FLIPP-FLOPP 300 ért ? Igen ! :)
aktuális téma

Csumi ! Flipp-flopp ugye amire sokunknak csorog a nyála, egésszen az árajánlatig. Nah ezen beájultok. Nem reklám céljábol irom , bár abol is, de szerintem a hulyének is megéri. (Barátnöm apjárol kiderült, hogy autófényező és karosszéria lakatos... ebben semmi kül nincs), viszont megkérdeztem az árakat. 300 000 huf egy kocsi full flipp-flopp ra fujása ! Rendes muhelyel rendelkezik stb... a XVIII kerben :) Tényleg ennyi, mindenkinek (még mielött azt hinnétek, hogy jolvan nekem okosba ennyiért csinálja... hát nem). Ha valakit érdekel, jelezze ide, és beirom a telszámot.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
masfel liter 3 retegben egy egesz autora????? biztos vagy te benne?
a boltba 70 ezertől lehet kapni ( Mobihel ) 1liter,
ehhez még kell két rétegnyi aláfújó szín
+ lakk
ehhez még kell két rétegnyi aláfújó szín
+ lakk
azt is elhiszem, sot tudom is, hogy egy komoly super minosegu flip-flop horror aron van de ez meg mindig magyarorszag, es ha valaki olyat akar de nincs annyi penze akkor ez is jo. Az en motoromat "olcsoval" fujattam es semmi baja.
egy autóra kivülre az aláfújó után (mondjuk egy Ignis) 1,5 l kell
mivel nem ertek hozza azert mondtam, h max 2 liter. azt is odairtam, h hetfon megkerdezem a fenyezomet, h pontosan mennyit hasznalt fel. Nem tudom mi a velemenyed a szinrol igy kep alapjan de az elarulom neked, h ez sem kerult 50-80e Ft-ba!!! A toredekebol kijon! Komplett autot mennyiert kb. fujsz?
CaddyLacee
2006. február 25. 15:19
Amúgy meg mindenki dobálózik itt a 20 meg 30 ezres flipflopokkal. Vegyétek meg. Aztán meglátjátok. Kb. olyan mint az olcsó kínai cipő. Aztán lehet hogy tévedek.
Aki igényes, és az autójára is az, nem fog szarozni azon, hogy 10ezerrel vagy ne adj' isten 100 ezerrel drágább a fényezés, ha már flip-flop-ot akar.
A megfolyáson meg csak röhögök. Milyen fényezőkhöz jártok ti? Nem mondom, néha előfordul mindenkinél, de arra van a polírozás. Amit minden igényesebb fényező megcsinál teli autóra miután elvállalt egy teli fényt.
Nálam nincs olcsó flipflop, a legolcsóbb 59.000 bruttó/L, 1 L higítóval (2L kifújható), a 6 színben játszó _igazi_ kaméleon 99.000 /L.
Aki sokallja egy teli autó fényezését flipfloppal 5-600ezerért, ne is gondolkozzon rajta sztem. Mert csalódás lesz a vége. Vannak szép effektek, adalékok olcsóbban is, ha valki egyedivé akarja varázsolni az autót.
De amikor nekem ilyen olcsó árakat mond valaki, az vagy lopott anyag (mellesleg az necces,hogy jó-e még, olyan-e amilyen kell, stb), vagy rá akar fizetni, vagy jó szar lesz. Leht hogy nem azonnal, lehet hogy 1 év után esik le/mattul/változik a színe/stb.
Bocs kicsit hosszú lettem.
Aki igényes, és az autójára is az, nem fog szarozni azon, hogy 10ezerrel vagy ne adj' isten 100 ezerrel drágább a fényezés, ha már flip-flop-ot akar.
A megfolyáson meg csak röhögök. Milyen fényezőkhöz jártok ti? Nem mondom, néha előfordul mindenkinél, de arra van a polírozás. Amit minden igényesebb fényező megcsinál teli autóra miután elvállalt egy teli fényt.
Nálam nincs olcsó flipflop, a legolcsóbb 59.000 bruttó/L, 1 L higítóval (2L kifújható), a 6 színben játszó _igazi_ kaméleon 99.000 /L.
Aki sokallja egy teli autó fényezését flipfloppal 5-600ezerért, ne is gondolkozzon rajta sztem. Mert csalódás lesz a vége. Vannak szép effektek, adalékok olcsóbban is, ha valki egyedivé akarja varázsolni az autót.
De amikor nekem ilyen olcsó árakat mond valaki, az vagy lopott anyag (mellesleg az necces,hogy jó-e még, olyan-e amilyen kell, stb), vagy rá akar fizetni, vagy jó szar lesz. Leht hogy nem azonnal, lehet hogy 1 év után esik le/mattul/változik a színe/stb.
Bocs kicsit hosszú lettem.
CaddyLacee
2006. február 25. 15:12
Milyen motor az, amire 2L kell???
Na az a brutál. Én max. 0,5L-ből megfújok szinte bármilyen motort, főleg robogót. És akkor sok réteg van rajta.
Na az a brutál. Én max. 0,5L-ből megfújok szinte bármilyen motort, főleg robogót. És akkor sok réteg van rajta.
Szerintem ocira max 2L kell. Hetfon megkerdezem a fenyezomet, hogy pontosan mennyit hasznalt fel.
Termeszetese postan is fel tudom adni.
Elszor feketere kell fujni a motort vagy amit akarsz es utana ezt a pigmentes lakkot. Az eredmeny a kepen lathato!
(10g pigment/liter szintelen 1k vagy 2k lakk)
Termeszetese postan is fel tudom adni.
Elszor feketere kell fujni a motort vagy amit akarsz es utana ezt a pigmentes lakkot. Az eredmeny a kepen lathato!

20ért már van flipp flopp/liter

egyébként énis arról a módszerről halottam,hogy a metálfényre fújnak különböző színű metál-lakokat és ugy érik el ezt a hatást,de én sokat nem szánnék a motorra,és nemtom,hogy ez ami a mocin van az a 80e/liter,vagy a normál árú...
jó akkor még egy árat kérnék+ egy kérdés. postán fel lehet adni? mert nemtom mikor megyek pestre
egy robogóra pl..
5 lityó az mire elég? ha meg tudunk egyezni árban akkor érdekel.énis robogót fujnék,de nemtom mennyi kell rá
Eleg reg nem irt ide senki. Ha valakit erdekel akkor nekem van kb. 5literre elegendo flip-flop pigmentem amit eladnek. az arban meg tudunk egyezni ha valakit komolyan erdekel. megprobalok kepet beszurni a szinerol.
Nekem meg 50ért a 2 lökösömet,mocitetőt,csomagtérajtót,épphogy anyagárért

Van Kecskeméten egy fényező, aki 2 éve 40-ért fújta le a két jobb oldali ajtómat és a hátsó lökhárítómat anyaggal együtt!
Mondjuk ez nem Flipp-Flopp volt, de munkadíj + anyag...nagyon baráti!
Mondjuk ez nem Flipp-Flopp volt, de munkadíj + anyag...nagyon baráti!

hy! :)
A 4 liter festek lehet, h 300 ezer, de lefujjak az meg 300..
szal 600....
nemugrok be a topic cimenek... :D:D
A 4 liter festek lehet, h 300 ezer, de lefujjak az meg 300..
szal 600....
nemugrok be a topic cimenek... :D:D
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
és 1,5 liter flip-flop szín
ekkora mennyiséggel ki lehetett fújni a kocsit kivülről, az összes ajtó falcot, csomi ajtót és géptetőt belül
egyedül a motortér marad a régi