Autószalonok hozzáállása dogokhoz...

aktuális téma
Autószalonok hozzáállása dogokhoz...
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
7 8 9 10 11 12 13
Vito 112
2006. január 07. 18:05
szerintem ez attól függ hogy mint ember mennyire vagyunk egymásnak szimpik és kész, ha nem szimpi neked a srác aki ki akarja polírozni a lukadat akkor mind1 az egész
Villám
2006. január 07. 18:04
Én meg pont az utálom, ha a se*emben vannak és nem tudok csak nézelődni. Ha nem veszek semmit, akkor megvetően néznek rám szinte az összes boltban. Pedig ha nem nézem meg, akkor meg se veszem Ezért inkább interneten megnézem mi kéne, utánaérdeklődök és amikor megvan a konkrét típus, akkor bemegyek egy boltba és konkrétan kérem vagy megrendelem neten.(bár kocsit még sose vettem) De eddig nem volt netem. Nem szeretik,ha érdeklődik az ember, pedig honnan tudjak vmit, ha nem kérdezem meg, nem úgy születünk, hogy tudunk mindent.
Lali 750iL
2006. január 07. 17:54
mondjuk a fehérvári suzukisok is elég taplók lettek mikor kérdésükre hogy mikor vinném a kocsit beszereltetni a megrendelt alkatrészt, közöltem, hogy köszönöm nem kell beszerelni mert be tudom én is... erre elkezdtek még azzal is köcsögölni, hogy akkor nem él a garancia meg minden... aztán mondtam hogy ok akkor átmegyek a másik suzuki kereskedésbe ott biztos ki fognak szolgálni... erre azért összekapták kicsit magukat!
Lali 750iL
2006. január 07. 17:51
Másik sztory... fehérvári BMW szalon... megyek alkatrészt rendelni legeslegelőször mikor hozzánk került a vas. Suzukival voltam hétköznapi viseletben. Szervíz pultból ráláttak a parkolóra. 2 értékesítő srác van (egyik az ritka paraszt a másikkal azóta mondjuk jóban vagyok), szóval a paraszttal kellett elkezdenem beszélni, nem igazán tudtam hogy hivják bmw-ül azt az alkatrészt ami nekem kell ezért vittem mintát is. Hát amit az ott lerendezett nekem azt hittem megtiprom a hülyéét! Pár nap múlva a jóarc volt ott az rögtön elkezdett haverkodni meg segitett meg normális volt meg minden, pedig akkor meg robogóval voltam. Aztán mikor legközelebb mentem BMW-vel szintén a gyökér volt, akkor már az is pajtáskodott volna de mondtam neki hogy szóljon csak a kollégának, azzal jobban szeretek tárgyalni.

Szóval tök jó hogy előitéletekből áll az ország!!!
Vito 112
2006. január 07. 17:43
annyi a gáz ebben hogy a gyárat járatja le aki ilyen gyökér és az a baj hogy amit írtam a Suzukis élményemről azt pl a Suzuki Magyarország nem hiszem hogy tudja
Lali 750iL
2006. január 07. 17:31
Fehérvár Nissan salon... megyek hogy rendelek Nissan kisteherautónkhoz uj ablakmosó motort meg meghalt. Melós ruha (jelzem tiszta, csak az a kantáros téma) volt rajtam, alkatrész értékesítő srác nagyon korrekten próbált segíteni, de mondta hogy kell előleg meg minden, fel kell mennem a pénztárba. Na ott a nagyképű beképzelt sz.géphez mit sem értő körmét reszelgetős lotyóra vagy 20 percet vártam hogy elvegye a pénzem meg adjon egy 3 soros átvételi elismervényt! Mikor 2 hét múlva rendes ruhában mentem és véletlenül a BMW-vel és naná hogy az ablaka alá állva szálltam ki, majd kinyalta a seggem mikor mentem fizetni... hülye picsa...
Vito 112
2006. január 07. 17:27
Vito 112
2006. január 07. 17:21
pedig azt gondolná az ember hogy amikor egy kb 4000m2-es szinte már gyártelepnek ható frankon díszburkolattal kirakott helyen betéved akkor nagyképűen leszarnak pedig nem!!!! sőt...
noribaya
2006. január 07. 17:20
öszintén? volt már olyan eset/nagyon is komolyan/,hogy a vezető értékesitő srác annyit mondott ajánlatnak kedves szüleimnek,hogy a kocsink+ a lányt adják ,és vihetik az új kocsit!és az halál komoly!
noribaya
2006. január 07. 17:18
ez a jászberényi mercedes kereskedő????én arról csak pozitivumot tudok mondani! ami nagyon gááááááz,és szerencsésen el is cseszték a kocsinkat,az a zalaegerszegi mercedes.....!
Vito 112
2006. január 07. 17:17
szerintem ez attól függ hogy mint ember mennyire vagyunk egymásnak szimpik és kész, ha nem szimpi neked a srác aki ki akarja polírozni a lukadat akkor mind1 az egész
Vito 112
2006. január 07. 17:16
Jász-Plasztik KFT. Jászberény!!

Fater jött haza egyszer és arrajárt amikor egy másik ugyanolyan Vito elvitték egymás tükrét.. ősöm bement a fent említett szalonba null forinttal és szépen csk annyit kért hogy szeretne egy fűthető ugyanolyan tükröt.. erre Ők, OK persze hol a verda megcsináljuk, kinek a nevére mehet a számla az átutalással stb..
Később pár nap múlva megkapták a zsozsót és miondenki örült
Faternak ez a bizalom amit kapott arra volt elég hogy amikor a régebben említett már nem létező bcsabai merci szalonban nem szolgálták ki akkor jött ehhez a KFT-hez hogy kéne egy vas ezzel meg azzal, és emlékeztek rá hogy volt a tükrös dolog és adtak egy gyári rádiót a vasba...NO COMMENT
noribaya
2006. január 07. 17:16
hali! én nem igazán szeretem azt sem ha rögtön " kinyalják az ember fenekét" a szalonba ahogy belép,mert az tud nagyon kellemetlen is lenni,amikor az emberre hivatásból nyomulnak a fiatal értékesitő srácok!én nem szeretem amikor "a jobbnál jobb ajánlatokkal bombáznak" közben még én sem vagyok biztos benne,hogy mit is akarok! mondjuk még mindig jobb ,mintha nem érdeklődnek,hogy miért is mentem!
ChPh
2006. január 07. 17:14
jah
nekem is belefért, igaz eléggé kalandosan
gumis
2006. január 07. 17:12
///AMG
2006. január 07. 17:10
Pappas autó budafoki út
Vito 112
2006. január 07. 17:09
Nem engednek autóba... ebben a részükről van valami, de mint ahogyan olvashattad a régebbi kommentemet van ahol senkit sem érdekel az hogy hogy nézel ki csak az hogy mit akarsz és ennyi, ha nem vagy törszbunkógyökérparaszt a beszélgetés során nem nagyképű az ember akkor akár az un. Souvenir rádió és befér az új verdába...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
7 8 9 10 11 12 13
Összesen 260 találat 13 oldalon