VW Vento
aktuális téma

Minden ami Vento vagy MK III!
Hasznos linkek
Vwortex forum
VWDiesel.net
Dan's VW page
Golf III forum
Official-MKIII-DIY-and-Helpfull-Hint-Thread
VentoClub
Outpostvolkswagen Blog
Opció dekóder
Tyrestretch.com
Így szereld Golf 3/ Vento! DÍZEL!!!!
wagenstand alkatrész kereső
Vagcat lényegében online ETKA---A jelszó és a felhasználó név ketmolnar
APRÓ
------------------------------------------------------------------------
Cikk a Totalcaron a Golf III-ról: Volkswagen Golf MKIII
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Nekem TA volt, tetszett. Szerintem nem volt kényelmetlen vele autózni (pedig lent volt ahogy kell
)Bár mások panaszkodnak rá. 2 évig volt bent és már 2 évesen raktam bele de semmi olajat nem eresztett. Ha találnék hozzá 2 hátsót már raknám is vissza (polohoz való van nekem annak meg a hátsói nem mennek be vento alá
)

Sziasztok!Ta techix,jom blueline,fk ak street? Melyik allithato gewindet ajanlanatok?Illetve tapasztalatokra is kivancsi lennek.
Köszönöm a gyors és pontos választ!
Hátul az et 42-vel lehet a hídba bele fog érni,vagy ha nem is, de közel lesz! Az et 30 a családcentrikus! Max teszel 10-15mm pogit alá!
Hátha válaszol valaki.Egyébként elöl 7.5j,hátul 9j 16" et42
várnod kell a válaszra kb 4 hónapot mert itt annyi időnként van mozgás kb
Sziasztok!Azt szeretnem kerdezni, hogy vento ala jo-e et42 felni?
ja igen: 1.4 ABD
ÜdVW! Gondoltam dobok már egy témát
mert már 3 éve megvagyok lőve a dologgal: nincs fűtésem.
Cserélve lettek: fűtőradiátor, termosztát, vízpumpa, a terelőlapokon a szivacs, átmosva a motor ( hátha eldugult valahol de nem )
Néha olyat csinál, hogy ha már üzem meleg akkor párpercig némi langyosat nyomat de az is "elhűl"
Én már csak arra tudok gondolni hogy levegős de a "Tegyél rá egy csapot" történetet nem akarom megcsinálni hisz gyárilag is csak lelehet valahogy légteleníteni. Szóval valaki, valami ötlet, tanács, miegymás? Meg legyen egy kép is

Cserélve lettek: fűtőradiátor, termosztát, vízpumpa, a terelőlapokon a szivacs, átmosva a motor ( hátha eldugult valahol de nem )
Néha olyat csinál, hogy ha már üzem meleg akkor párpercig némi langyosat nyomat de az is "elhűl"
Én már csak arra tudok gondolni hogy levegős de a "Tegyél rá egy csapot" történetet nem akarom megcsinálni hisz gyárilag is csak lelehet valahogy légteleníteni. Szóval valaki, valami ötlet, tanács, miegymás? Meg legyen egy kép is

Legyen meg az e havi is :D
Írok egy mondatot, hogy minden hónapban legyen hozzászólás! 

aha köszi. Az a baj,hogy eddig itt nálam akárhányszor bementem a bontóba ehhez a "régi szarhoz" vagy nem volt semmi vagy drágábban adták mint az újat,szóval már meg sem próbálom sokszor
de köszönöm,ha nem lesz más akkor vagy itt vagy merre járok benézek hátha,csak így hogy most sem gyári van rajta,hanem szerintem valamiből vágták...nehéz lesz belőni h milyen volt rajta gyárilag :S azt hittem aaz-hez 1 fajta van és kész...

bontó én 1500 ft vettem de vidd magaddal a régi csövet mert több méret van belőle

Sziasztok!
1 kérdés. Ilyen turbócsövet (aaz) hol lehet venni? Még nem kérdeztem autós boltban,mert azt mondják horror az ára,de ha nincs más megoldás akkor az lesz... Bár szerintem most sem gyári van rajta. Valaki pótolt már ilyet,ha van valami költséghatékony megoldás szívesen fogadom Nem szívesen adnék ki 1 db gumiért több ezer ft-ot... Vagy ha valakinek van bontott jó állapotban az is írhat és egy árat is Köszönöm.
1 kérdés. Ilyen turbócsövet (aaz) hol lehet venni? Még nem kérdeztem autós boltban,mert azt mondják horror az ára,de ha nincs más megoldás akkor az lesz... Bár szerintem most sem gyári van rajta. Valaki pótolt már ilyet,ha van valami költséghatékony megoldás szívesen fogadom Nem szívesen adnék ki 1 db gumiért több ezer ft-ot... Vagy ha valakinek van bontott jó állapotban az is írhat és egy árat is Köszönöm.
Sziasztok!
Keresek hátsó csomagtér ajtót, lehetőleg épet!
Keresek hátsó csomagtér ajtót, lehetőleg épet!
Haliho!
Érdeklődnék, hogy nincs e véletlen valakinek vagy nem e bont mostanság 2.0 8v ABA motort? Kellene nekem az automata hosszbordás szíjfeszítő. Az enyém már nagyon csörög. ( motorról kép az oldalamon) Második kérdés: nekem egy hivatalosan VW Jetta 2.0 GL típusú ventom van, ami ugye amerikai modell. Ha szereznék bele európai MFA-s óracsoportot belemenne vajon?
Segítséget előre is köszönöm.
Érdeklődnék, hogy nincs e véletlen valakinek vagy nem e bont mostanság 2.0 8v ABA motort? Kellene nekem az automata hosszbordás szíjfeszítő. Az enyém már nagyon csörög. ( motorról kép az oldalamon) Második kérdés: nekem egy hivatalosan VW Jetta 2.0 GL típusú ventom van, ami ugye amerikai modell. Ha szereznék bele európai MFA-s óracsoportot belemenne vajon?
Segítséget előre is köszönöm.
Hali Urak!
Érdeklődnék egy bizonyos autó iránt.
Használtautón találtam egy Ventot és nem találok róla semmi érdemi infót sehol, hátha ti ismeritek a srácot aki építette!
VW Vento 1.9 TD
Köszi a segítséget előre is!
Üdv, Tomi
Érdeklődnék egy bizonyos autó iránt.
Használtautón találtam egy Ventot és nem találok róla semmi érdemi infót sehol, hátha ti ismeritek a srácot aki építette!
VW Vento 1.9 TD
Köszi a segítséget előre is!
Üdv, Tomi
Sziasztok! Keresek LC6P színkódú jobb első sárvédőt! Árat te mondasz!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!