Autószalonok hozzáállása dogokhoz...
aktuális téma

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Nyáron vittem a kocsit eredetiség vizsgára a CHEVROLET szalonba, az van legközelebb, meg nekem teljesen mindegy ki adja a papírt! Kinyitom az ajtót, sehol senki, direkt be is csaptam magam után.... semmi! Na mondom fasza, iderendelnek reggel 8 ra szalon nyitva de sehol senki, 1 pillanatra átfutott az agyamon hogy belerúgok valamelyik chevroletnek nevezett daewooba, de megnyugodtam és 10 perc várakozás után előkerült 1 szerelő

Szia!!Én Téged ismerlek(én is Kecskeméten laktam!)!
najah Hovány!!!!!!
békéscsabai fordosnál szinte majdnem ugyanez volt a kedvességük csak akkor annyi különbséggel tévedtem arra hogy haver egy töketlen balfasz és nem nagyon tud v. nem mer nyilvánosan beszélni de az tuti hogy seggnyalás ezerrel. De igazuk is van, a srác elmondta hogy 93% a verdáknak hitelre van véve, jóhogy kinyalják az ember seggét mivel több évre lesz lekötelezve az ember és mindenamelett elárulta a pofa hogy a főnök elég jó fej, pl két részre osztotta a szalonban dolhozókat és felváltva vitte őket (két csoportban) Kubába....
békéscsabai fordosnál szinte majdnem ugyanez volt a kedvességük csak akkor annyi különbséggel tévedtem arra hogy haver egy töketlen balfasz és nem nagyon tud v. nem mer nyilvánosan beszélni de az tuti hogy seggnyalás ezerrel. De igazuk is van, a srác elmondta hogy 93% a verdáknak hitelre van véve, jóhogy kinyalják az ember seggét mivel több évre lesz lekötelezve az ember és mindenamelett elárulta a pofa hogy a főnök elég jó fej, pl két részre osztotta a szalonban dolhozókat és felváltva vitte őket (két csoportban) Kubába....
Suzuki- kereskedő volt olyan, aki azt mondta apámnak, hogy a 2,5-3 éves kocsit még nem éri meg lecserélni.
Kecskemét Ford Hovány!
Betértünk hogy szétnézzünk,hátha látunk valami jó vételt! Használtra gondoltunk!
2 perc sem telt el,mire odalépett egy Öltönyös,és probálta belölünk kihuzni,mit is szeretnénk. Fel volt készülve,mert már tudta hogy fordal jöttünk! kb 20 perc beszélgetés után(jó a rábeszélö képességük),már egy tesztautóban voltunk! Hogy sikerült neki,még ma sem tudom..... Én is kereskedö vagyok,de engem meggyözi valamiröl negyon nehéz......
.
2 nap mulva megrendelük az újat! Persze a legnagyobb felszereltségüt! Azóta ha szervizre viszem az autót,mindig felajánlja segitségét! Még egy fiesta ST-t is elvihettem 1 napra,mert állitólag a szervizben nem volt meg az olajszürö az autóhoz!(szerintem 10db is volt,csak másikat is el akartak adni!)
Azerintem tudom milyen lesz a következö autóm!
Mivel most már subarut és mitsubishit is árulank,lehet hogy az ,de biztos tölük lesz!!!!!
Betértünk hogy szétnézzünk,hátha látunk valami jó vételt! Használtra gondoltunk!
2 perc sem telt el,mire odalépett egy Öltönyös,és probálta belölünk kihuzni,mit is szeretnénk. Fel volt készülve,mert már tudta hogy fordal jöttünk! kb 20 perc beszélgetés után(jó a rábeszélö képességük),már egy tesztautóban voltunk! Hogy sikerült neki,még ma sem tudom..... Én is kereskedö vagyok,de engem meggyözi valamiröl negyon nehéz......

2 nap mulva megrendelük az újat! Persze a legnagyobb felszereltségüt! Azóta ha szervizre viszem az autót,mindig felajánlja segitségét! Még egy fiesta ST-t is elvihettem 1 napra,mert állitólag a szervizben nem volt meg az olajszürö az autóhoz!(szerintem 10db is volt,csak másikat is el akartak adni!)
Azerintem tudom milyen lesz a következö autóm!
Mivel most már subarut és mitsubishit is árulank,lehet hogy az ,de biztos tölük lesz!!!!!

jól tette!! akkor jól beszopatta a kereskedőt

fater, nekem mindig azt mondta és neki bejött... fiam: mindig egy lyukas kicsit poros pólóban rövidgatyában papucsban kell megjelenni egy új autó vásárlásánál,mert ő megtette és később beintett a pofának egy kiálllításon!!!! hogy hihi mondtam hogy kell egy verda nem hitt nekem (jelzem ezt e mondatot úgy mondta fater hogy közben ugyanolyan flegmán mint ahogyan ők válaszolgattak még anno a szalonban és a kezében az új autó kulcsával!!!

Az egyik Sevrolé- kereskedésben egyből ott volt a főnök is, amikor bementünk, néztük a kocsikat.
mutyukiból meg tényleg majdnem mindehol van kereskedés, van ahol az ember után futnak....

