Dectane lámpák
aktuális téma

Szerintem erről érdemes írni!Azóta gondolom így mióta rendeltem hátsólámpát a Seat Ibiza 6L-be.Gyanús volt,hogy ilyen olcsó,de mégis beleugrottam....sajnos.Igénytelen az összeszerelése,nem illeszkedik és azóta nem ázik be,hogy megjavítottam.Gondolom van aki elégedett vele,de ezt a fórumot azért nyitottam,hogy gondolja át mindenki mielött pénzt dob ki.Olcsó alsókategória...
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ÜDw mindenkinek.nekem olyan kérdésem lenne h mit tudnék csinálni a lámpámmal h eltünjönek róla az apróbb (néhol elszort,néhol sürübben lévő) karcok?Sonar Golf 3 angel lámpáról van szó.na meg van rajta gyárilag sztem egy ultra vékony fólia réteg ami válik le szépen lassan,valószínű a steri-s mosástól
.gondolkoztam világos szürke fólián h azt kéne rárakni de aztmondták h attól napfényben még látszódni fognak
.polírozással ki lehetne szedni belőle?na meg még 1 probléma,hogy "fekete" hátteres néven rendeltem meg zsír ujjan.na ez napfényben nem fekete.képen mutatom mindjárt.és h macera szétszedni?mert ha nem akkor azt a részét meg lehetne fujni matt feketével.válaszokat ötleteket előre is köszönöm

Ja és a lámpák olyan 4 hónapja vannak beszerelve...
Kalap szart érnek...

Litec hátsó ledes lámpák...
-bal hátsó: 4led nem világit + 2led féklámpán
-jobb hátsó: belső műanyag rész levált és teljesen elolvadt...
és a kocsit csak alkalomszerűen használom havonta 2-3x...

Litec hátsó ledes lámpák...
-bal hátsó: 4led nem világit + 2led féklámpán
-jobb hátsó: belső műanyag rész levált és teljesen elolvadt...
és a kocsit csak alkalomszerűen használom havonta 2-3x...
És ezeknek van ilyen piros-fehér kristály hátsójuk? Mert most ilyet szeretnék. Az FK-nak van még 20e-t!
Hát van benne igazság...inkább hella, vagy inpro..

Nekem Dectane angel-eyes van a szekeremben, semmi gond nincs vele...A gyári izzókat amik a lámpában vannak ki kell dobni, nem érnek semmit! Nekem most Hella van a távolságiban és Osram Cool Blue a tompítottban, szépen világítanak, sokkal jobb a fénye mint a gyári lámpának! Én csak ajánlani tudom.
Golf3 Dectane hátsó lámpáról valakinek van tapasztalata? Azért kerül csak 14e-be mert egy kalap szar?

Szóval látom, megy a fika.
Én nekem ősz óta van bennt a Dectane Dayline a GP-be, viszont sosem láttam jól, mintha nem is világítana a tompított. Kicseréltem GE Sportlight +50%-os H1-es izzókra, és az ember meg is jegyezte, hogy nagyon jó a vetítési képe, és jól is van beállítva alapból. Mondom kiváncsi leszek, mennyit fogok látni vele... És tényleg, látok vele, úgyhogy nem bántam meg, sőt... :)
A hátsó ledessel meg nincs baj, remélem így is marad!!
Amúgy azért veszíti el a xenon szett miatt a gariját a lámpa, meg nem fér be a xenon izzója, és meg kell fúrni a nyílást, és mivel így megbuherálod a lámpát, elveszted a garit... Legalábbis nekem ezt mondták.

Én nekem ősz óta van bennt a Dectane Dayline a GP-be, viszont sosem láttam jól, mintha nem is világítana a tompított. Kicseréltem GE Sportlight +50%-os H1-es izzókra, és az ember meg is jegyezte, hogy nagyon jó a vetítési képe, és jól is van beállítva alapból. Mondom kiváncsi leszek, mennyit fogok látni vele... És tényleg, látok vele, úgyhogy nem bántam meg, sőt... :)
A hátsó ledessel meg nincs baj, remélem így is marad!!

Amúgy azért veszíti el a xenon szett miatt a gariját a lámpa, meg nem fér be a xenon izzója, és meg kell fúrni a nyílást, és mivel így megbuherálod a lámpát, elveszted a garit... Legalábbis nekem ezt mondták.
Most nézegetek Dectane és FK ledes hátsólámpát, de az olvasottak alapján kezd elmenni tőle a kedvem. Eszembe jutott, hogy mennyire gáz volt a Ventonál az első FK angeleyes. Az elsőt így a mostani autómnál már gyári Hella xenonosra cseréltem, de most a hátsónál megint előjött az utángyártott gondolata...
Ez nem egyedi eset
Azt megtanultam,hogy a gyári lámpánál nincs jobb és pontosabban illeszkedő stb.stb.

sz..r nekem nagyon nem jott be sz...ul teriti a fenyt normalisan nem lehet beálitani.............giccs az egesz.De izlések és pofonok,kinek a pap kinek a papné

ezek sose fogják addig bírni mint a gyárik, és lassan már a gyárik se fogják sokáig bírni
#79 ebben pl sok igazság van...

#79 ebben pl sok igazság van...

Nem az a kérdés hogy jol néz ki vagy sem:D
Hanem hogy 1 évig kibibirja legalább?

Sziasztok! A következő gondban vagyok...Vettem anno nyáron egy Dectane angel eyes lámpát a 206 osomra és rá 2 hónapra vissza is kellett vinnem mert az üvege televolt hajszűlrepedéssel.Ki is cserélték mondván hogy szerencsétlen vagyok h pont ilyet fogtam ki.Megjött az uj szeptemberben na azóta megint ugyan az a gondom és viszem vissza. Kérdésem hogy szerintetek mi legyen.Mondták ha ráfizetek kapok egy hasonló márkájút de azt a ledes vűétozatot. Arrol valakinek van tapasztalata?
azért én kíváncsi vagyok a 6nes polo lámpájára, hogy mit csinálnak vele!
Sztem az amit gyárilag beletettek az Audiba az még elfogadható, de a többi után gyártott cucc nagyon csúnya

én a 4es golf daylight lámpájára hányom el magam...

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!