Csumi !
Flipp-flopp ugye amire sokunknak csorog a nyála, egésszen az árajánlatig. Nah ezen beájultok.
Nem reklám céljábol irom , bár abol is, de szerintem a hulyének is megéri.
(Barátnöm apjárol kiderült, hogy autófényező és karosszéria lakatos... ebben semmi kül nincs), viszont megkérdeztem az árakat.
300 000 huf egy kocsi full flipp-flopp ra fujása ! Rendes muhelyel rendelkezik stb... a XVIII kerben :)
Tényleg ennyi, mindenkinek (még mielött azt hinnétek, hogy jolvan nekem okosba ennyiért csinálja... hát nem).
Ha valakit érdekel, jelezze ide, és beirom a telszámot.
Huh!Még nem nagyon tudok hozzászólni.De a flip-flop egy baromi szép dolog.Az egyik haveromnak 450000-ért csinálták meg de el van folyva.Cseppekkel tele, az ajtógumi is tiszta festék.Szóval megcsinálták, szarul, rondán, ott is festve ahhol nem kéne!!!
az én yarisom is most lett kész nekem csak anyagdíjért dolgozott a festő. igy lett 150000. Ez volt az első ilyen munkája de nagyon lelkiismeretesen dolgozoztt. nincs folyás és hullámzás benne: A festék márkája Bréder (nem tom hogy kell írni pontosan) nagyon szép lili-kék-arany árnyalat. Sztem ennyiért megérte. Jövőhétre fenn is lesz a kocsi itt, ha minden jól megy.
lehet, ezert fujattam meg a kotoromat. elvileg mar kesz van. holnap meg is nezem. hetvegen osszerakom aztan teszek fel kepet. a retegeket meg nem tudom elmagyarazni de tenyleg nem mind1. lattam amikor fujta ezt a probat es egyre jobb lett. az elso retegnel meg nem jott ki a hatas. a 3. meg ilyen amit latsz. de tobbet kellett volna varni 2 reteg kozott. ez is lenyeg.
Huh! Itt nagyon durva számok repkednek a munkadíj kapcsán. Nekem az én kocsimra 150-et mondott (standox metál anyaggal együtt) egy olyan fényező akinek már láttam munkáját, és tetszett...
Ja hibamentes fényezés meg nincs, de szóljon akinek telibe lett fújva a kocsija és nincs rajta 1 folyás sem...
Na ez az én flip-flop-om. Ez a szín még mindig nem az amit szeretnék mert igazaból több narancs van benne. Ezt ki kell kiserletezni. ha olyan fenyezohoz viszed aki csak csinalja mint a robot akkor amikor kesz van es nem tetszik akkor rafogja hogy ez ilyen :))
Na mind1. Szoval a szin fugg attol is hogy hany retegben van fújva. ez 3 reteg. lehet hogy kell meg 1 es akkor tokeletes lesz.
ez 30 ropi pro liter. ha valaki ennel olcsobban tud es jo minoseget akkor az irjon :)))
Ja és mégvalami, elég komoly technológia kell ahhoz, hogy egy flipiflopi fényezett autónál a sérülést szépen kijavítsák, tehát arra mindenki készüljön fel, hogy adott esetben telibe kellhet fújni egy oldalt, mert ha megváltozik a festékvastagság, akkor már máshogy töri meg a fényt a cucc, és az nagyon látványos sajna :(
Igen én is hasonlókat érzek, de mint kispolgár, örülök neki, hogy van akinél profin ennyiből kijön remélem sok boldogságot fog okozni a leendő felhasználóknak! (az én tízéves autómnál a standoxosok 5 napig négyen dolgoztak az előkészítésen pl, és még így is vannak hibák, arra mindenki készüljön fel, hogy csak akkor eccerű a dolog, ha a szalonból egyből viszed.... Mert egy egyedi fényezés minden kis hibát kihoz.)
Engem is érdekelne a telszám.
Meg az, hogy metálfényt mennyiért fuj.
köszike
[email protected]