Fiat Bravo II (typ 198, 2007-től)
aktuális téma

Az index után legyen már itt a CS-n is "új Bravo-s" topic! Találkozók, kérdések, tapasztalatok, problémák, haverkodás, stb.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Sziasztok! Nem tudtok olyan fórumtársat, akinek van egy garnitúra 16"-os lemezfelni eladó?

nekem semmi se volt útban. Hmm, érdekes dolgok ezek

Hát igen... de ha csak a kis szőrös lámpa villanna fel, hogy kiégett egy izzó azt még ki lehetne magyarázni azzal, hogy magasfényű led a helyzetjelzőm elől és azért világít így nem tudhattam, hogy kiégett a rendszámtábla világítása is...
A gebasz az hogy a kis egérmozi ki is írja ezt elég hosszan...
ezért nem tudnánk kimagyarázni..
A gebasz az hogy a kis egérmozi ki is írja ezt elég hosszan...
ezért nem tudnánk kimagyarázni..

haverom már egy ideje töksötét hátsó rendszámmal jár, még sose bántották érte.. bár lassan ahogy elterjednek ezek az okos autók, amik tudják hogy mijük fáj, elég nehéz lesz beadni, hogy nem vetted észre, h kiégett, ha szóvá teszik

Egérmozi sípol és kiírja hogy Check a redszámtábla világítás...
Lehet hogy téged nem zavarna, de a rendőröket tuti... Nem ér meg nekem "X" ezer forintot...
Lehet hogy téged nem zavarna, de a rendőröket tuti... Nem ér meg nekem "X" ezer forintot...
neked nem volt útba a rendszámkeret, ki tudtad pattintani a lámpa testet? Nekem le kellett szednem a egész rendszám táblát is meg a keretet is
ég a műszerfalon a kiégett izzó visszajelző, ha kimegy a rendszámtábla világítás? Mer ha nem, akkor engem aztán nem zavarna, hogy sötétbe van a rendszámom..

hát nem tudom, én kicseréltem valamelyik héten a 2 hátsó rendszámtábla izzót de max 2perc volt
megvettem, kicseréltem a parkolóba és annyi volt

Újabb izzócsere procedúrát osztanék meg veletek...
Tegnapelőtt este hazafelé jövet kiégett a bal oldali rendszámtábla megvilágító izóm.
így csak annyi látszott, hogy ...-992 :)
Na a Digók erre is kitaláltak valamit hogy azért annyira ne legyen egyszerű ott
izzót cserélni...
Akinek volt már baja a hátsó helyzetjelzővel vagy féklámpával az tudja miről beszélek...
Na itt tök egyszerű lenne van egy kis pöcök amit össze kell nyomni és máris emelhető ki
a lámpatest, amivel egy csavarással kivehető az izzó...szét húzod és heuréka bedugod a
másik izzót visszatolod a lámpatestet, majd azt a helyére is pattintod és készen is
vagy....
Na nem ilyen egyszerű ám a történet, mert a kib.szott rendszámtartó keret miatt a
könnyen kipattintható lámpatestet nem lehet kipattintani...
Gyakorlatilag szét kell szedni a rendszámot, lecsavarozni a keretet
is a helyéről és majd csak utána tudod ám kipattintani azt a könnyen
kiszedhető lámpát a helyéről.....
*x"* :(
Szóval a kis digo mérnökök kitalálták megint hogyan lehet egy 2 perces műveletből
30 perces bacakodást csinálni, had örüljön az a kedves tulaj, hogy barkácsolhat...!
Köszönjük Torino...
Tegnapelőtt este hazafelé jövet kiégett a bal oldali rendszámtábla megvilágító izóm.
így csak annyi látszott, hogy ...-992 :)
Na a Digók erre is kitaláltak valamit hogy azért annyira ne legyen egyszerű ott
izzót cserélni...
Akinek volt már baja a hátsó helyzetjelzővel vagy féklámpával az tudja miről beszélek...
Na itt tök egyszerű lenne van egy kis pöcök amit össze kell nyomni és máris emelhető ki
a lámpatest, amivel egy csavarással kivehető az izzó...szét húzod és heuréka bedugod a
másik izzót visszatolod a lámpatestet, majd azt a helyére is pattintod és készen is
vagy....
Na nem ilyen egyszerű ám a történet, mert a kib.szott rendszámtartó keret miatt a
könnyen kipattintható lámpatestet nem lehet kipattintani...
Gyakorlatilag szét kell szedni a rendszámot, lecsavarozni a keretet
is a helyéről és majd csak utána tudod ám kipattintani azt a könnyen
kiszedhető lámpát a helyéről.....
*x"* :(
Szóval a kis digo mérnökök kitalálták megint hogyan lehet egy 2 perces műveletből
30 perces bacakodást csinálni, had örüljön az a kedves tulaj, hogy barkácsolhat...!
Köszönjük Torino...
Áááá nagyon bacca a csőröm, hogy nem jutottam el lehettem volna a 3. bravós... De Zslé se jutott le végül... Beszélgettetek arról, hogy mikor lesz a következő összejövetel?
Legközelebb, nem cserével próbálom megoldani, hanem veszek ki szabadnapot oszt kapják be keresztbe...
Legközelebb, nem cserével próbálom megoldani, hanem veszek ki szabadnapot oszt kapják be keresztbe...
jól elvoltunk, 109 autó lett végül, de új Bravo csak 2en voltunk Henivel. Jó volt az étterembe is a kaja, jó volt a társaság is, nem is tudtam mindenkivel beszélni, 1 nap is kevés volt rá

Te sem jutottál el banyek...
én nem voltam végül... közbejött egy kis egyéb..

nincs verdája... de visszaszivatom máshogy. Remélem jól sikerült a tali. Czolner-től hallottam sokan voltak. És még az idő is jó volt ma.
Bacca a csőröm rendesen
Bacca a csőröm rendesen
Hát kár érte..
köss egy csomót az ablaktörlőikre a nevemben is!!

Én sajna nem fogok tudni elmenni mert a kedves kolegáim megszívattak. Aki vállalta hogy cserél velem napot ma délbe közölte, hogy mégis más programja lesz és nem tud helyettesíteni. Körbe telefonáltam a többieket is, de senki nem hajlandó kisegíteni.
Szóval érezzétek jól magatokat helyettem is és toljatok majd jó sok képet!

ÁááááÁÁÁáááá
Jövöhéttől ezért jön a fa..olás, úgy szívatok mindenkit ahol csak tudok!
Szóval érezzétek jól magatokat helyettem is és toljatok majd jó sok képet!

Jövöhéttől ezért jön a fa..olás, úgy szívatok mindenkit ahol csak tudok!
nincs nagy pörgés, pedig hnap lesz a buli..
vagy lehet, hogy szerdán lesz mégis??

köszi szépen
nem, de a legnagyobbnál leszünk, néhány hozzászólással lejjebb belinkeltem google maps-on 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!