Szerintem erről érdemes írni!Azóta gondolom így mióta rendeltem hátsólámpát a Seat Ibiza 6L-be.Gyanús volt,hogy ilyen olcsó,de mégis beleugrottam....sajnos.Igénytelen az összeszerelése,nem illeszkedik és azóta nem ázik be,hogy megjavítottam.Gondolom van aki elégedett vele,de ezt a fórumot azért nyitottam,hogy gondolja át mindenki mielött pénzt dob ki.Olcsó alsókategória...
jah... sajna csak a lóvé érdekli mindet.eddig egy jó helyre akadtam ahol télleg normálisak az emberrel és értenek is a dologhoz.oldaladra priviben irom a linket.
hát igen sajnos itt ez a baj. Én multkor írtam a Devil tuningnak, mert kérdeztem tőlük pár dolgot lámpával kapocslatban, hogy milyen foglalat, meg pár kényes kérdést, amire azt hittem, hogy hazugság lesz a válasz, csak hogy el tudják adni. De meglepően őszinte választ kaptam, be is másolom nektek, Fkról kérdeztem:
"A párásodás nem jellemző, viszont a vetítéssel való vélemények valóban megoszlanak. Elvileg ugyanazt kellene tudnia, mint a gyárinak, ugyanis rendelkezik "e" minősítéssel. 10 vásárlóból valóban 2 vásárló köpködi, h nem lát vele tökéletesen!"
sajnos az a baj hogy a"tuning szaküzletek" ben azt sem tudják hogy egy féklámpa izzó hány voltos.ahol én vettem az enyémet ott sem tudták megmondani hogy át lehet e szerelni a magasságállítót.sőt megkérdezték hogy minek?beállítom oszt kész ezt a választ kaptam.mire én:és ha beülünk öten? akkor a holdat világítom?meg állandóan villognak a xenonra mint projektor előtt?és tudod mi volt a válasz?egy vállvonás.szóval én ha bármit rendelek vagy keresek akkor jóbarát a google.megnézed a képekt,vagy rákeresel a gyártó oldalán mert ott megvannak a technikai infók is.
értelek. kérdeztem egy tuning szaküzletet, hogy a Sonar lámpába belelehet e tenni a gyári magasságállítót. Ők azt mondták, hogy nem. Míg az egyik ismerősöm vett Sonart és ő áttudta tenni a magasságállítót..
de pl mondta már skodás barátom hogy az fk lámpája ugyanaz a rendszerü mint a dectane-s de a magasságállító motor csatlakozását elbaszták a kis sárgák és nem tudta beletenni
szerintem tipusfüggő a foglalat de nem biztos.nekem h1 és h7 van benne.igen a gyári magasságállítót is át lehet sőt kell bele tenni mert a projektort az tartja a helyén.(legalábbis nálam ez a szitu)
igen..a hátsó lámpámból kiindulva erre már figyeltem.apró problémák voltak vele csak...olyan hogy az automata magasságállító nem tudott csak lefelé állítani mert a lámpa gyári kábelezése valamiért a mozgó foncsor utjába lett rakva...de kiszedtem és ragasztópisztollyal átragasztottam máshova.gyakorlatilag még mindezt beszerelés előtt ugyhogy mióta benne van azóta semmi gubanc.csak a fényszóróbeállítást kellett megcsinálni és ennyi