Fiat Bravo II (typ 198, 2007-től)
aktuális téma

Az index után legyen már itt a CS-n is "új Bravo-s" topic! Találkozók, kérdések, tapasztalatok, problémák, haverkodás, stb.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
én most nagyon megszívtam ezt a fékcserét.. elől hátul, tárcsák is, sokba is volt, és most visít, sír, minden baja van
kurva mérges vagyok rá..

válaszoltam is.
Lehet hogy volt pár nagyobb fék, de nekem ez már akkor ilyenvolt, amikor kihoztam a vasat a szalonból... Akkor lehet ők fékeztek nagyot vele, de mind1 akkor nem akartam már vissza vinni.
Hátsókat még ráérek cserélni, csak az elsőket kell hamarosan.
Lehet hogy volt pár nagyobb fék, de nekem ez már akkor ilyenvolt, amikor kihoztam a vasat a szalonból... Akkor lehet ők fékeztek nagyot vele, de mind1 akkor nem akartam már vissza vinni.
Hátsókat még ráérek cserélni, csak az elsőket kell hamarosan.
lehet h nem porol, de olyan betonkemény betétek azok, h sztem eszméletlenül zabálni fogják a tárcsát..
Én nem bánom, zabálja is csak az enyémet hogy bsszam a kukába minél hamarabb és vegyek csak Bosch-t.. esetleg ha úgy állok ATE-t..
Én nem bánom, zabálja is csak az enyémet hogy bsszam a kukába minél hamarabb és vegyek csak Bosch-t.. esetleg ha úgy állok ATE-t..
írtam neked privit..
A súrlódó hang azért van, mert valszeg egyszer nagyon felmelegedett a féked, elkezdett visszahülni, és közbe fékeztél egy nagyot.. ekkor szokott deformálódni a tárcsa, és súrlódó hangot adni.. én is jártam így még az elején
azért a hátsó, mert a hátsó tárcsák kisebbek, így azok előbb harapnak mint az elsők, tehát azok kapnak többet
A súrlódó hang azért van, mert valszeg egyszer nagyon felmelegedett a féked, elkezdett visszahülni, és közbe fékeztél egy nagyot.. ekkor szokott deformálódni a tárcsa, és súrlódó hangot adni.. én is jártam így még az elején

Nem csak betét. Tárcsa is az elsőket mindenképp cserélnem kell hamarosan.
A bosch-ról annyit hogy eddig 62.000 van a vasba a gyári tárcsákkal ez mind szép és jó hogy eddig is bírta, csak nekem a kezdetektől van egy idegesítő surlódó hang a hátsók felől ha 1-2-be gurolok lassan. 30-tól már nincs hangja de addig nagyon idegesítő...
A lényeg hogy nekem tex-ből igér 45 ért egy srác beszereléssel együtt első tárcsa és betét szettet.
A Tex állítólag nem porol annyira, és nekem a felni miatt ez sokat jelent....
Vagy tudsz jobbat olcsóbban akkor az majd érdekel.
A bosch-ról annyit hogy eddig 62.000 van a vasba a gyári tárcsákkal ez mind szép és jó hogy eddig is bírta, csak nekem a kezdetektől van egy idegesítő surlódó hang a hátsók felől ha 1-2-be gurolok lassan. 30-tól már nincs hangja de addig nagyon idegesítő...
A lényeg hogy nekem tex-ből igér 45 ért egy srác beszereléssel együtt első tárcsa és betét szettet.
A Tex állítólag nem porol annyira, és nekem a felni miatt ez sokat jelent....
Vagy tudsz jobbat olcsóbban akkor az majd érdekel.

ebben is van valami, mostanában reggelente marha hidegek vannak... Ami kedvez a téli abroncsnak, de napközben meg legyalogolnék belőle rendesen...
hozok neked jóval olcsóbban! Csak betét kell? Ha jól tudom a Textar nem gyárt tárcsát mondjuk... nem ajánlom amúgy a Textart, mer van belőle német, meg van belőle török, na én törököt foghattam ki mer nagyon szar, nagyon vigyáztam rá, és így is visít mint a paraszt! Sztem Bosch-t tegyél bele, az a gyári, nem egy nagy kaland, de legalább csendes..
most vagy bután néz ki, vagy defektet kapsz és összetöröd a kocsit
te választasz, szerintem egyértelmű
mostanában comp szerint itt 12-13fokok vannak, tehát érik már a dolog. Az meg hogy hogy néz ki, lényegtelen

Tudom, hogy ilyen fajta a Te kulcsod is.. it a borítás szine volt a lányeg :) Már nem fekete :)
Nem lenne jó csak 2 télit feltenni... elég bután nézne ki egymás mögött a 18 nyári és a 16 téli
De nincs kizárva hogy hamarosan felrakatom a téli pacskereket ha nem találok 2 gummancsot a 18asokra
Nem lenne jó csak 2 télit feltenni... elég bután nézne ki egymás mögött a 18 nyári és a 16 téli