Tudod azon gondolkoztam, hogy jobb is hogy nem szolgáltak ki mert már nézegettem használt AUDI-t és lehetne azt is részletre venni (jelzem 20rongy havonta egy 1.9es diesel klímával, aránylag jó állapotban) kicsit jobban megéri mint egy kis ganédomb az út kellős közepén ahogyan lennék ha vettem volna

mindenhol vannak gyökér kiszolgálók, ezt már megszohattunk vona....
lehet, hogy nem voltatok tetőtől talpig aranyban. Az a probléma. Ha lett volna fux, akkor még a szervízből a főgóré is kijött volna tájékoztatni.Ez a nagy büdös szar helyzet az eladókkal, kinézik, vagy leszarják az embert.
Így jártak(a kereskedés)! Pedig pont a Suzukisoknak kellene igazán küzdeni a vevőkért, mert két sarokkal arrébb talál az ember egy másik Suzuki- kereskedést.
Csak tudod az a mulatságos az egészben hogy kiszámolta hogy lenne cashem egy új fekete kis dögre és tényleg vettem volna egyet!!!!! de ha nincs kiszolgálás akkor.... FCKHM
Amerre mi jártunk, mindenütt elég normálisak voltak. Mondjuk volt, ahol kemelkedően.
propó...
A Suzukiról jut eszembe...
Békéscsabán az itteni Suzis szalonba a minap az egyik haverral mepróbáltunk némi infot szerezni miféle verda az Új SWIFT, a történet a következő:
Bementünk a használtautó kereskedés részlegébe a szalonnak, nézegettünk, sétálgattunk, keresgéltünk mik vannak...
majd gondoltunk egyet és bementünk magába az Újautó szalonba (a fent említettekért), beültem az egyik kis drágaságba aztán a másikba, nézegettem a váltót, sasoltam hogy milyen dögög lenne ez mondjuk feketében... addig haverom keresett egy prosperktust ő azt nézegette, teltek múltak a percek és a bentlévők közül senki sem ugatott v. böffentett semmit felénk (3an voltak bent, az egyik épp autót adott át a másik kettő pedig egy qrva szendvicset majszolt és a hétvégét tárgyalták...) 15 perc után egyszercsak haverom megfogja a már régebbről felvett prospetkust és félhangosan de rám nézve csak annyit mond:"Fszé nem tudnak kiszolgálni..." erre gondoltam egyet és mondtam neki hogy menjük, de miközben mentünk ki én is adtam egy keveset a pofájuknak szintén félhangosan:"Jo jo ez a Suzi, csak kár hogy nincs nekik még raktáron sem egy fekete darab, úgy mint ahogyan kiszolgálás sincs, na gyere Peti menjünk." és ezzel kimentünk és a portálüvegen keresztül kicsit érdekesen nézett ránk a fiatal srác
(jelzem a Skoda,Opel,Honda szaloniokban árajánlatunk is lett, pedig csak besétáltunk és azonnal kinyalták a seggünket)
A Suzukiról jut eszembe...
Békéscsabán az itteni Suzis szalonba a minap az egyik haverral mepróbáltunk némi infot szerezni miféle verda az Új SWIFT, a történet a következő:
Bementünk a használtautó kereskedés részlegébe a szalonnak, nézegettünk, sétálgattunk, keresgéltünk mik vannak...
majd gondoltunk egyet és bementünk magába az Újautó szalonba (a fent említettekért), beültem az egyik kis drágaságba aztán a másikba, nézegettem a váltót, sasoltam hogy milyen dögög lenne ez mondjuk feketében... addig haverom keresett egy prosperktust ő azt nézegette, teltek múltak a percek és a bentlévők közül senki sem ugatott v. böffentett semmit felénk (3an voltak bent, az egyik épp autót adott át a másik kettő pedig egy qrva szendvicset majszolt és a hétvégét tárgyalták...) 15 perc után egyszercsak haverom megfogja a már régebbről felvett prospetkust és félhangosan de rám nézve csak annyit mond:"Fszé nem tudnak kiszolgálni..." erre gondoltam egyet és mondtam neki hogy menjük, de miközben mentünk ki én is adtam egy keveset a pofájuknak szintén félhangosan:"Jo jo ez a Suzi, csak kár hogy nincs nekik még raktáron sem egy fekete darab, úgy mint ahogyan kiszolgálás sincs, na gyere Peti menjünk." és ezzel kimentünk és a portálüvegen keresztül kicsit érdekesen nézett ránk a fiatal srác
(jelzem a Skoda,Opel,Honda szaloniokban árajánlatunk is lett, pedig csak besétáltunk és azonnal kinyalták a seggünket)
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
De az biztos,nagyon rendesek! A szervizben is olyan alkatrészt is kicseréltek garanciában,ami nem is volt teljen hibás,még ki birt volna pár ezret.
Természetesen az autómat mindig kitakaritják ingyen kivül-belül!
A Brill-nél kecskeméten (VW-AUDI) a szalonba elötte jártunk,hogy megnézzül az új A4-et. (Vater le akarta cserélni a régebbit) Melegitöben voltunk, nem akarták megtalálni az autó kulcsát,nehogy beüljük! Pedig biztos rendeltünk volna egyet........ A próbautra pedig azt mondták, mejd egy honap mulva lesz az audi nyiltnap!
Bek.ph.tják!!! Bármit, de nem ott!