Jó kis hangja volt amikor "elgurultam" mi?
Érdekes ez a 2 szelepes cucc... alapjáraton megforgatva és kis fordulatunk szuszog, de 2-3-ba vagy 2500 fordulatnál már sípol, mint egy subaru... kíváncsi leszek menyiben fog változni a hangja a direktszűrő után... Állítólag másabb lesz...
jó kis tali volt, és még én is befutottam időbe, így hallhattam a HKS-t Miután elmentél, még két fekete Bravo jelent meg, de azok nem taliztak, csak néztek..
hát, még szerencse hogy a 3.5órából csináltam 2.5órát. igaz nagyon rallyztam, kegyetlen volt a kanyargós úton menni, 140alá alig mentem, a hülye gps miatt volt. Hiába volt kiválasztva az autópálya, nem akart rávinni.. hazafele is ezt játszotta, nagyon felidegelt.. ha minden igaz szept11 folyt köv
Na jó volt az a kis összegurulás! Czolner: Végre találkoztunk Sajnálom, hogy olyan gyorsan el kellett mennem, de még így is később indultam, mint terveztem. Még jó hogy megvettem előre a tortát meg apezsgőt amég vártam rátok.
Üdv! Sajna én már nem vagyok fix... Megfeledkeztem egy fontos dologról...
Szüleimnek házassági évfordulójuk van és meghívtak minket ebédre... Ugyhogy ne haragudjatok, de én sajnos nem tudok most ottlenni...
augusztus 15-én összefutunk páran a lurdy külső parkolóba 12-13h között! Tüsszögtetünk, zenélgetünk, gyönyörködünk, haverkodunk! Ha esik, nézünk valami fedett helyet, de akkor is ott találkozunk! Akinek van kedve, jöjjön mindenképp, nem csak új Bravosok, mindenki, akit érdekel! Eddig én, Süti, czollner.g vagyunk fixek!
én tudtam róla, de nekem meg jobb dolgom lesz nekem volt 6.5-6.7 a fogyasztásom úgy vigyázzatok.. mikor hoztam el a bravot balcsirol.. igaz 100-110el mentünk max mer több kocsival voltunk, de ment a klíma, tempomattal,stb.. azóta se sikerült olyat produkálni. inkább a városi 9-10 ami nagyon megragad bennem
Már nem garis. Van még rajta mondjuk valamilyen szalon gari, de emlékeim szerint ott még a csillagok együttállása is számít. Még átnyálazom a papírokat.
ja hogy két első.. az tényleg meleg ár.. Ha deformálódik, mert elmelegedett és ráfékeztél mondjuk, az tényleg nem rontja nagyban a fékhatást, de hülye hangja van. Ha garis még az autó, garanciába kell cserélniük, mert a féktárcsa ELVILEG nem deformálódhat.. (más kérdés, hogy nagyon is könnyen..)
Ja, bocs. A legfontosabbat lehagytam. Ez a 2 első kerék ára. (persze tárcsa + betét)
Egyelőre még gondolkodom, hogy milyen csere legyen, mert a szalonban azt mondták, hogy ez "csak" kellemetlen, a fékerőben nincs romlás (én is ezt érzem)
Az sajnos még nem is sok annyira, ha 4 tárcsát cserélsz, mert ugye az új tárcsához új betét is kell.. Tudd meg hogy ebből mennyi a munkadíj, és írd meg privibe az anyagárat, van egy haverom aki olcsóbban tudja hozni valamivel!
Érdekes ez a 2 szelepes cucc... alapjáraton megforgatva és kis fordulatunk szuszog, de 2-3-ba vagy 2500 fordulatnál már sípol, mint egy subaru... kíváncsi leszek menyiben fog változni a hangja a direktszűrő után... Állítólag másabb lesz...