De nincs kizárva hogy hamarosan felrakatom a téli pacskereket ha nem találok 2 gummancsot a 18asokra
nekem is ilyen a kulcsom. amúgy én mai napig azt mondom, hogy a télieket rakd fel, én biztos azt tettem volna.. még ha nem is a 4kerékre, legalább 2re és már is mehetnél nyugodtan,nekem biztos nem hiányozna az ilyen félelem + nem kéne költened fölöslegesen gumira, ha jövőre amúgy is veszel. fékekről nem tudok nyilatkozni

Halló-halihó! Miz meg zujság erre?
Megvolt a 60.000es nagy szerviz...
Szereztem egy új slusszkulcs borítást :)
Kiderült, hogy életveszélyesen közlekedek, a bal első gumim kicsit megrepedt (kb 10-12cm hosszan)
Szal megcseréltem a kerekeket, hátra tettem, mégse már a elsőkön kapjak defektet meg hát ne a meghajtott kerék legyen sérült. Így a bal hátsó lett. Nem is járok azóta se ótópályán, és a végsebességem is csak 50-60 km/h :)
Jó lenne ha kibírná még ezt a szezont, bár szerelő szerint nem hogy szezont hanem mennyi percet a kérdés... Azóta már beletekertem 500 km-ert hihi.
Tényleg itt nincs valakinek 2 db 225/40R18 gumija elfekvőben?
Tavaszra új szettet kell majd vennem, de amég a téli fel nem kerül addig jó lene szerezni valamit.
Gumisoknál a közelemben nem találtam, meg horror árakat akarnak kérni a lekopott szarokért is... Nekem meg amúgy is csak 1- 1,5 hónapig kellene aztán jön a téli pacsker.
Fék: 45.000 ért lenne első szett tárcsákkal és betétekkel és beszereléssel együtt szerintetek jó ár? (Textar minden)
Megvolt a 60.000es nagy szerviz...
Szereztem egy új slusszkulcs borítást :)
Kiderült, hogy életveszélyesen közlekedek, a bal első gumim kicsit megrepedt (kb 10-12cm hosszan)
Szal megcseréltem a kerekeket, hátra tettem, mégse már a elsőkön kapjak defektet meg hát ne a meghajtott kerék legyen sérült. Így a bal hátsó lett. Nem is járok azóta se ótópályán, és a végsebességem is csak 50-60 km/h :)
Jó lenne ha kibírná még ezt a szezont, bár szerelő szerint nem hogy szezont hanem mennyi percet a kérdés... Azóta már beletekertem 500 km-ert hihi.
Tényleg itt nincs valakinek 2 db 225/40R18 gumija elfekvőben?
Tavaszra új szettet kell majd vennem, de amég a téli fel nem kerül addig jó lene szerezni valamit.
Gumisoknál a közelemben nem találtam, meg horror árakat akarnak kérni a lekopott szarokért is... Nekem meg amúgy is csak 1- 1,5 hónapig kellene aztán jön a téli pacsker.
Fék: 45.000 ért lenne első szett tárcsákkal és betétekkel és beszereléssel együtt szerintetek jó ár? (Textar minden)
hát igen,de azért a srácok próbálkoznak lelkesen
elvileg van egy progi már am teljesen gyári konfigot felerősíti, mindenféle gond nélkül

szerintem azért lehet majd jókat is kihozni ezekből.. csak még nem született olyan kipufogó meg chip ezekre az autókra, ami teljesen jo

nem tudom néztétek-e, de most jöttek rá többiek fórumon hogy azért hullámzik be a teljesítmény és azért nem olyan a chip amilyennek szeretnék mert a gyáritól eltérő kipuff van rajta. Szóval én erről is leteszek
gyári dobra ovál vég... +sport toldat

igen,én is ezt mondtam, nekem ez bőven jó, nem fogok a kocsihoz nyúlni, mindenki csak ront a gyári értéken. Egy kipuff nekem is játszik majd, de leginkább hangcucc ami esedékes lesz

be volt kapcsolva végig.. de az nem tesz rá semmit ezekre az értékekre
Durva, hogy box-al még gyengébb is mindenben...
Szerintem előbb utóbb lemértem én is, de csippelni meg boxozni nem fogok vele az tuti.
Boxos srácé gyengébb mind a sima és akik csippelték azok sincsenek megelégedve, van aki már sokadik programot teszi rá és még mindng nem jó...
Ugyhogy marad gyári a vas max majd beruházok egy Sprintboosterbe meg egy végdobba.
Tényleg nem próbáltad ki a sprintboosterrel?
Szerintem előbb utóbb lemértem én is, de csippelni meg boxozni nem fogok vele az tuti.
Boxos srácé gyengébb mind a sima és akik csippelték azok sincsenek megelégedve, van aki már sokadik programot teszi rá és még mindng nem jó...
Ugyhogy marad gyári a vas max majd beruházok egy Sprintboosterbe meg egy végdobba.
Tényleg nem próbáltad ki a sprintboosterrel?
javítok, 125,6 ló lett a boxos bravo
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Te figyu... nincs kedved elgurulni délután vagy este felé erre? Tudnánk dumálni egy sort.
Úgy is csak szét bax az unalom...