Budapest Minden pénteken jó időben Pólus center, vagy Lurdy, rossz időben Aréna Pláza parkolója Nyíregyháza minden pénteken a Spar parkoló 21:00tól Eger minden hónap első péntekén, részletek a legelső mondatban linkelt oldal minimeet fórumában Győr Kórház parkoló minden pénteken Szombathely minden pénteken általában tesco márkafüggetlen tali
AMTS Március 18-20 Hungexpo
Nemzetközi Tuning Találkozó Április 9. 9:00 Balatonfüred
Évadnyitó Hungary Night Cars Április 16. 8:00 Cegléd
II. Kanizsa Garage Szlalom Kupa és Veterán Találkozó április 17. Nagykanizsa
II. Országos Tápióbicskei Tuning Találkozó április 30. Tápióbicske
V. Encsi Autós Találkozó Április 30. Encs
Gyorsulás Ünnepe Május 1. Taszár
Tatabányai Tuning Összeröffenés Május 7. 18:00 Tatabánya
Retropartyzánok Május 7-8. Pécs
Nagyatádi Tuning Találkozó & Szlalom Show Május 8. Nagyatádi Strand
Backyard Garage Spring Meet Május 14. 9:00 Görzenál Budapest
III. Országos Tavaszi Márkafüggetlen Autós és Klub Találkozó május 14. Nagykanizsa
Tuning és Veterán Autó Találkozó Május 21. 9:00 Tamási
Stancefest 2016 Június 4. Golftanya
III. Zsámbéki Tuning Show június 18-19. Zsámbék
IV. Bordányi Autó Tuning Találkozó június 25. Bordány
National X-Autós Találkozó & Ifjúsági Nap Június 25-26. Hort
7. Sárbogárdi Tuning Találkozó Július 9. Sárbogárd
VI. Autó Tuning Fesztivál Július 16. Debrecen
Ercsi Márkafüggetlen Autós-Motoros Találkozó Július 23. Ercsi Dunapart
X. Jubileumi Füzestuning Autó és Motor Show Július 29. 8:00 Füzesgyarmat
Őszi mini meet Október 23. 14:00 Kecskeméti Tesco
Igen egyre többet próbálnak életbe tartani, és egész jó kis csapat. Mert azért az alkatrész meg fogy, hétvégén több mint 300km mentünk egy gyári 4gen első löksi ért.
Nem is akarom. Sok ismerős van, akikkel szívesen találkozom, és szívesen beszélgetek velük... És lehetséges hogy megyek a találkozókra is, ha éppen nincs más dolgom, pont az előbb leírtak miatt, és igen, a házörzőt is viszem magammal
Jogos tényleg nincs sok! Bár én egyre többet látok!! De persze csak mert, megint gőz erővel faragjuk haverét 4gen-t is. Egyébként megnéztem a tulaj nevét és igen Ő -rá gondoltam.
Üdv! Első körben lecserélném (ha még nem tetted) a gyújtás elosztófedelet és a rotort alatta. hasonló hibákkal küzdöttem, s megoldódott instant a probléma. a másik, ami lehet, az a maf/map szenzor. sajnos nem ismerem a motorodat, de ez szokott még torpanást okozni. szintén alap lehet a lambda szonda jeled.
sajnos az, hogy szikra van, még nem elég. lehet gyenge, rossz helyen illetve rossz időpontban is. a magasabb fordulaton már ez kicsit kevésbé játszik be, de ott is meglehet. gondolom teljesítményvesztést is érzel.
Lambda hiányában a motorod túl fogja dúsítani a keveréket azért, hogy megkímélje a motort az esetleges szegény keverék okozta égéstől (olvadó dugattyú és társai), így alacsony fordulaton egy picivel nyomatékosabb is lehet az autód.
Amit még megnéznék, mert földi halandó is meg tudja csinálni, az a test-pontjaid bekötése, csatlakozók (főleg a szenzoroknál), kábelek esetleges szakadása (szintén szenzorok körül). Így hirtelen ennyi jutott eszembe.