- Aréna támogatást-kéregetést kéretik befejezni, először figyelmeztetést, utána BAN-t von maga után.
- Sorrendszerű, (1-5-ig majd fordítva) szmilek közvetlen egymás utáni írása (5-7 kommenten belül) szintén nem megengedett.
- Értelmetlen, téma nélküli folyamatos semmitmondó nagy számú képek egymás utáni linkelése a fentiek szerint hasonlóan...
- Saját eladó dolgokat reklámozni a Carstyling.hu fórum szabályzata szerint továbbra is Tilos! Megértéseiteket előre is Köszönjük!
Ez a Vento kapott pár pofont az élettől, de a gazdája volt annyira elszánt, hogy végigjárja az utat és elérje autójával azt a szintet, amire mindig is vágyott.
Pörög rendesen az oldal, de hátha sikerrel járok. Ki kellene cserélnem a hátsó ablak gumitömítéseit /kédereit ha jól írom, (Ami az üveget rögzíti a karosszériához, hogy érthetőbb legyen ) és tudna valaki segíteni, hogy hol lehet beszerezni ilyet? Kérdeztem Bárdis és Unixos emberkéket ők azt mondták nem igazán van! Köszi előre is!
sziasztok motor csere kéne a kocsimba jelenleg 1.4 van benne 1.8 lenne helyette szerintetek mennyibe fájna anyagilag a motor nélkül vagyis a papírozása valaki tudna segíteni ?? köszi az infot elöre is
mi is keressük még a megoldást ha jutunk valamire megosztom
Srácok,nekem meg egy olyan segítség kellene,hogy a fűtés kapcsoló panel kéne nekem egy 93-as Ventoba,fater eltörte az egy bowden mozgatópöckét és ami van neki tarcsiba az is törött sajna,és addig nem tudjuk összerakni a műszerfalat amíg ez nincs meg.....ha valakinek van ilyen szóljon már legyen kedves,sürgős lenne,köszönöm
Látszatra minden jo.. ezért nem érti senki... de ne idegeljetek már fel,h ezzel nem lehet mit kezdeni... úgy látom nem csak én szenvedek vele. én rosszul vagyok,ha vmi nem ugy működik a kocsin ahogy kéne...ez a 2havonta csere dolog nagyon nem tetszik...más megoldás kéne ,de gyorsan
Fateromé pont ugyanezt csinálja,és nem tudjuk miért.....összes szíjtárcsa cserélve lett,mindenféle szíjjal volt próbálva de most is fennáll a hiba megoldás olcsó szíj csere 2 havonta eddig....már van rutin,kb 5 perc
Én a szíjtárcsára tippelnék, vagy arra, hogy nem fut síkban valami.
Megér egy próbát az automata feszítősre alakítás is, mert ahogy olvasom neked nem olyan, hanem még a régi.
Valami nagyon nagy gáz lehet amúgy, mert volt nekem is és a környezetemben is jópár aaz szar szíjtárcsával de egyik sem ette ilyen szinten a szíjat, ezért tűnik furcsának, hogy senki sem látja a gondot.
Szerintem szépen fut...meg a akik eddig nézték azok is azt mondták,hogy az nem gázos.. Ezért bolondít már meg a dolog teljesen.. A szerelő haveromnak is AAZje van az övé sokkal csúnyábban vert,ütött és neki sem ette a szíjat amiatt.. ezért tanácstalan ő is... Azért írtam be ide.hátha vki végigjárta már ezt...