt nem fogja szorosan a tankot. Ez a tankban lévő kevés üzemanyagnak tudható be. Mikor tele van tankolva az autó a tank falát nekiszorítja a pántoknak ezért nem zörög. Megoldás : "JÁRJON MINDIG TELE TANKKAL"
nem volt a kezeim között sok francia, de amit baráti beszélgetésekből kihámoztam, az az, hogy franciából benzines szabad csak, 1.3-1.4...
de nem holt biztos
mindegy... anyu ezt mondta... elhatárolódik a vw-től. mit tegyek?! most mutattam neki az ibizát, meglátjuk...
ami most megint a francia felé terelte az az, hogy most látott egy újabbnak mondott japán autót, és már rohadt...
amúgy tényleg, valahogy a franciák nem tudnak annyira, vagy nem tudom...
ami renaultunk van, vagy volt... sosem láttam olyan rohadást mint a Polonál, vagy anno a hondánál... (tudom, hogy a honda '90-es volt, de volt '93-as renaultunk is)
Nem a német autókat lopkodják, hanem azokat amikhez alkatrész kell. Ezek a suzukitól a vw-ig bármik lehetnek. Sajnos nem nagyon tudsz olyat választani amire biztosan mondhatnád, hogy "védett".
köszike...
anyu kicsit a német autók ellen van, mert véleménye szerint azokat lopkodják... vw-t ezért egyáltalán nem akar... meglátjuk mit szól egy ibizához köszike
Szia!
Lehet hallomásból sok autót ajánlani. Én kettőt tudok amit tapasztalat alapján...
Sokad Fabia, vagy Seta Ibiza. Egyikkel sem volt soha probléma. Megbízható jó kis autók. A motor ha lehet 1.4 és abból is a 16v mert azzal már lehet autózni. a 8v főleg a skoda MPI nagyon gyatra, hangos láncos. Vagy egy jó kis diesel.
anyukám szeretne autót vásárolni... 900 000 Ft-ig kb, és hát fiatalt szeretne... a lényeg, hogy jó legyen, és ne lopják a típust. Ezért számára a vw kizárva...
éppen Pug-ot nézett (a család francia autó párti) 207-est, tetszetős, de vajon jó is?
illetve mi a jobb, benzines, vagy dizel? általában munkába menésre használja, ami rövid táv...
kivéve, ha a családi verdával kell menni. akkor szívok, mondjuk a mostani renaultunk 1,4, és 90 LE felett van